Nu timpul omoară fluturii, noi o facem

fluturi

Emoţii, fericire, o inimă care bate de nebună, fiori, furnicături, fierbinţeală din picioare până  în creştetul capului, freamăt de nerăbdare… într-un cuvât, fluturi. Mii de fluturi în stomac, care dansează fericiţi de parcă ar fi stomacul lor. Nu-i poţi opri, nimeni nu-i poate opri, iar fiecare bătaie a aripilor lor este ca un fior care parcă se aude până dincolo de noi.

 

Ni s-a întâmplat tuturor, şi ni se va întâmpla atât timp cât vor exista fluturi pe lume. Sau, atât timp cât îi vom lasa noi să existe…

Unii spun că după îndrăgostirea cu nelipsiţii fluturi, urmează iubirea, sau despărţirea. Atât.

Eu spun că iubirea nu anulează fluturii. Noi suntem cei care îi anulăm.

Eu spun că, nu ştiu ce fel de iubire este aceea care, deşi matură şi aşezată de timp, nu îţi mai dă fiori.

Eu spun că, nu poţi iubi cu adevărat dacă din când în când nu ţi se mai zbat fluturii în stomac. Când îl vezi după un timp şi ţi-a fost dor, când te priveşte uneori de parcă ai fi singurul lucru care ar conta pentru el, când te atinge şi îţi trezeşte toţi demonii şi toate dorinţele din tine, când îţi spune că te iubeşte, când te cuibăreşti la pieptul lui ca o pasăre zgribulită, când îţi pregăteşte ceva de mâncare şi se bucură ca un copil pentru că ţi-a făcut o surpriză, când te priveşte cu coada ochiului în timp ce te îmbraci.… când… când…

 

Iubirea este simplă. Noi o complicăm. Noi suntem cei care ne ucidem până şi ultimul fluture rămas, pentru ca mai apoi să ne dorim să îi reînviem... să ne dorim cu disperare să mai simţim fiori.

Dacă voi vă ucideţi toţi fluturii, până acolo că nici nu vă mai amintiţi cum se simt, nu-mi cereţi şi mie să nu mai cred în ei!

“Dragostea este o ploaie de fluturi într-un suflet ales.”


Anunțuri matrimoniale

Buna, ma numesc Laurentiu, Tonciu, sunt un Barbat cumsecade, educat, respectos, sufletist, as dori o fata cu simtul umorului, si cu o relatie serioasa.
Domn vârstă 56 ani singur, fără obligații, serios, gospodărie la țară, serviciu, doresc să cunosc o doamnă serioasă, vârstă apropiată pentru o relație de prietenie / căsătorie. Poate fi și mai sărăcuță.
Sunt nevazator, am 35 de ani, imi caut o femeie sa facem o casa, ma puteti contacta la numaru de telef sa vorbim.
Tanar simpatic 32 de ani din bucuresti cauta fata din bucuresti sau imprejurimi cu varsta cuprinsa intre 20-34 de ani pentru relatie de lunga durata bazata pe incredere sinceritate astept descriere prin sms.Astept sa ne cunoastem.