Nu căuta o persoană care să nu-ţi vadă defectele. Caută persoana care ţi le acceptă

femeie in pat

"Tu nu vei fi niciodată perfect şi nici ea. Scopul e să fiţi perfecţi unul pentru celălalt!"

Nu sunt perfectă, nu pot şi nici nu vreau. Însă, sunt unică în imperfecţiunea mea. Şi cred că la fel ca mine, cu multitudinea lor de defecte, toţi oamenii sunt unici.

Şi nu suntem perfecţi, pentru că este greu să fii om şi să nu faci greşeli, aproape imposibil aş îndrăzni să spun…

 

Atunci când cunoşti un om, acesta încearcă să îşi arate cele mai frumoase părţi. Nimeni nu se prezintă la primele întâlniri spunând: “sunt cel mai încăpăţânat, leneş, egoist, răzbunător… om din lume.” Nu. Toţi încearcă să-şi ambaleze cât mai frumos calităţile şi să-şi ascundă defectele pentru a fi plăcuţi şi acceptaţi. Şi este uşor să te îndrăgosteşti de un om perfect, nu-i aşa?

Dar ce te faci atunci când încerci să construieşti o relaţie? Te străduieşti să fii persoana pe care a cunoscut-o partenerul tău la început. Pentru că îţi doreşti atât de mult să nu dezamăgeşti acel om special din viaţa ta! Şi încerci cât încerci, dar la un moment dat oboseşti… şi va veni o vreme în care cel de lângă tine te va descoperi exact aşa cum eşti, cu toate defectele şi minusurile tale. Şi atunci îl vei pierde.

 

Oare n-ar fi mai simplu să acceptăm că nu suntem perfecţi? Să avem curajul să ne prezentăm exact aşa cum suntem, cu calităţi şi defecte şi să îi lăsăm pe ceilalţi să ne accepte sau nu? Pentru că atunci vom şti sigur că cei ce ne vor alege în ciuda tuturor defectelor noastre, sunt tocmai cei ce ne vor iubi cu adevărat!

Nu căuta o persoană care să nu-ţi vadă defectele! Caută persoana care te acceptă în ciuda lor, pentru că doar aceasta va fi cea care te va iubi cu adevărat şi necondiţionat!


Anunțuri matrimoniale

Ma numesc Ciprian, sunt din Galati, am 31 de ani, sunt pasionat de mașini și pescuit sportiv si doresc sa cunosc o fata drăguță. Am inălțimea 1.74, ochii caprui.
Te vreau lângă mine pentru o relație serioasă . Sânt din Vrancea am 39/1,68 caut o fată singură interesată de o relație serioasă.
Îmi doresc sa găsesc o femeie de vârstă apropiata. Eu am 40 de ani.
Domn 71 ani, cauta doamna ca partener de viata si in plus sa-l inteleaga, sa-l sustina si eventual sa-l ajute in continuarea activitatii profesionale.