Nu toti barbatii sunt la fel!

Nu toti barbatii sunt la fel!

Crestem cu stereotipuri si prejudecati care din pacate isi pun amprenta asupra gandirii noastre si care ne limiteaza opinia despre realitate. Exemplele sunt numeroase si le cunoaste toata lumea: toate soacrele sunt rele, femeile nu sunt soferite bune, joburile de conducere nu sunt pentru femei, toate blondele sunt prostute….toti barbatii sunt la fel si doresc un singur lucru de la femei:)

 

Ei bine, cand vine vorba despre barbati, trebuie sa recunoastem ca mamele de fete au un rol important in fixarea unor idei in mintea noastra, cu atat mai mult daca la randul lor au trecut prin experiente negative legate de barbati. Daca tu insati ai avut nesansa de a intalni cateva exemplare masculine care te-au dezamagit, care te-au parasit inexplicabil dupa cateva nopti de amor, care te-au inselat cu prietena ta cea mai buna cand credeai ca este indragostit lulea de tine…ei bine, la randul tau ai pus o eticheta pe care o vei preda mai departe viitoarei tale fetite.

Din pacate, tot acest cumul te va face sa intri in fiecare noua relatie cu teama ca istoria se va repeta. Si ca un facut, de ce ti-e frica nu vei scapa…pentru ca gandurile negative au tendinta de a atrage lucruri si fapte negative.

Este adevarat ca barbatii sunt genetic vanatori, este adevarat ca sunt vizuali si ca le place sa traga cu ochiul la femei frumoase, este adevarat ca sunt reticienti in a-si pierde libertatea…dar asta nu ii face mai putin capabili de iubire!

Trebuie sa intelegi ca nu toti barbatii sunt la fel! Trebuie sa lasi toate gandurile negative la o parte si sa te concentrezi pe tine!

Tu esti minunata! Tu esti frumoasa! Tu esti unica! Tu esti inteligenta!

 

Cand vei intra intr-o noua relatie cu siguranta ca stii cine esti, cand vei avea inima deschisa pentru a primi iubire, cand fericirea ta nu va depinde de relatia cu un barbat, cand fiecare particica din tine va emana incredere si siguranta, ei bine, atunci vei intalni si barbatul care sa nu se incadreze in stereotipuri!

Totul depinde de atitudinea ta!

Iubeste-te si respecta-te femeie si vei intalni barbati care te vor iubi si te vor respecta!

 


Anunțuri matrimoniale

Ma numesc Ady, sunt din Cluj Napoca, am 32 de ani, fara obligatii, job stabil. Restul povestim.
Doamna sociabila, cu simtul umorului, comunicativa, educata, caut partener serios, amabil, nefumator, nealcoolic, respectuos, educat, manierat, barbat cu varsta intre 58-65ani din zona Transilvania.
Sunt din hunedoara. lucrez pe camion in strainatate...Tanar 32/165/90 doresc relatie/casatorie cu o femeie 22-32 ani. Vreau sa cunosc o femeie singura si hotarata.
Un tanar de moda veche, din Baia Mare, romantic, finut, atletic, 43 ani, 170 inaltime si 75 kg, de meserie bucatar, destul de dragut si placut. Sunt interesat de o relatie stabila eventual casatorie. Doresc o persoana sincera, cu simtul umorului si caracter placut. Daca te incadrezi in cele cateva cerinte ale mele, atunci vei fi preferata mea. Astept sa imi dai un semn.