Poti darui doar din ce ai

mama si copilul

Zilele trecute am scris un articol in care va incurajam sa va iubiti si sa va puneti pe primul plan. Pentru ca am primit in privat  mesaje in care mi se spunea ca iubirea asta fata de propria persoana… cam aduce  a egoism, va dau un exemplu pe care multe dintre voi il stiti, dar probabil ca nu v-ati gandit la el.

Inainte de decolarea unui avion, personalul de bord face instructajul pasagerilor pentru situatia putin probabila a depresurizarii, sau a altor situatii neplacute. Cand stewardesa explica cum se monteaza masca de oxigen, instructiunile sunt clare: mama isi va monta prima masca, apoi o va pune copilului.

De ce?  Mi se pare evident ca:

O mama care nu are forta, nu isi va putea proteja copilul!

Un om care care este la pamant, nu va putea ajuta pe nimeni!

Un om care nu are suflet, nu poate darui bunatate!

Un om care nu este fericit, nu poate oferi zambet!

Un om care nu se iubeste, nu poate darui iubire!

Constientizeaza, te rog, faptul ca o mama bolnava nu are forta de a-si ridica copilul in brate! Faptul ca o femeie nefericita si depresiva nu poate oferi clipe frumoase celor din jur! Ca o femeie obosita si suprasolicitata nu poate oferi calm si liniste celor dragi!

Iubirea de sine nu inseamna egoism.

Iubeste-te, respecta-te,  ingrijeste-te, ai grija de fericirea ta  si vei avea din ce oferi si altora!

 

 


Anunțuri matrimoniale

Tanar, 28 de ani, caut o fata pentru casatorie cu varsta cuprinsa intre 19 -27 de ani. Nu raspund la numere cu necunoscut si mail.
Buna la toata lumea ma numesc popescu Nicusor am 27 ani si nu am avut pana acuma nicio iubita nici căsătorit nu am fost imi caut o femeie pentru lungă durată chiar si căsătorie nu conteaza cum este doar sa fie sinceră iubitoare sa isi dorească să își întemeieze o familie care este interesată poate sa ma contacteze.
Buna caut o relație serioasă in vedere unei căsătorii cu o femeie cu vîrsta intre 35-45ani daca esti interesată de acest anunț.