Nu am nevoie de promisiuni

maini

“Promisiunea este capacitatea de a dezamăgi oamenii.”

Am observant pe parcursul vieţii, că oamenii au obiceiul de a face promisiuni pe care nu le pot respecta. Sau, promit lucruri crezând cu toată puterea fiinţei lor în ele, dar uită adesea să ia în calcul variabilele vieţii ce le pot strica planurile… “Voi veni”, “Nimic nu ne poate despărţi”, “Te voi iubi toată viaţa”, “Vom fi mereu împreună”… sunt atât de des încălcate, încât eu nu mai am nevoie de promisiuni! Prefer să fiu surprinsă de fapte!

 

Păşim în faţa altarului cu emoţie, cu iubire şi cu încrederea că “până ce moartea ne va despărţi” va funcţiona la noi, spre deosebire de alte cupluri. Nimeni nu se căsătoreşte fără să creadă că va dura o veşnicie. Credem că iubirea învinge totul şi ne promitem că noi nu vom face greşelile celor care se despart. Da, credem din suflet că va fi aşa… dar uneori se dovedeşte că nu am făcut altceva decât să încălcăm o promisiune făcută în faţa altarului.

“Promit că nu te voi dezamăgi” este o altă promisiune pe care aproape că este imposibil să nu o încalci. Dezamăgirea ţine mai mult de aşteptările unei persoane, decât de ceea ce facem sau nu facem pentru ea… încât să ne asumăm că nu o vom dezamăgi niciodată este un pariu aproape pierdut.

 

La fel ca oricărei alte femei, mi-au fost făcute o mulţime de promisiuni. Nu mi-au folosit la nimic. Mi-au creat aşteptări, pentru ca mai apoi să se transforme în dezamăgiri. Nimic nu este veşnic, nimic nu este bătut în cuie pentru totdeauna, oricând poate apărea ceva care să schimbe datele problemei şi să pună persoana ce a promis în imposibilitatea de ’a-şi ţine cuvântul’.

Nu mai credeţi în promisiuni, credeţi în fapte!

Nu mai aşteptaţi să vi se promită, aşteptaţi să vedeţi!


Anunțuri matrimoniale

Numele meu este constantin sant din tgv, Am 43 ani, 1.70, ochi caprui.. serios cu un suflet bun!!!
Buna cf fetelor?ma numesc daniel am 28 de ani si doresc sa cunosc o fata singura cuminte fidela gospodina fara vici fara obligati poate fi si de la tara cu varta pana an 30 de ani pt a forma o relatie serioasa ampreuna fetelor daca doriti sa vbim va rog sunatima va pupic dulce frumoaselor
Ma numesc Catalin, am 39 de ani, sunt din Prahova,f ara obligatii. Doresc cunostiinta cu domnisoara fara obligatii in vederea casatoriei.