Ploua incet, incet

femeie in ploaie

Iubesc ploaia. Iubesc cu toate celulele corpului meu aerul spalat de praf si pacate, mirosul crud si proaspat, frunzele aplecate de greutatea apei, geamurile opace de atata apa si mai ales zgomotul pe care il fac stropii grabiti in caderea lor pe streasina geamului meu.

Nu stiu de ce o iubesc asa mult.

Poate ca doi indragostiti s-or fi iubit intr-o zi ploioasa si asa m-am nascut eu…

Poate ca in ziua in care am deschis prima oara ochii si mi-am recunoscut mama ploua. Si asa am asociat in mintea mea de copil ploaia cu ceva frumos si bun...

Sau poate pentru ca intr-o zi cu ploaie cineva m-a strans in bratele lui protectoare si mi-a spus “te iubesc”. Si din acel moment mi-am dorit sa ploua tot timpul.

Iubesc ploaia. Iubesc pasiunea cu care se impletesc picaturile de apa in dansul lor. Iubesc sa-mi savurez cafeaua dimineata si singurul lucru pe care sa-l aud sa fie zgomotul ploii si sa-mi imaginez ca spune: te iubesc…te iubesc…te iubesc


Anunțuri matrimoniale

Șanț Tudorell am 46/175/75 singur fara obligații caut femeie singură din Craiova pentru prietenie căsătorie max 48.
O persoana serioasa, sigura pe sine mereu increzatoare si deschis pentru noi orizonturi.
o domnița si pt mine?
sunt un băiat linistit din Constanta care își dorește o relație stabilă cu o fata din constanta cuminte și linistită. Am 28 de ani, 175 cm, 60 kg, ochi căprui, par negru și lucrez ca șofer. Cine vrea ceva cu adevarat serios poate sa sune la numarul de telefon.