Nu-mi mai măsor vârsta în ani, ci în zâmbete

femeie

“Fericirea poate fi întâlnită într-un simplu grăunte de nisip din deşert.”

Când ajungem să înţelegem faptul că fiecare zi din viaţa noastră în care nu am zâmbit este o zi pierdută, suntem cu un pas mai aproape de fericire.

Pentru a fi fericită nu este nevoie să fii milionară, nu trebuie să mergi în vacanţe exotice, sau să fii îmbrăcată precum o divă pe covorul roşu, sau să ai un partener care îţi oferă tot ceea ce crezi tu că ţi-ar trebui, nu trebuie să îţi iasă toate lucrurile strună, să fii cea mai frumoasă, sau să fie în permanenţă vară şi cald. Asta ar însemna că, dacă într-o zi toate aceste lucruri ar dispărea, ar dispărea odată cu ele şi şansa ta de a fi fericită. Fericirea este în noi, iar fundaţia sa este zâmbetul.

 

Dacă te-ai trezit dimineaţă şi ai văzut cerul, zâmbeşte! Mulţi oameni nu l-au văzut niciodată.

Dacă te uiţi în oglindă şi ţi se pare că părul nu îţi stă aşa cum îţi doreşti, zâmbeşte! Sunt multe femei care şi-au pierdut tot părul în urma citostaticelor.

Dacă te sună mama ta şi te cicăleşte în timp ce te grăbeşti spre serviciu, zâmbeşte! Unii şi-ar dori să o mai aibă alături, măcar preţ de câteva minute!

Dacă ţi-ai găsit maşina înzăpezită, zâmbeşte! Unii dintre noi nu îşi permit să aibă maşină.

Dacă este foarte frig afară, zâmbeşte! Unii oameni nu au suficiente haine pentru a se îmbrăca.

Dacă ai un serviciu extenuant şi de multe ori nu faci faţă, zâmbeşte! Mulţi oameni şi-ar dori să aibă un job.

Dacă eşti foarte obosită când te întorci acasă, zâmbeşte! Unii oameni şi-ar dori să se ridice din pat şi să obosească, dar sunt prea bolnavi pentru a o face.

Dacă ajungi acasă şi o găseşti întoarsă pe dos şi sunt jucării peste tot, zâmbeşte! Mulţi oameni şi-ar dori să aibă un copil şi nu pot.

Dacă ţi se pare că locuinţa ta nu este suficient de frumoasă, zâmbeşte! Unii oamenii nici măcar nu au un acoperiş deasupra capului.

Dacă Dumnezeu nu ţi-a dat ceea ce ai cerut, zâmbeşte! Cu siguranţă te-a ferit de ceva rău.

 

Este perfect normal ca oamenii să îşi dorească să câştige mai mult şi să trăiască mai bine. Dar nu este deloc normal ca în goana după mai mult şi mai bine, să uităm a ne bucura de ceea ce avem. Este atât de simplu să zâmbim! Trebuie doar să deschidem ochii şi să privim în jurul nostru. 

Fiecare zi în care nu ai zâmbit este o zi pierdută! Zâmbeşte şi viaţa îţi va zâmbi la rândul său!


Anunțuri matrimoniale

Tanar 35 ani, situatie buna, job stabilit, constitutie atletica, educat, fire deschisa optimist. Caut jumatate trebuie sa fi, supla, deschisa.
Domn titrat de 60 ani pensionar cu situatie materiala buna, caut jumatatea intr-o femeie licentiata de varsta apropiata de la oras sau de la tara care are locuinta pe pamant cu gradina si este aproape de un oras.
Barbat serios, sufletist, fara vicii si obligatii, cu servici si casa, doresc cunostinta pt.prietenie-casatorie pt.toata viata.
Săten ochi verzi zodia leu 180cm 80 kg caut o fata pentru relatie serioasa . Sa fie din apropiere tărgoviste.