Prietenia îndoieşte bucuriile şi înjumătăţeşte necazurile

femei

„Fiecare femeie care se vindecă pe ea însăşi, vindecă toate femeile care au fost înaintea ei şi toate femeile care vor veni după ea!"

Dacă femeile ar conştientiza cât de interconectate sunt între ele, câtă nevoie au una de alta, cât de mult se pot susţine şi ajuta în clipe grele, precum şi cât de frumos este să se bucure împreună de lucrurile bune din viaţa lor... poate ar da mai multă importantă prieteniei dintre ele şi s-ar sprijini una pe alta mai mult.

Până la urmă, viaţa nu este simplă pentru niciuna dintre noi, dar cu siguranţă poate fi mai bună învăţând una de la alta, sustinandu-ne reciproc şi încercând împreună să colorăm lumea în frumos!

 

Priviţi florile! Vi se pare că sunt la fel? Nu. Însă toate sunt frumoase şi numitorul lor comun este soarele.

Exact ca şi florile sunt femeile. Sunt diferite, dar au un numitor comun: trebuie să facă lumea mai bună şi frumoasă.

Poate că viaţa v-a scos în cale şi prietene care v-au trădat încrederea şi consideraţi că n-aţi întâlnit persoana potrivită, dar greşiţi! Orice persoană pe care o întâlnim în drumul nostru prin viaţă este persoana potrivită.

Da, ştiu că nu întotdeauna pare aşa, dar oamenii nu sunt niciodată o întâmplare.

Fiecare persoană cu care interacţionăm este menită să ne înveţe ceva.

Fiecare persoană pe care o întâlnim trasează o linie în destinul nostru.

Fiecare persoană ne ajută să învăţăm o lecţie.

 

Într-o lume tot mai alertă şi care pare că şi-a pierdut reperele, într-o societate pragmatică şi tentată să promoveze doar lucruri negative, în aceste timpuri în care oamenii buni ar părea că şi-au pierdut strălucirea, există o mulţime de femei frumoase. Femei care gândesc frumos, femei care simt frumos, femei care ştiu ce este empatia, femei care ştiu a dărui, femei care ştiu ce valoare are o prietenie.

Suntem bunici, mame, soţii, iubite şi suntem fericite cu aceste roluri, dar alături de o prietenă ne putem bucura de toate acestea înzecit! Cu mâinile împletite şi sufletele vibrând la fel, viaţa pare mai frumoasă!

„A merge cu un prieten prin întuneric este mult mai bine decât a merge singur prin lumina.”


Anunțuri matrimoniale

Singur din Botosani caut o relatie serioasă de prietenie de viitor sunt foarte calm nu consum alcol serios muncitor, si cu bunul simt stau in gazdă in Botoșani in oras caut o femeie caut o femeie sincera si cu suflet bun
Domn, doresc cunoştiinţă doamnă 60-65 ani.
Domn 48 ani caut doamnă serioasă pentru o relație de lungă durată.
Buna, sunt un tip calm dar determinat, intelegator si educat.Caut pe cineva intelegatoare, calma si cu capul pe umeri. Doresc sa intemeiez o familie . Cineva serioasa ?