Oamenii nu se întâlnesc întâmplător

femeie in ploaie

Viata ne aduce în cale, prin fel de fel de moduri şi căi neaşteptate, diferiţi oameni. Cu unii vom avea intersectări scurte, poate lipsite de sens, alţii vor scrie o pagină în cartea vieţii noastre, şi doar câţiva vor rămâne şi vor construi împreună cu noi capitole însemnate.

Întotdeauna când întâlnesc un om bun, simt că Dumnezeu mă iubeşte. Şi mă face să cred că sunt la rândul meu un om bun, pentru că, din ce alt motiv ar trimite în calea mea astfel de oameni?

 

Unii intră în viaţa noastră pentru a ne ajuta să devenim ceea ce trebuie să fim. Ajută la formarea şi educaţia noastră, sunt aceia de la care avem de învăţat, care ne motivează şi ambitionează, care ne forţează să evoluăm şi să ne depăşim limitele.

Alţii vin în viaţa noastră ca să ne înveţe ce este iubirea. La modul inconştient, pe aceştia îi aşteptăm cel mai mult… uneori luni, ani la rând… dar dacă este scris ca doi oameni să se întâlnească, ei se vor întâlni. Nu contează cât de mare este distanţa dintre ei, cât de diferite le sunt vieţile, cât de multe sunt piedicile din calea lor… ei se vor întâlni. Uneori pot trece zile, luni sau chiar ani în care cei doi să se dorească, să se viseze şi să se îmbrăţişeze în gând, până ce astrele se vor înduioşa de dorinţa lor şi se vor alinia arătându-le calea.

“Atunci când eşti mai sigur ca niciodată că ai ajuns la capătul tuturor posibilităţilor, descoperi că acolo te aşteaptă Dumnezeu cu planuri noi pentru tine.”

 

Nu-ţi pierde niciodată speranţa! Ceea ce va trebui să se întâmple, se va întâmpla atunci când va fi momentul.

"Putem să acceptăm dezamăgiri temporare, dar nu trebuie să ne pierdem niciodată speranţa infinită!”


Anunțuri matrimoniale

Doamna licentiata Bucuresti, 63 ani, spirit tanar, doresc cunostinta domn studii superioare, de varsta apropiata(58-64 ani), cu intentii serioase, pentru convietuire/casatorie, raspund doar dupa o descriere pe e-mail: ionescu16m@gmail.com
33 de ani, locuiesc in Aghires Fabrici! Recent am divortat de o femeie care a profitat de bunatatea mea! Eu sunt artist practic arta, sun o persoana care se ataseaza rapid, serios, implicat in relatie cu sufletul si simpatic.Matrimoniale Cluj-Napoca.
Buna sunt divortat si caut partenera de viata sincera si serioasa poti avea si copil .te astept.
Băiat singur cu frica de DUMNEZEU as dori sa cunosc o fata pentru a forma o familie bazată pe respect iubire si sinceritate.