O iubire de-o toamna

cuplu in ploaie

Pentru cei ce au pierdut timpul unei iubiri de-o vara... Universul va mai da o sansa! Ploaia de toamna… acest pretext pentru a evada din cotidian, aceasta infuzie de senzatii si melancolie, aceasta muza a iubirii!

 

Ploua afara si-n inima mea

Eu te astept doar pe tine,

Am o umbrela, ti-o dau daca-ai vrea

Ca inima deja e la tine!

 

Ploua afara si eu te-am visat

Erai cel mai frumos din lume,

M-ai luat in brate si m-ai sarutat

Nu te mai las sa pleci, tine minte!

 

Ploaia se simte, se asculta, se respira prin toti porii, se viseaza cu ochii inchisi si se priveste cu sufletul deschis! Ploaia se daruieste si se primeste, ploaia se canta si se danseaza!

La fel ca iubirea! In toamna aceasta nu risipiti niciun strop! 


Anunțuri matrimoniale

Sunt din hunedoara. lucrez pe camion in strainatate...Tanar 32/165/90 doresc relatie/casatorie cu o femeie 22-32 ani. Vreau sa cunosc o femeie singura si hotarata.
Buna ma numesc George sunt din Galati am 28 de ani studii medii fara vicii nefumator educat discret fidel respectuos romantic sociabil si cu suflet bun vreau sa-mi gasesc o partenera discreta.Caut o fata singurica din Galati sau din apropiere cu varsta 20-27 de ani cu studii medii sau cu scoala postliceala care sa-si doreasca in primul rand o relatie serioasa de prietenie urmata de casatorie in al doilea rand sa-si doreasca o viata frumoasa copii familie un camin o casnicie fericita bazata pe sinceritate respect iubire si incredere.