Puteai fi a oricui... dar m-ai ales pe mine

cuplu

"Daca maine as lua viata de la capat si cineva m-ar pune sa aleg, infatisandu-mi de la inceput si suferinta cu care-as plati bucuria, eu tot te-as alege!"

 

Puteai fi oricine, oriunde si a oricui, dar tu m-ai ales pe mine. Din atatea chipuri frumoase, din atatea suflete , din atatea promisiuni ce ti-au fost facute, tu pe mine m-ai ales. Nu stiu de ce si nici nu incerc sa-mi explic.

Dar stiu ca nu poate fi usor sa ma iubesti.

Si stiu ca nici tu nu esti usor de iubit, dar te-as alege iar si iar si iar…

Pentru ca eu nu cred in iubiri perfecte. Noi, oamenii, nu suntem perfecti, deci cum pot sa cred ca putem avea o iubire perfecta? Nici nu mi-as dori, m-as plictisi ingrozitor.

Pentru ca nu cred in oameni care nu gresesc. De multe ori in iubire gresim copilareste sau prosteste, zi-i cum vrei, dar nu imi zice ca exista oameni ce nu gresesc.

Pentru ca numai cel care n-a iubit cu o pasiune nebuna, n-a varsat in viata lui o lacrima din iubire.

Pentru ca prefer si pretuiesc de un milion de ori mai mult clipe in care sa ma simt vie, momente de fericire alternate cu lacrimi de dor amar, prefer zborul iubirii pana in infinitul cerului alternat cu caderea pana in abis....unei vieti in care sa mor zi de zi, unei vieti liniare in care sa respect regulile "iubirii perfecte", dar in care niciodata sa nu ma simt nemuritoare.

 

Da, tot pe tine te-as alege si stiu ca ai face la fel!

Pentru ca noi doi preferam o iubire imperfecta, de o mie de ori mai mult decat linistea dintre doi oameni care doar supravietuiesc impreuna, nu traiesc!

“Lumea va fi adevarata atunci cand omul va sti sa iubeasca.”

 

 

 


Anunțuri matrimoniale

Caut o domnisoara doamna pentru o relatie serioasa nu conteaza zona sunt o persoana atletica am 29 de ani mai multe putem discuta pe wathapp.
Nu caut dive, caut o persoană simplă și onestă. Nu îmi plac unguroaicele.
Buna Sunt un bărbat sincer fara obligatii am 39 de ani si caut o fata sincera .locuiesc singur pot întreține o familie.