Poti atrage iubirea, doar iubind!

Poti atrage iubirea, doar iubind!

Intotdeauna am crezut ca ceea ce mi se intampla in viata, bun sau rau, este mana destinului :) Am gasit mereu un "tap ispasitor" pentru orice intamplare si in cazul in care nu putea fi un lucru sau o persoana, ridicam ochii spre cer si imi spuneam ca de acolo vin toate si n-am cum sa ma impotrivesc! :)

Probabil asa au gandit si persoanele care m-au intalnit la un moment dat, fie ca intalnirea cu mine le-a influentat in mod pozitiv ori negativ, ca facand parte din destinul lor.

De fapt destinul ni-l construim singuri in functie de vibratiile pe care le emitem in Univers. Ai sa realizezi si tu acest lucru daca iti vei analiza cu atentie gandurile si emotiile pe care le ai, pentru ca mai apoi sa incerci sa le legi de momente ale vietii tale!

Nu da vina pe nimeni pentru intalnirile si intamplarile fericite sau nefericite ale vietii tale! Pur si simplu Universul iti trimite ceea ce ceri in mod inconstient cu puterea gandurilor tale.

Esti in dezacord cu sufletul tau, esti stresata si nimic nu pare sa iti mearga bine? Vei atrage persoane cu aceeasi stare precum a ta, vei atrage situatii care te vor afunda mai mult!

Daca din contra vibratiile tale sunt pozitive, esti incarcata cu iubire si liniste, in viata ta vor aparea persoane ce rezoneaza la vibratiile tale, lucrurile vor incepe sa se aseze asa cum iti doresti!

Deci, cand mai intentionezi sa dai vina pe Divinitate pentru ceea ce apare in viata ta, gandeste-te bine daca nu cumva tu ai influentat intamplarea respectiva cu gandurile tale! Priveste cu sinceritate in oglinda sufletului tau si ai curajul sa recunosti ca persoana aceea fericita, sau nu, care ti-a intersectat viata, este de fapt propria ta reflexie.

Poti incepe sa iti "schimbi Destinul" lucrand la gandurile tale! Poti incepe sa atragi pozitivitate, gandind pozitiv!

Poti atrage iubire, doar iubind!

Pentru ca legea atractiei nu-i doar o teorie despre care citim in carti. Este mai reala decat am vrea noi sa credem!

Priveste-te cu sinceritate! Daca nu-ti place ce vezi, poate a venit momentul sa lucrezi la gandurile tale pentru a le ridica la o vibratie pozitiva!

"Daca vedeti cu mintea un lucru, il puteti tine si in mana!"

Fiti pozitive! :)

 


Anunțuri matrimoniale

Am 32 sunt din jud vâlcea sunt divorțat de ceva timp si caut o femeie cu care sa imi refac viata, nu am nici un viciu am casa, carnet de conducere, bmw la poarta mai multe detali la telefon va pup.
Buna sunt Mădălin din ph. și doresc prietenie (căsătorie) cu o fata de varsta mea.
Barbat singur, fara obligatii 53 ani, 170, 75 kg, caut doamna/ domnisoara, pentru relatie de prietenie, exclus aventuri, locuiesc singur. Contact pe whatts-up
As dori sa cunosc o fata serioasa pentru a intemeia o familie sunt in anglia de 2 ani si as dori sa ma retrag acasa sa mi intemeiez o familie de ce nu si aicisa acesta este numarul la care ma puteti contacta.