Ploua incet, incet

femeie in ploaie

Iubesc ploaia. Iubesc cu toate celulele corpului meu aerul spalat de praf si pacate, mirosul crud si proaspat, frunzele aplecate de greutatea apei, geamurile opace de atata apa si mai ales zgomotul pe care il fac stropii grabiti in caderea lor pe streasina geamului meu.

Nu stiu de ce o iubesc asa mult.

Poate ca doi indragostiti s-or fi iubit intr-o zi ploioasa si asa m-am nascut eu…

Poate ca in ziua in care am deschis prima oara ochii si mi-am recunoscut mama ploua. Si asa am asociat in mintea mea de copil ploaia cu ceva frumos si bun...

Sau poate pentru ca intr-o zi cu ploaie cineva m-a strans in bratele lui protectoare si mi-a spus “te iubesc”. Si din acel moment mi-am dorit sa ploua tot timpul.

Iubesc ploaia. Iubesc pasiunea cu care se impletesc picaturile de apa in dansul lor. Iubesc sa-mi savurez cafeaua dimineata si singurul lucru pe care sa-l aud sa fie zgomotul ploii si sa-mi imaginez ca spune: te iubesc…te iubesc…te iubesc


Anunțuri matrimoniale

Tânăr din Craiova , dar lucrez şi locuiesc în Anglia, niciodată căsătorit fără obligații, caut tânără pentru relaţie serioasă/căsătorie.
Barbat matur 56, caut femeie pentru prietenie, care sa aiba simtul umorului, sa fie delicata, fina, dornica de calatorii si viata.
39 ani, sincer si loial, stabil profesional, situatie buna, doresc sa cunosc o doamna cu varsta peste 30 ani pentru a ne intemeia o familie. Rog seriozitate, oportunistele si fitoasele sa nu deranjeze.