Oricât de mult ne-ar plăcea, oamenii nu ne aparţin

maini

Oamenii se iubesc. Se îndrăgostesc, trăiesc poveşti de dragoste magice sau banale, au senzaţia că nu pot trăi unii fără alţii… apoi se despart. Uneori îşi doresc să rămână pentru toată viaţa, dar şi aşa, la un moment dat se pot răzgândi şi să plece. Şi este dreptul lor. Pentru că oamenii nu ne aparţin.

 

Nu ne aparţin părinţii, nu ne aparţin copiii, nu ne aparţin partenerii, nu ne aparţin prietenii, nu ne aparţine niciunul dintre sufletele pe care le iubim şi cărora poate le-am dedicat mare parte din viaţa noastră, poate mai mult decât ne-am dedicat-o nouă înşine. Nu ne aparţin nici persoanele care ne-au promis că nu ne vor părăsi şi care undeva pe drum s-au răzgândit. Pentru că, un om te poate iubi până la cer şi înapoi, şi totuşi, peste un timp isi poate dori să plece. Nu întâmplător oamenii vin şi pleacă din vieţile noastre. Cred că ar fi mult mai util pentru noi să “le atingem” sufletele celor pe care îi iubim, în loc de a încerca să “le agăţăm” de noi.

 

Poate cel mai frumos mod de a iubi pe cineva este să îi oferim libertate. Libertatea de a alege să rămână sau nu lângă noi. Şi oricât de greu ne-ar fi, dacă îşi doreşte să plece, să găsim în iubirea pe care i-o purtăm puterea de a-l elibera.

Oricât de mult ne-am iubi… copiii, partenerii, prietenii…ei au dreptul să ne însoţească doar o parte din călătoria noastră prin viaţă, apoi pot să se alăture altor oameni în propria lor călătorie. Şi nu putem spune că i-am pierdut, pentru că de fapt, ei nu au fost “ai noştri”… oricât de mult ne-ar plăcea să credem că ei ne-au aparţinut, şi oricât de greu ne-ar fi să trăim fără ei…


Anunțuri matrimoniale

Bună mă numesc ionut si am 31 de ani nu beau nu fumez si caut o relație serioasă de lungă durată cine vreau să mă cunoască să-mi dea mesaje pe whatsapp
Sunt un timp sensibil, imi respect femeie de langa mine si nu imi place minciuna . Imi doresc mult sa imi gasesc jumatatea si sa imi intemeiez o familie fericita.
Sunt Doru traiesc si lucrez in Bucuresti, am 49, 178, 91 kg, as dori o relatie cu o femeie care isi doreste cu adevarat o familie, studii superioare,am doua meserii in prezent deci putin timp liber.
Buna ma numesc calin am 34 ani sunt din mures as dorii sa cunosc o femeie din mures am 1.70 inaltime.