Nu timpul omoară fluturii, noi o facem

fluturi

Emoţii, fericire, o inimă care bate de nebună, fiori, furnicături, fierbinţeală din picioare până  în creştetul capului, freamăt de nerăbdare… într-un cuvât, fluturi. Mii de fluturi în stomac, care dansează fericiţi de parcă ar fi stomacul lor. Nu-i poţi opri, nimeni nu-i poate opri, iar fiecare bătaie a aripilor lor este ca un fior care parcă se aude până dincolo de noi.

 

Ni s-a întâmplat tuturor, şi ni se va întâmpla atât timp cât vor exista fluturi pe lume. Sau, atât timp cât îi vom lasa noi să existe…

Unii spun că după îndrăgostirea cu nelipsiţii fluturi, urmează iubirea, sau despărţirea. Atât.

Eu spun că iubirea nu anulează fluturii. Noi suntem cei care îi anulăm.

Eu spun că, nu ştiu ce fel de iubire este aceea care, deşi matură şi aşezată de timp, nu îţi mai dă fiori.

Eu spun că, nu poţi iubi cu adevărat dacă din când în când nu ţi se mai zbat fluturii în stomac. Când îl vezi după un timp şi ţi-a fost dor, când te priveşte uneori de parcă ai fi singurul lucru care ar conta pentru el, când te atinge şi îţi trezeşte toţi demonii şi toate dorinţele din tine, când îţi spune că te iubeşte, când te cuibăreşti la pieptul lui ca o pasăre zgribulită, când îţi pregăteşte ceva de mâncare şi se bucură ca un copil pentru că ţi-a făcut o surpriză, când te priveşte cu coada ochiului în timp ce te îmbraci.… când… când…

 

Iubirea este simplă. Noi o complicăm. Noi suntem cei care ne ucidem până şi ultimul fluture rămas, pentru ca mai apoi să ne dorim să îi reînviem... să ne dorim cu disperare să mai simţim fiori.

Dacă voi vă ucideţi toţi fluturii, până acolo că nici nu vă mai amintiţi cum se simt, nu-mi cereţi şi mie să nu mai cred în ei!

“Dragostea este o ploaie de fluturi într-un suflet ales.”


Anunțuri matrimoniale

Buna ziua ma numesc dragos 32 ani sunt din iasi si caut fata pentru relatie de prietenie eu lucrez am banul meu si imi caut pe cineva cu care sa impart viata in doi viata e mai usoara pana in 35 ani sa fie astept un sms.
Buna am 38 de ani asi vrea sa cunosc o femeie pentru castorie va rog mult sinceritate va astept sa necunostem.
Sunt o persoana calma, o persoana foarte sincera, am simtul umorul si imi doresc sa imi caut jumatatea pentru o relatie foarte serioasa (casatorie). Buna! sunt un tanar de 35 de ani, cu inaltimea de 1.77, 80 kg, sunt saten cu ochii capruii, dragut, romantic, sufletist, sincer, fara vicii, ingrijit, fara obligatii, modest, necasatorit niciodata, serios, cu serviciul stabil, calm, linistit, intelegator, intelept, rabdator, tandru, pasional cu persoana iubita, familist, harnic si doresc sa-mi intemeiez o familie si sa-mi petrec timpul langa persoana iubita. Nu vreau sa ma imbogatesc in urma unei relatii si nici nu cersesc iubirea cuiva, doar sa fim fericitii si sa ne intemeiem o familie bazata pe incredere reciproca, sinceritate, iubire adevarata si rescpect reciproc. eu nu vreau sa fii bogata sau saraca, doar sa-ti doresti cu adevart sa-ti cladesti o familie. caut o domnisoara/doamna de varsta apropiata, ingrijita, harnica, gospodina, fara vicii, modesta, suflestista, sincera, romantica. nu ma intereseaza aspectul fizic. Tu poti fi din bucuresti sau din imprejurimi. pot fi contactat prin apel sau sms cu prezentare . Nu raspuns la numere private. Persoanele materialiste, neserioase, prefacute, aventuriere si cele care nu se tin de cuvant sa se abtina. Rog seriozitate maxima.
Sunt Florin-Gabriel, am 40 de ani, necăsătorit, fără obligații, cu serviciu stabil, și doresc să cunosc o domnișoară/doamnă cu vârsta între 25-39 de ani, simplă și modestă, chiar și cu un copil pentru căsătorie, din orice zonă a țării.