Putere... de gen feminin

femeie

Ce inseamna sa fii o femeie puternica?

Este simplu. Toate suntem, sau putem fi femei puternice daca avem suficienta incredere in noi!

 

Stiti ce au in comun puterea si increderea? Curajul. Daca ai curaj poti fi orice iti doresti, poti fi cea mai frumoasa femeie, poti atinge cele mai inalte culmi si poti fi acea femeie puternica pe care o admiri, pentru ca:

Sa fii puternica nu inseamna sa nu simti... inseamna sa intelegi ceea ce simti!

Sa fii puternica nu inseamna sa nu plangi... inseamna sa plangi doar pentru ceea ce merita!

Sa fii puternica nu inseamna sa nu te indragostesti... inseamna sa ai curajul sa daruiesti iubire. Chiar trebuie sa fii puternica pentru a avea curajul sa devii vulnerabila :)

Sa fii puternica nu inseamna sa faci totul... inseamna sa alegi lucrurile pe care iti place sa le faci! 

Sa fii puternica nu inseamna sa te uiti in oglinda si sa te vezi cea mai frumoasa din lume... inseamna sa iti cunosti fiecare "defect", sa ti-l asumi si sa constientiezi faptul ca tocmai datorita imperfectiunilor tale esti speciala.

Sa fii puternica nu inseamna sa nu cazi... inseamna sa te ridici de fiecare data si sa o iei de la capat!

Sa fii puternica nu inseamna sa nu te doara si sa nu suferi atunci cand te desparti de cineva... inseamna sa alegi sa nu urasti!

Sa fii puternica nu inseamna sa nu-ti fie frica... inseamna sa nu lasi frica sa te copleseasca!

 

Sa fii puternica inseamna sa te accepti cu bune si cu rele si sa ai incredere in tine, chiar daca stii ca nu esti perfecta! Sa fii puternica nu inseamna sa nu obosesti niciodata, sa nu gresesti, sa nu simti, sa nu iubesti, sa nu plangi sau sa nu iti fie frica uneori. Inseamna sa stii ca toate acestea sunt omenesti, dar sa inveti sa nu te lasi coplesita de ele.

Adevarata putere a unei femei consta in avea curajul de a fi autentica cu riscul de a nu fi acceptata, in a avea curajul de a-si asculta inima cand totul in jur este impotriva ei, in a avea curajul sa zica nu, in a-si da voie sa sufere din cand in cand!

Eu asta cred…


Anunțuri matrimoniale

Barbat singur, fara obligatii 53 ani, 170, 75 kg, caut doamna/ domnisoara, pentru relatie de prietenie, exclus aventuri, locuiesc singur. Contact pe whatts-up
Ma numesc Andrei si sunt din Bucuresti. Am 30 de ani si imi doresc o relatie de lunga durata cu o fat. Sunt un baiat romantic, serios, sufletist, harnic. Am 170cm inaltime, 74kg, par negru si ochi caprui.
Barbat doresc sa cunosc o doamna sau domnisoara, aspect fizic placut, pozitiva, pasionala si discreta pentru relatie stabila si de durata. Daca vrei sa incercam sa ne cunoastem astept un mesaj.
39 de ani, saten, din Lugoj (matrimoniale Timis). As dori o rel serioasa cu o doamna / domnisoara, serioasa.