Oricât de mult ne-ar plăcea, oamenii nu ne aparţin

maini

Oamenii se iubesc. Se îndrăgostesc, trăiesc poveşti de dragoste magice sau banale, au senzaţia că nu pot trăi unii fără alţii… apoi se despart. Uneori îşi doresc să rămână pentru toată viaţa, dar şi aşa, la un moment dat se pot răzgândi şi să plece. Şi este dreptul lor. Pentru că oamenii nu ne aparţin.

 

Nu ne aparţin părinţii, nu ne aparţin copiii, nu ne aparţin partenerii, nu ne aparţin prietenii, nu ne aparţine niciunul dintre sufletele pe care le iubim şi cărora poate le-am dedicat mare parte din viaţa noastră, poate mai mult decât ne-am dedicat-o nouă înşine. Nu ne aparţin nici persoanele care ne-au promis că nu ne vor părăsi şi care undeva pe drum s-au răzgândit. Pentru că, un om te poate iubi până la cer şi înapoi, şi totuşi, peste un timp isi poate dori să plece. Nu întâmplător oamenii vin şi pleacă din vieţile noastre. Cred că ar fi mult mai util pentru noi să “le atingem” sufletele celor pe care îi iubim, în loc de a încerca să “le agăţăm” de noi.

 

Poate cel mai frumos mod de a iubi pe cineva este să îi oferim libertate. Libertatea de a alege să rămână sau nu lângă noi. Şi oricât de greu ne-ar fi, dacă îşi doreşte să plece, să găsim în iubirea pe care i-o purtăm puterea de a-l elibera.

Oricât de mult ne-am iubi… copiii, partenerii, prietenii…ei au dreptul să ne însoţească doar o parte din călătoria noastră prin viaţă, apoi pot să se alăture altor oameni în propria lor călătorie. Şi nu putem spune că i-am pierdut, pentru că de fapt, ei nu au fost “ai noştri”… oricât de mult ne-ar plăcea să credem că ei ne-au aparţinut, şi oricât de greu ne-ar fi să trăim fără ei…


Anunțuri matrimoniale

Buna sant ciprian am 33 anilocuiesc la tara am casa muncesc divortat locuiesc singur caut o relatie serioasa cu o fata pana-n 35 ani pentru casatorie rog seriozitate maxima nu raspund la nr privat.
Astept o relatie serioasa ...detali la telefon.
Doresc sa cunosc o femeie cu bun simt, singura, fara obligatii, fara bani pentru o prietenie sau relatie sau casatorie. eu sunt din zona banat, 33 ani, singur, modest, educat, hotarat, inteligent, inaltime 174cm, greutate 74kg pentru inceput de comunicare prefer sms, whatsapp sau apel rog doar persoane hotarate si corecte.
Buna, ma numesc Sorin sunt modest, sincer fara vicii caut o relatie cu o doama de 40 - 46 ani pentru prietenie eventual casatorie. Rog seriozitate.