Niciun om nu depinde de altul pentru a putea trăi. Dar, toţi avem nevoie de iubire

cuplu

Ne naştem din iubire şi tânjim după ea toată viaţa. O căutăm, o găsim şi uneori o pierdem absurd şi, deşi ne jurăm că nu ne mai trebuie, imediat cum ne pansăm inima rănită plecăm din nou în căutarea ei… pentru că, oamenii au nevoie de iubire ca să poată funcţiona. Călătoria noastră în această lume este mult mai frumoasă, dacă pe parcursul ei iubim şi simţim că suntem iubiţi, dacă dăruim şi primim la rândul nostru.

 

Era Ajunul Crăciunului şi am realizat că am uitat să cumpăr pâine. Fiindcă nu era departe marketul, am plecat pe jos, hotărâtă să admir pe stradă şi beculeţele aprinse pentru sărbătoare. În faţa mea, un cuplu de îndrăgostiţi mergea încet, oprindu-se din când în când pentru a se săruta. Am încetinit pasul, captivată de fericirea care plutea în aer şi în timp ce îi admiram am auzit:

  • Tu mă mai iubeşti? l-a întrebat ea cu o voce alintată.
  • Da! Te iubesc! Chiar trebuie să mă întrebi zilnic asta? i-a răspuns el vădit amuzat.
  • Pot să te mai întreb ceva? a continuat fata nedezarmată de amuzamentul lui.
  • Şi dacă spun nu, nu mă mai întrebi, sau cum? Hai, zi pisoi!
  • Cât de mult mă iubeşti?

Bărbatul a făcut o pauză de câteva secunde, a strâns-o mai tare în braţele lui de parcă nu ar fi vrut să o piardă, apoi i-a răspuns cu glasul serios:

  • Atât de mult, încât dacă vreodată ai vrea să pleci şi asta te-ar face fericită, nu te-aş opri indiferent cât m-ar durea.

I-am depăşit fără să ascult ce i-a răspuns ea, şi toată seara m-am gândit la cât de frumoşi şi de minunaţi ne face iubirea!

 

Da, oamenii au nevoie de oameni! Singurătatea poate fi o etapă trecătoare pe care o parcurgem toţi la un moment dat, dar nu putem funcţiona singuri toată viaţa!

Până la urmă,

Cui nu îi place să fie iubit?

Cui nu îi place să ştie că există o persoană care este capabilă să îi iubească până şi defectele pe care ea şi le urăşte?

Cui nu îi place să se piardă într-un loc numit “braţe”, unde poate găsi căldură şi siguranţă?

Cui nu-i place să i se spună, mi-e dor?

Cui nu îi place să ştie că cineva îl iubeşte atât de mult, încât l-ar lasa să plece chiar cu preţul durerii sale?

Indiferent cât de puternici ar fi, oamenii au nevoie de iubire, atingeri, atenţie, mângâieri, tandreţe… iar pentru toate acestea au nevoie de alţi oameni. Braţele noastre nu ne sunt suficiente pentru a ne lupta cu singurătatea


Anunțuri matrimoniale

Barbat singur, 57 ani, situatie materiala buna, cu locuinta, caut femeie care sa locuiasca cu mine la tara in judetul Salaj.
caut un barbat ptr casatorie cu serviciu stabil si de vreme acasa si serios, cuminte gospodar, sa stie ce vrea de la viata lui, nefumator, nealcoolic.sa nu inseli.lasati aici nr de telef.caut ptr casatorie nu aventura sa stii .care barbati care sunt seriosi si cauti cu adevarat ma poti deranja.barbati insurati nu accept niciodata in viata mea.
Ma numesc Costi, am 27 ani si sunt din Gorj Novaci. Caut o fata din zona 20-35 de ani pentru relatie serioasa, prietenie.