O întâlnire karmică

cuplu

Karma, acest bumerang al vieţii…

Filozofia budistă descrie Karma că fiind o forţă impersonală care cântăreşte toate faptele bune sau rele a unei persoane şi care determina calitatea vieţii următoare. Este un fel de lege a Universului conform căreia în viaţă primim ceea ce merităm: faptele bune atrag lucruri bune, iar faptele rele atrag consecinţe rele. Însă, oricât ar părea de ciudat, karma nu pedepseşte, ci doar este forţă care echilibrează.

 

Şi pentru că acest echilibru să se înfăptuiască, în timpul vieţii putem întâlni persoane care ne vor ajuta. Întâlnirile karmice sunt probabil cele mai importante experienţe ale vieţii noastre şi există pentru a ne ajuta să evoluăm şi să ne rezolvăm anumite probleme emoţionale sau relaţionale. Aceste întâlniri nu sunt simple şi vin de cele mai multe ori însoţite de zbucium, nelinişte, tulburare, lupta interioară, şi par a provoca mai multe probleme decât a le rezolva dar, adevărata lecţie o învăţăm abia la sfârşit. Cum să înveţi lecţia?

Se spune că protagoniştii acestor întâlniri karmice sunt că o oglindă. Persoana întâlnită îţi arată tot ceea ce te trage înapoi, te pune faţă în faţă cu tine pentru a te putea schimba şi te obligă să te trezeşti. Rolul ei este să-ţi zdruncine ego-ul, să-ţi arate obstacolele şi dependenţele pe care le ai, să te aducă la disperare, să te facă să-ţi pierzi controlul în aşa măsură încât să te determine să-ţi schimbi viaţa, să intri în adâncul tău în legătură cu cele mai intime gânduri şi întrebări, să te transformi…

 

Vi s-a întâmplat să întâlniţi o persoană pentru care să simţiţi din prima clipă o chimie fantastică, o legătură inexplicabilă care va atrage cu mii de lanţuri invizibile una spre cealaltă?

Poate că a venit momentul pentru întâlnirea ta karmică. Poate că a venit momentul pentru a învaţa o lecţie! Neînţelegerea lecţiei impune repetarea experienţei…

“O uniune dintre două corpuri aflate în asmenea conexiune energetică karmică creează o legătură energetică la Sursă Divină, mai adâncă decât un individ o poate accesa individual. Este cu adevărat un dar pentru care ar trebui să ne simţim recunoscători – şi merită să treci prin vindecarea emoţională ca să trăieşti aşa ceva.” Robert Burney.

 


Anunțuri matrimoniale

37 ani, 168 inaltime, 50 Kg, din Targu Mures. Caut barbat doar din Tg Mures sau aproape de la tara, max 20km de oras,intre 39 si 51 ani, care sa doreasca casatorie si sotie. Copil am una, nu mai vreau copii curand. Rog cei din alte orase, tari sau de la distante mai mari sa nu ma deranjeze. Nici aventurierii. Doar cei care corespund cerintelor.
56 ani, doresc viitoare soţie, iubitoare de trasee montane, sinceră, romantică, sufletistă.
Sint ionut, am 22 de ani si sint fermier. Brunet, am 1,75 metri, ochii negri si doresc sa cunosc o persoana pentru o relatie de lunga durata. Matrimoniale Botosani.
taur, inaltime 178 cm, greutate 87 kg, ochi caprui, Doresc doamna 48-55 ani, modesta, provincie, cu copii, saraca, fara pretenti, cu probleme: familiale, serviciu, locuinta: Sa-i ofer tot ce isi doreste si:fericire, dragostea. Sunt sufletisc, crestin fara vicii.