Orice sfârşit poate însemna un nou început

cuplu

“Probabil că Dumnezeu ne trimite în viaţă persoanele potrivite, în momentele potrivite pentru a ne ajuta să evoluăm, pentru a ne ajuta să învăţăm ceea ce trebuie, să ne regăsim, să ne iertăm, să iubim…”

 

Oamenii experimentează în viaţă eşecuri, pierderi, despărţiri… şi fiecare dintre acestea reprezintă pentru ei, la momentul în care se întâmplă, un adevărat dezastru, ca şi cum viaţa li s-ar fi terminat. Iubesc atât de mult şi se ataşează atât de mult de parteneri, încât o despărţire le poare răsturna întregul Univers. Aceast lucru se întâmplă atunci când uităm că Universul nostru nu înseamnă o singură persoană, sau lucru, sau clipă.

Acest lucru se întâmplă atunci când uităm că moartea este singura care reprezintă sfârşitul vieţii, toate celelalte sunt etape temporare frumoase sau mai puţin frumoase, dar care se termină în momentul în care lecţiile ne-au fost predate.

Acest lucru se întâmplă atunci când ne construim întreaga viaţă în jurul unei persoane şi uităm de fiinţa cea mai importantă din viaţa noastră… de noi înşine,

Acest lucru se întâmplă atunci când ne încăpăţânăm să ne dorim lângă noi o persoană pentru întreaga viaţă, în loc să ne dorim un parcurs frumos şi plin de iubire, chiar dacă nu pentru totdeauna.

 

Viaţa îţi va trimite la timpul potrivit persoana care îţi va arăta că sfârşitul poate fi un nou început. Scutură-ţi sufletul de amintiri şi de tristeţe, şi fă loc pentru persoanele care vor urma să vină. Umple-ţi inima de iubire, şi aşteaptă cu încredere persoana ce va veni să îţi aducă un nou început!

Şi nu uita, moartea este singura ce reprezintă sfârşitul!


Anunțuri matrimoniale

Ma numesc Ion, am 52 de ani, sunt din Buzau, am 1.78 inlatime, 80kg. Sunt lucrator comercial. Doresc cunostiinta in vederea unei relatii de lunga durata.
Pensionar 68 ani doresc să cunosc doamnă de vârstă apropiată pentru o relație serioasă, căsătorie.
Ma numesc Marius, am 34 ani, fara vicii locuiesc la țară, caut o fata serioasă pentru o relație de prietenie/căsătorie. Matrimoniale Botoșani.
Buna!, numele meu este Dan, si doresc sa cunosc o doamna, domnisoara dragutza, cu varsta intre 23-35 ani, pt a incerca sa legam ceva frumos!!, Asta depinde de tine!!