Nu cred că există oameni răi, ci doar oameni care suferă

femeie

“Poţi repara oamenii iubindu-i.”

Nu cred că există om pe lume care să vrea să urască. În schimb, cred că există o mulţime de oameni singuri şi neiubiţi. O mulţime de oameni care au fost părăsiţi, minţiţi, trădaţi, înşelaţi… care n-au ştiut să-şi gestioneze pierderile, care n-au ştiut că cea mai sigură cale de a deveni nefericiţi este să aştepte iubirea şi fericirea de la altcineva şi să uite că fiecare dintre noi suntem o sursă inepuizabilă de iubire… Să uite că nimeni, dar nimeni de pe această lume nu poate pleca cu fericirea noastră!

 

“Oamenii nu se nasc nici buni nici răi, dar se nasc capabili de a fi buni sau răi.”

Eu cred că toţi oamenii se nasc buni. Şi mai cred că pe parcursul vieţii, fiecare dintre noi alege ce vrea să devină. Sigur că pentru un copil care trăieşte într-o familie în care bunul simt, empatia, bunătatea sunt un mod de viaţă, este mult mai uşor să aleagă acelaşi model. Dar, să ne imaginăm un copil care este abandonat la naştere, trăieşte prin orfelinate, nu ştie ce înseamnă iubirea, în schimb învaţă încă de mic ce înseamnă frica, întunericul, ura, singurătatea, lupta… gândiţi-vă cât de greu îi va fi să aleagă calea iubirii. Cu atât mai mult sunt de apreciat oamenii care au o viaţă grea, şi care totuşi îşi păstrează sufletul bun şi neîntinat.

 

Te întrebi de ce omul de lângă tine este rău. Dar, ai fi dispus să te opreşti o clipă din drumul tău şi să-i afli povestea? Te-ai întrebat dacă nu cumva suferă, sau este singur, sau este bolnav, sau poate a doua zi nu are ce pune copiilor pe masă?

Eu nu cred că există oameni răi. Dar, cred că există oameni care suferă îngrozitor, şi răutatea lor este un strigăt disperat pentru a fi ajutaţi… 


Anunțuri matrimoniale

Buna, ma numesc Adrián am 37 de ani nu am copi locuesc un Madrid doresc sa cunosc o fata de varsta apropiaata pentru prietenie casatorie rog seriozitate.
Buna eu ma numesc Yulian eu miasi dori o relatie serioasa bazata pe ancredere si respect reciproc toate fetele dragute care sunt interesate de persoana mea ma pot gasi la va pup pa pa.
Dragut si simpatic, 1.71 m, 68 kg, brunet, ochii albastri, 29 ani caut fata/ domnisoara intre 30 ani si 40 ani max., pt. relatie de lunga durata si casatorie.
Sunt Claudiu am 33 de ani, nu fumez si nu consum alcol, sunt o persoană calmă ce urăsc cearta si minciuna, nu îmi place sa ansel sau sa fiu inselat. Am o situație materială foarte bună si mașină personală . Caut o fată serioasă de până la 36 de ani care își dorește să întemeieze o familie.