Oamenii nu se întâlnesc întâmplător

femeie in ploaie

Viata ne aduce în cale, prin fel de fel de moduri şi căi neaşteptate, diferiţi oameni. Cu unii vom avea intersectări scurte, poate lipsite de sens, alţii vor scrie o pagină în cartea vieţii noastre, şi doar câţiva vor rămâne şi vor construi împreună cu noi capitole însemnate.

Întotdeauna când întâlnesc un om bun, simt că Dumnezeu mă iubeşte. Şi mă face să cred că sunt la rândul meu un om bun, pentru că, din ce alt motiv ar trimite în calea mea astfel de oameni?

 

Unii intră în viaţa noastră pentru a ne ajuta să devenim ceea ce trebuie să fim. Ajută la formarea şi educaţia noastră, sunt aceia de la care avem de învăţat, care ne motivează şi ambitionează, care ne forţează să evoluăm şi să ne depăşim limitele.

Alţii vin în viaţa noastră ca să ne înveţe ce este iubirea. La modul inconştient, pe aceştia îi aşteptăm cel mai mult… uneori luni, ani la rând… dar dacă este scris ca doi oameni să se întâlnească, ei se vor întâlni. Nu contează cât de mare este distanţa dintre ei, cât de diferite le sunt vieţile, cât de multe sunt piedicile din calea lor… ei se vor întâlni. Uneori pot trece zile, luni sau chiar ani în care cei doi să se dorească, să se viseze şi să se îmbrăţişeze în gând, până ce astrele se vor înduioşa de dorinţa lor şi se vor alinia arătându-le calea.

“Atunci când eşti mai sigur ca niciodată că ai ajuns la capătul tuturor posibilităţilor, descoperi că acolo te aşteaptă Dumnezeu cu planuri noi pentru tine.”

 

Nu-ţi pierde niciodată speranţa! Ceea ce va trebui să se întâmple, se va întâmpla atunci când va fi momentul.

"Putem să acceptăm dezamăgiri temporare, dar nu trebuie să ne pierdem niciodată speranţa infinită!”


Anunțuri matrimoniale

Buna ma numesc adrian am 37 de ani sunt din bacau locuiesc in BACAU sunt in aici pentru a socializa, vorbi, cunoaste noi persoane si daca e posibil chiar si o doamna care doreste o relatie de lunga durata nu prea ma pot descrie in cuvinte dar VIATA MERGE INAINTE recunosc ca nu sunt tras prin inel dar am multe calitati frumoase ramane la aprecierea ta de vei dori sa imi accepti o comversatie succes si viata buna rog persoanele ce fac ras si panarama sa se abtina de la scris sau trimis SMS...
Tânăr serios.32 de anii din București tata a 2 copii micii care sunt la mine doresc să cunosc o femeie serioasa din București care să știe ce vrea de la viață de preferat să aibă și ia copii dar nu obligatoriu vârsta între 27 si 40 anii nu sunt interesat de persoane din provincie. Doar wattap sunt destul de ocupat ziua si nu pot rasp la telefon doar mesaje pe wattap.
Sunt Costy, am 57 ani, berbec, ochi căprui, înălțime 1,75 m, greutate 90kg, parul periuță (tuns scurt). Locuiesc lângă Severin, la casă. Am condiții de confort și relaxare (detalii în privat), inclusiv auto+rulotă. Vie, pomi, grădină de legume, flori, câini, păsări. Caut parteneră de viață, fără obligații. Nu mă interesează situația financiară. Menționez că am în îngrijire o persoană foarte apropiată, din familie! Aviz amatoarelor de aventuri sau foloase materiale! Aștept mesaj sms, sau video, cu descrieri și detalii convingătoare! Nu răspund decât persoanelor, demne de încredere!
Buna! Numele meu este Marius, am 28 ani sunt un băiat foarte calm, si si cu simțul umorului, doresc sa cunosc o fata singura si fara obligatii apropiata de varsta mea.