Nu cred că există oameni răi, ci doar oameni care suferă

femeie

“Poţi repara oamenii iubindu-i.”

Nu cred că există om pe lume care să vrea să urască. În schimb, cred că există o mulţime de oameni singuri şi neiubiţi. O mulţime de oameni care au fost părăsiţi, minţiţi, trădaţi, înşelaţi… care n-au ştiut să-şi gestioneze pierderile, care n-au ştiut că cea mai sigură cale de a deveni nefericiţi este să aştepte iubirea şi fericirea de la altcineva şi să uite că fiecare dintre noi suntem o sursă inepuizabilă de iubire… Să uite că nimeni, dar nimeni de pe această lume nu poate pleca cu fericirea noastră!

 

“Oamenii nu se nasc nici buni nici răi, dar se nasc capabili de a fi buni sau răi.”

Eu cred că toţi oamenii se nasc buni. Şi mai cred că pe parcursul vieţii, fiecare dintre noi alege ce vrea să devină. Sigur că pentru un copil care trăieşte într-o familie în care bunul simt, empatia, bunătatea sunt un mod de viaţă, este mult mai uşor să aleagă acelaşi model. Dar, să ne imaginăm un copil care este abandonat la naştere, trăieşte prin orfelinate, nu ştie ce înseamnă iubirea, în schimb învaţă încă de mic ce înseamnă frica, întunericul, ura, singurătatea, lupta… gândiţi-vă cât de greu îi va fi să aleagă calea iubirii. Cu atât mai mult sunt de apreciat oamenii care au o viaţă grea, şi care totuşi îşi păstrează sufletul bun şi neîntinat.

 

Te întrebi de ce omul de lângă tine este rău. Dar, ai fi dispus să te opreşti o clipă din drumul tău şi să-i afli povestea? Te-ai întrebat dacă nu cumva suferă, sau este singur, sau este bolnav, sau poate a doua zi nu are ce pune copiilor pe masă?

Eu nu cred că există oameni răi. Dar, cred că există oameni care suferă îngrozitor, şi răutatea lor este un strigăt disperat pentru a fi ajutaţi… 


Anunțuri matrimoniale

Caut o fata serioasa pt relație de lungă durată chiar și cu copil dispusă să se mute la mn locuiesc singur.
Buna sunt Nicu din Ialomita si caut o feneciera puntuó relatie de lunga durará barata pe incredere si sinceritate.