Poti darui doar din ce ai

mama si copilul

Zilele trecute am scris un articol in care va incurajam sa va iubiti si sa va puneti pe primul plan. Pentru ca am primit in privat  mesaje in care mi se spunea ca iubirea asta fata de propria persoana… cam aduce  a egoism, va dau un exemplu pe care multe dintre voi il stiti, dar probabil ca nu v-ati gandit la el.

Inainte de decolarea unui avion, personalul de bord face instructajul pasagerilor pentru situatia putin probabila a depresurizarii, sau a altor situatii neplacute. Cand stewardesa explica cum se monteaza masca de oxigen, instructiunile sunt clare: mama isi va monta prima masca, apoi o va pune copilului.

De ce?  Mi se pare evident ca:

O mama care nu are forta, nu isi va putea proteja copilul!

Un om care care este la pamant, nu va putea ajuta pe nimeni!

Un om care nu are suflet, nu poate darui bunatate!

Un om care nu este fericit, nu poate oferi zambet!

Un om care nu se iubeste, nu poate darui iubire!

Constientizeaza, te rog, faptul ca o mama bolnava nu are forta de a-si ridica copilul in brate! Faptul ca o femeie nefericita si depresiva nu poate oferi clipe frumoase celor din jur! Ca o femeie obosita si suprasolicitata nu poate oferi calm si liniste celor dragi!

Iubirea de sine nu inseamna egoism.

Iubeste-te, respecta-te,  ingrijeste-te, ai grija de fericirea ta  si vei avea din ce oferi si altora!

 

 


Anunțuri matrimoniale

Ma numesc Razvan am 33 ani din Jud Neamt sunt aici in speranta sa gasesc o femeie buna cu care sa ma inteleg daca vrei sa ne cunoastem lasa-mi un meaj pe tel.
Buna am 38 de ani asi vrea sa cunosc o femeie pentru castorie va rog mult sinceritate va astept sa necunostem.
Doamna singura serioasa doresc sa cunosc un domn pentru o relație de prietenie cu vârsta peste 56 ani... 7.... Rog sa nu ma sune tinerii nu sunt interesata. Nu sunt nici bogata nici saraca, nu locuiesc singura și nu ofer nimic pana nu faci dovada cine ești de unde ești dacă nu te regăsești în anunț și te interesează numai sexul pierzi timpul degeaba.
Doamna singura, 52 de ani, draguta, cu locuinta la tara dar serviciu in oras, doresc cunostinta cu bărbat, simpatic, cu un venit stabil, NECASATORIT, în vederea unei relatii frumoase, bazată pe cuvant, bun simt si de ce nu chiar dragoste!