Primul sărut şi ultimul

sarut

Ce-i între cele două ? Un dans misterios de trupuri şi suflete fierbinţi, un joc frumos cu Rege şi Regina, mii de desene făcute pe piele cu buze tremurânde, emoţii împletite cu dor şi fericire.

Doar cerul are privilegiul de a putea săruta marea şi a rămâne inocent. În rest, un sărut dintre o femeie şi un bărbat înseamnă şi spune mai mult decât gestul în sine. Pentru că sărutul nu este o atingere nevinovată, este răspunsul minţii şi al trupului la nevoia de a iubi, aşa cum simte cel căruia îi este sete nevoia să bea apă.

 

Mi-ar plăcea să mă săruţi că şi cum ai fi orb şi singura cale de a mă vedea ar fi cu atingerea buzelor…

Mi-ar plăcea să mă săruţi ca şi cum ai fi mut şi ţi-ai fi pierdut cuvintele, iar singura vorba pe care ai putea să o rosteşti ar fi cu atingerea buzelor…

Mi-ar plăcea să mă săruţi că şi cum ţi-ar fi foame, şi singură îmbucătura cu care te-ai putea hrăni ar fi buzele mele…

Mi-ar plăcea să mă săruţi că şi cum aş fi opera unui sculptor, iar singura cale de a mă netezi ar fi cu buzele…

 

"Primul sărut este furat de bărbat, ultimul este cerşit de femeie"

Nu te-am lăsat să-l furi pe primul. Ţi l-am dăruit. Nu mă lasă să-l cerşesc pe ultimul! Dăruieşte-mi-l...în mod repetat!


Anunțuri matrimoniale

Buna buna sunt un baiat de la Tara si caut pe cineva sa imi intemeiez o familie pentru mai multe detali ma puteti suna.
Bărbat, 69 ani, soţia decedată.
Baiat educat, tanar civilizat, doresc casatorie varsta 31 ani, pesti, inaltime 166cm, greutate 58 kg, ochi caprui, par saten, caut prietenie cu femeie, Doresc sa cunosc fata cu varsta cuprinsa intre 22-33 ani pentru relatie de lunga durata, eventual casatorie, in prima instanta as dori sa vorbim telefonic pana sa ne cunoastem mai bine.
Ma numesc Sandu din Alexandria și am varsta 41ani . Vreau o fata pentru o relație serioasă. 176 înăltime si ochi albastri. Zodia Rac