Primul sărut şi ultimul

sarut

Ce-i între cele două ? Un dans misterios de trupuri şi suflete fierbinţi, un joc frumos cu Rege şi Regina, mii de desene făcute pe piele cu buze tremurânde, emoţii împletite cu dor şi fericire.

Doar cerul are privilegiul de a putea săruta marea şi a rămâne inocent. În rest, un sărut dintre o femeie şi un bărbat înseamnă şi spune mai mult decât gestul în sine. Pentru că sărutul nu este o atingere nevinovată, este răspunsul minţii şi al trupului la nevoia de a iubi, aşa cum simte cel căruia îi este sete nevoia să bea apă.

 

Mi-ar plăcea să mă săruţi că şi cum ai fi orb şi singura cale de a mă vedea ar fi cu atingerea buzelor…

Mi-ar plăcea să mă săruţi ca şi cum ai fi mut şi ţi-ai fi pierdut cuvintele, iar singura vorba pe care ai putea să o rosteşti ar fi cu atingerea buzelor…

Mi-ar plăcea să mă săruţi că şi cum ţi-ar fi foame, şi singură îmbucătura cu care te-ai putea hrăni ar fi buzele mele…

Mi-ar plăcea să mă săruţi că şi cum aş fi opera unui sculptor, iar singura cale de a mă netezi ar fi cu buzele…

 

"Primul sărut este furat de bărbat, ultimul este cerşit de femeie"

Nu te-am lăsat să-l furi pe primul. Ţi l-am dăruit. Nu mă lasă să-l cerşesc pe ultimul! Dăruieşte-mi-l...în mod repetat!


Anunțuri matrimoniale

Buna, numele meu este Alex singur fără obligații, doresc să cunosc o fată cu virsta pina in 40 de ani pentru o relatie de prietenie eventual casatorie.
Astept o relatie serioasa ...detali la telefon.
Tanar, serios, responsabil, cu principii morale caut o femeie de varsta apropiata si asemeni mie in vederea unei relatii serioase. Pot fi contactat si pe Whatsapp.Rog si ofer maxima seriozitate!
Te caut pe tine o sora tematoare de Dumnezeu la fel cum sunt si eu.Pentru mine a trai este Hristos.Timpul sfarsitului este aproape; as vrea sa ma casatoresc doar pentru a ne inobila unul pe altul si a fi un sprijin in calea catre cer prin serviciul de voluntariat pentru altii si nimic pentru noi!