O lectie de iubire de sine…iertarea!

O lectie de iubire de sine…iertarea!

Dintre toate lucrurile bune pe care le putem face pentru noi, iertarea este cea mai importanta! Incercati sa iertati persoanele care intr-un fel sau altul v-au ranit! Iertarea este cel mai eliberator sentiment. Indepartati-va, dar iertati!

Pentru ca resentimentele dau nastere la ganduri negative, ganduri pe care odata ce le-ati eliberat in Univers se vor intoarce la voi cu precizia unui bumerang.

 

Nu exista energie pe care sa o emanam si care sa nu se intoarca acolo de unde a fost creata, iar gandul este cea mai puternica energie din Univers. Si din milioanele de realitati posibile care exista, noi ne-o cream pe aceea care seamana cel mai mult cu gandurile noastre.

Stresul, care astazi este un fel de a fi pentru noi toti, mania, ura, gelozia, indoiala, neincrederea, invidia, ranchiuna, ne otravesc viata si reprezinta terenul perfect favorabil bolilor, pe cand gandurile pozitive ofera organismului nostru sanatate si armonie. In concluzie, invata sa ierti…pentru tine, cu scopul de a fi tu sanatoasa si fericita!

Iertarea nu reprezinta un semn de slabiciune, ci dimpotriva, de putere!

Nu te gandi ca o anumita persoana nu merita iertarea ta, gandeste-te ca o meriti tu!

“A iubi inseamna sa iubesti ce e de neiubit. A ierta inseamna sa ierti ce e de neiertat. A crede inseamna sa crezi ce e de necrezut. A spera inseamna sa speri cand totul pare fara speranta.”


Anunțuri matrimoniale

Am 39 de ani 58kg 1,68analtime si as dori orelatie serioasa cu o doamna serioasa de la oras sau de la tara cu varsta apropiata nu conteaza daca are copil vreau seriozitate nu vorbe.
Eu sunt un barbat tanar, 30 ani, aspect fizic placut, inteligent, situatie materiala buna, din vestul tarii, caut o femeie de oriunde din Romania, sau strainatate, tanara, maxim 37 ani cu aspect fizic placut, dominatoare, copii, nu sunt o problema, pentru o relatie pe termen lung de tip cuckold. Rog sa fiu contactat doar de catre cele care se incadreaza in descriere.
Am 19 ani si locuiesc in Sebes si as dori o fata serioasa care doreste o relatie adevarata si sa se mute.