Orice sfârşit poate însemna un nou început

cuplu

“Probabil că Dumnezeu ne trimite în viaţă persoanele potrivite, în momentele potrivite pentru a ne ajuta să evoluăm, pentru a ne ajuta să învăţăm ceea ce trebuie, să ne regăsim, să ne iertăm, să iubim…”

 

Oamenii experimentează în viaţă eşecuri, pierderi, despărţiri… şi fiecare dintre acestea reprezintă pentru ei, la momentul în care se întâmplă, un adevărat dezastru, ca şi cum viaţa li s-ar fi terminat. Iubesc atât de mult şi se ataşează atât de mult de parteneri, încât o despărţire le poare răsturna întregul Univers. Aceast lucru se întâmplă atunci când uităm că Universul nostru nu înseamnă o singură persoană, sau lucru, sau clipă.

Acest lucru se întâmplă atunci când uităm că moartea este singura care reprezintă sfârşitul vieţii, toate celelalte sunt etape temporare frumoase sau mai puţin frumoase, dar care se termină în momentul în care lecţiile ne-au fost predate.

Acest lucru se întâmplă atunci când ne construim întreaga viaţă în jurul unei persoane şi uităm de fiinţa cea mai importantă din viaţa noastră… de noi înşine,

Acest lucru se întâmplă atunci când ne încăpăţânăm să ne dorim lângă noi o persoană pentru întreaga viaţă, în loc să ne dorim un parcurs frumos şi plin de iubire, chiar dacă nu pentru totdeauna.

 

Viaţa îţi va trimite la timpul potrivit persoana care îţi va arăta că sfârşitul poate fi un nou început. Scutură-ţi sufletul de amintiri şi de tristeţe, şi fă loc pentru persoanele care vor urma să vină. Umple-ţi inima de iubire, şi aşteaptă cu încredere persoana ce va veni să îţi aducă un nou început!

Şi nu uita, moartea este singura ce reprezintă sfârşitul!


Anunțuri matrimoniale

Bărbat singur divorțat 44 de ani din jud giurgiu caut relatie cu o doamnă serioasa între 33- si 53 ani ..locuiesc singur.
Buna, Dragos, .. Rosiori de vede.., teleorman... scorpion, ochi albastri verzi, 1.76,70kg, 42 ani, ...doresc relatie stabila, o familie... valabil numai ptr femei... rosiori de vede.
Domn serios 59ani 1,80 inaltime 95 greutate, nefumător și ne băutor de alcool, pensionar pe caz de boală, nedivortat, doresc sa cunosc o doamnă fără obligații poate să aibă și un copil, pentru o relație de lunga durata eu locuiesc la țară lângă Onești.
75 ani, săgetător, 169cm/72kg, căprui/păr grizonat. Singur, fara obligatii/vicii. Locuinta la curte, conditii acceptabile. Imi doresc o doamna fara vicii/obligatii (fara locuinta/ fara a fi sclava mea). Doamna cu care sa impartim pe toate cele bune si pe cele rele! Nu accept persoane sub 60 de ani.