Noi doi împreună, împotriva tuturor, sau noi doi, unul împotriva celuilalt?

cuplu

Dintre cele două variante, eu aş alege-o pe a treia. Aş alege noi doi, împreună, fără să luptăm nici cu lumea, nici unul cu altul.

Pentru că iubirea este muncă de echipă. În doi. O Ea şi un El care fac echipă în pat, în bucătărie, în muncă, în vise, în casă, în afara ei, în faţa lumii şi chiar în ciuda ei dacă trebuie, dar niciodată împotrivă. Nici a lor, nici între ei.

 

Oamenii sunt perfecţi? Nicidecum. Iubirea este perfectă? Niciodată. Dar, doi oameni imperfecţi pot alege să contruiască o iubire care pentru ei să fie perfectă. Fără a se încadra în canoanele impuse de societate şi fără a mulţumi asteptărire altora, dar trăită din plin împreună.

Iubirea este despre dăruire, înţelegere şi iertare.

Iubirea este despre muncă, sacrificii şi încercări.

Iubirea este despre momente de fericire amestecate cu cele de tristeţe.

Iubirea este despre rătăciri şi despre regăsiri.

Iubirea este un drum presărat cu încercări şi neprevăzut pe care doi oameni aleg să meargă împreună, fără a-şi da drumul la mână la prima răscruce.

 

Iubeşti cu adevărat atunci când ai curajul să te prezinţi în faţa celuilalt gol, plin de cicatrici, defecte, slăbiciuni, părţi vulnerabile… fără să-ţi fie ruşine. Şi împreună, pas cu pas, doi oameni învaţă să se vindece de trecut şi să contruiască un viitor.

Iubirea nu-i o luptă nici cu lumea, nici cu ea însăşi. Este o muncă de echipă, este o Ea şi un El care merg ţinându-se de mână pe acelaşi drum, având aceleaşi dureri, aceleaşi bucurii şi aceleaşi visuri.

Iubirea este atunci când doi oameni au înţeles că nu ştiu unde duce drumul, dar că merg mai bine ţinându-se de mână.


Anunțuri matrimoniale

Bărbat 45 ani caut doamnă pentru prietenie- căsătorie, 35-45 ani, cunăscătoare de limba italiană.
43 ani, berbec, 170cm/72kg, ochi căprui, păr șaten, doresc cunostinta cu o femeie de varsta apropiata pentru o relatie serioasa.
Barbat matur, 49ani, din jud gorj, serios, fara vicii, 182 cm, 96kg, divortat, locuiesc la casa, caut femeie pt relatie serioasa.