O întâlnire karmică

cuplu

Karma, acest bumerang al vieţii…

Filozofia budistă descrie Karma că fiind o forţă impersonală care cântăreşte toate faptele bune sau rele a unei persoane şi care determina calitatea vieţii următoare. Este un fel de lege a Universului conform căreia în viaţă primim ceea ce merităm: faptele bune atrag lucruri bune, iar faptele rele atrag consecinţe rele. Însă, oricât ar părea de ciudat, karma nu pedepseşte, ci doar este forţă care echilibrează.

 

Şi pentru că acest echilibru să se înfăptuiască, în timpul vieţii putem întâlni persoane care ne vor ajuta. Întâlnirile karmice sunt probabil cele mai importante experienţe ale vieţii noastre şi există pentru a ne ajuta să evoluăm şi să ne rezolvăm anumite probleme emoţionale sau relaţionale. Aceste întâlniri nu sunt simple şi vin de cele mai multe ori însoţite de zbucium, nelinişte, tulburare, lupta interioară, şi par a provoca mai multe probleme decât a le rezolva dar, adevărata lecţie o învăţăm abia la sfârşit. Cum să înveţi lecţia?

Se spune că protagoniştii acestor întâlniri karmice sunt că o oglindă. Persoana întâlnită îţi arată tot ceea ce te trage înapoi, te pune faţă în faţă cu tine pentru a te putea schimba şi te obligă să te trezeşti. Rolul ei este să-ţi zdruncine ego-ul, să-ţi arate obstacolele şi dependenţele pe care le ai, să te aducă la disperare, să te facă să-ţi pierzi controlul în aşa măsură încât să te determine să-ţi schimbi viaţa, să intri în adâncul tău în legătură cu cele mai intime gânduri şi întrebări, să te transformi…

 

Vi s-a întâmplat să întâlniţi o persoană pentru care să simţiţi din prima clipă o chimie fantastică, o legătură inexplicabilă care va atrage cu mii de lanţuri invizibile una spre cealaltă?

Poate că a venit momentul pentru întâlnirea ta karmică. Poate că a venit momentul pentru a învaţa o lecţie! Neînţelegerea lecţiei impune repetarea experienţei…

“O uniune dintre două corpuri aflate în asmenea conexiune energetică karmică creează o legătură energetică la Sursă Divină, mai adâncă decât un individ o poate accesa individual. Este cu adevărat un dar pentru care ar trebui să ne simţim recunoscători – şi merită să treci prin vindecarea emoţională ca să trăieşti aşa ceva.” Robert Burney.

 


Anunțuri matrimoniale

Ma numesc Dan sint din Brasov, am 43 de ani, blond cu ochi verzi-albastri 1,83cm sociabil, cu simtul umorului, manierat, prietenos si disponibil pentru o relatie de lunga durata cu o femeie intre 34 si 44 de ani. Mentionez ca locuiesc singur. Pot fi gasit atăt pe WhatsApp.
Necăsătorit, 45 de ani, fără obligații, locuiesc singur,doresc cunoștința cu persoana de vârstă apropiată, pentru o relație serioasă, eventual căsătorie
Doamna singura serioasa doresc sa cunosc un domn pentru o relație de prietenie cu vârsta peste 56 ani... 7.... Rog sa nu ma sune tinerii nu sunt interesata. Nu sunt nici bogata nici saraca, nu locuiesc singura și nu ofer nimic pana nu faci dovada cine ești de unde ești dacă nu te regăsești în anunț și te interesează numai sexul pierzi timpul degeaba.
Buna.As dori sa cunosc o doamna cu varsta 27-34 fara obligatii pt o relatie serioasa, eventual casatorie.