rasarit

 

Daca fiecare dintre noi am face o lista cu minunile vietii, sunt convinsa ca pentru fiecare lista ar fi diferita, dar nesfarsita!

Eu as pune acolo in primul rand viata, cu tot ceea ce inseamna ea de la nastere pana la moarte, soarele, luna, tot ceea ce ne inconjoara, de la vietuitoare pana la pamantul in sine cu tot ceea ce naste si ne daruieste, toate emotiile si simtirile umane si nu numai......si mi-ar lua o viata sa desavarsesc lista....

Si as pune acolo la loc fruntas rasaritul....de azi!

Pentru un suflet, azi este primul rasarit…

Pentru unii dintre noi este poate singurul rasarit...

Pentru altii poate fi ultimul...

Pentru unii dintre noi este doar un rasarit...

Si pentru altii este acel rasarit!

Acel rasarit care le-a marcat viata. Acel rasarit in care s-au indragostit. Acel rasarit in care s-au trezit. Acel rasarit in care au inceput sa traiasca. Acel rasarit in care s-au simtit vii. Acel rasarit pe care l-au simtit.

Daca am putea simti rasaritul! Daca am putea face ca fiecare rasarit sa conteze pentru noi!

Daca l-am putea constientiza ca pe o minune si o obligatie in acelasi timp!

Daca am intelege ca este un dar pe care il primim si pentru care ar fi politicos sa multumim prin fericire...

Fa ca fiecare rasarit sa conteze pentru tine!

Fa din fiecare rasarit o minune! Pentru ca asta si este, o minune repetabila intr-un numar diferit pentru fiecare om in parte!

Priveste cerul si fa ca fiecare rasarit sa conteze!

Incearca sa traiesti, nu doar sa existi!

 


Anunțuri matrimoniale

56 ani, 167 inaltime, 76 kg, sunt singura, ami caut jumătatea. Eu mi-aș dori ca el sa aiba varsta antre 57 si 62 iar înălțimea 1.70. Să nu aibă vicii. Matrimoniale Ocna Mures, Alba.
42 ani singur caut doamna pentru relatie serioasa nu conteaza varsta rog seriozitate.
Tinar serios, 42 ani, 1.85 inaltime si 70 kg, doresc sa cunosc o doamna sau domnisoara pentru o relatie serioasa. Eu sint din Timisoara. Rog seriozitate.
48 ani, 173cm/74kg, căprui/grizonat. Relatie frumoasa de viitor, domn manierat, aspect ingrijit, educat cu simtul umorului dezvoltat, doresc relatie stabila cu doamna draguta, supla, varsta (40-50) ani;