Pentru copilul meu, cu iubire

mama si copilul

“Mi-as da viata pentru copilul meu!”

Auzim adesea parinti facand aceasta afirmatie atunci cand vorbesc despre copilul lor. Si sunt absolut convinsa ca asa ar si proceda, fereasca Dumnezeu sa fie nevoie! Exact asa as proceda si eu. Dar cati dintre noi isi dau TIMP din viata ca sa petreaca cu copilul?

Da, stiu ca lumea a devenit o jungla si parintii muncesc de dimineata pana noaptea pentru ca sa nu le lipseasca nimic copiilor!

Da, stiu ca "este obligatoriu" ca un copil la clasa a IV a sa aiba ultimul model de laptop, telefon mobil si cele mai branduite haine!

Da, stiu ca "este absolut necesar" ca la implinirea varstei de 18 ani copilul sa conduca ultimul bolid aparut si mai stiu ca trebuie sa aiba in permanenta bani in portofel pentru a "cumpara" popularitatea prietenilor.

Da, stiu ca baietii "trebuie" sa fie imbracati la patru ace pentru a impresiona cele mai frumoase domnisoare! Si stiu ca o domnisoara care "se respecta", la 18 ani incepe sa se" tuneze" pentru a impresiona baietii de care vorbeam mai sus!

Stiu toate acestea, pentru ca sunt mama! Nu sunt nici cea mai buna din lume, dar nici cea mai rea. Dar stiu ca toate aceste mofturi si pretentii se nasc in mare parte din framantarile unui adolescent....care are senzatia ca nu este iubit si ascultat. Ca din nevoia de atentie, care nu este satisfacuta in familie, incearca sa impresioneze pe cei din jur.

Cati tatici isi fac timp sa mearga cu baietii adolescenti la pescuit, batut o minge sau la o bere? Cati isi lasa rusinea la o parte si ii invata ce inseamna un barbat, cum se iubeste o femeie si care sunt valorile dupa care ar trebui sa se ghideze?

Si cate mamici, isi inghit jena si pudoarea si fac cu fetitelor lor cate o noapte alba, sau ies in oras ca fetele si le invata despre ceea ce inseamna o femeie, despre viata sexuala si despre ce da valoare unei femei?

Da, stiu ca internetul este plin de informatii si este foarte simplu ca un copil sa citeasca acolo despre orice nu intelege! Da, stiu ca bunicii isi iubesc nepotii neconditionat si ii cresc cu toata dragostea!

Dar copiii au nevoie de atentia si timpul nostru, al parintilor, inainte de orice lucru material! Copiii au nevoie sa se simta ascultati, sa se simta importanti si au nevoie sa se simta iubiti!

Deci, parerea mea este ca, inainte de a le oferi viata noastra copiilor, sa le oferim putin mai mult din timpul nostru pretios!

La multi ani, minunile noastre! <3


Anunțuri matrimoniale

Doamna, 71 ani, doresc cunoștiință cu domn serios, fără obligatii in vederea unei relatii serioase.exclus aventurierii.
Ovidiu 37 ani, medias, sibiu, înălțime 1,73cm, greutate 78kg. Doresc sa intalnesc femeie singura, pentru relatie serioasa.
Tânăr 38 de ani, divorțat fara vici doresc sa cunosc o fată single sau divorțată, nu mai mare de 42 de ani, pt a îmi reface viața după divorț!Pt mai multe detali va aștept sa vb la un tel, sau pe watap.