Primul sărut şi ultimul

sarut

Ce-i între cele două ? Un dans misterios de trupuri şi suflete fierbinţi, un joc frumos cu Rege şi Regina, mii de desene făcute pe piele cu buze tremurânde, emoţii împletite cu dor şi fericire.

Doar cerul are privilegiul de a putea săruta marea şi a rămâne inocent. În rest, un sărut dintre o femeie şi un bărbat înseamnă şi spune mai mult decât gestul în sine. Pentru că sărutul nu este o atingere nevinovată, este răspunsul minţii şi al trupului la nevoia de a iubi, aşa cum simte cel căruia îi este sete nevoia să bea apă.

 

Mi-ar plăcea să mă săruţi că şi cum ai fi orb şi singura cale de a mă vedea ar fi cu atingerea buzelor…

Mi-ar plăcea să mă săruţi ca şi cum ai fi mut şi ţi-ai fi pierdut cuvintele, iar singura vorba pe care ai putea să o rosteşti ar fi cu atingerea buzelor…

Mi-ar plăcea să mă săruţi că şi cum ţi-ar fi foame, şi singură îmbucătura cu care te-ai putea hrăni ar fi buzele mele…

Mi-ar plăcea să mă săruţi că şi cum aş fi opera unui sculptor, iar singura cale de a mă netezi ar fi cu buzele…

 

"Primul sărut este furat de bărbat, ultimul este cerşit de femeie"

Nu te-am lăsat să-l furi pe primul. Ţi l-am dăruit. Nu mă lasă să-l cerşesc pe ultimul! Dăruieşte-mi-l...în mod repetat!


Anunțuri matrimoniale

Doamnă 60ani,cu maximum de seriozitate și sinceritate, cu simțul umorului, fără vârstă, stilata, delikta, doresc să cunosc un barbat serios, sincer între 55 și 65 ani pentru conviețuire. Rog seriozitate. Nu mă interesează aventurierii și cei fără educație.
Caut o fata serioasa pt relație de lungă durată chiar și cu copil dispusă să se mute la mn locuiesc singur.
Bucurestean, varsta 55 ani, inaltime 173 cm, greutate 77 kg, ochi caprui, par saten, linistit, manierat, iubitor, nu fumez, nu beau, doresc prietenie, eventual casatorie cu doamna avand calitati si preocupari semanatoare. Prefer o doamna intre 40-60 ani, din tara sau strainatate.
Caut fata draguta serioasa, Bucuresti si Ilfov, varsta 34 ani, capricorn, inaltime 171 cm, greutate 61 kg, ochi albastrii, par blond, sau Targoviste, Constanta, Bucuresti din toata tara pentru relatie de durata si casatorie, astept informatii prin sms.