femeie apa

Multumesc Bunului Dumnezeu, pentru tot ceea ce a asternut in calea Vietii mele. Lucrurile bune m-au facut mai fericita, cele mai putin bune m-au facut mai puternica.

 

Si multumesc:

  • Tuturor celor care mi-au zis ca nu voi reusi. Asta m-a facut sa-mi doresc cu mai multa putere sa reusesc.
  • Tuturor celor care mi-au zis ca nu se cuvine sa… Asta m-a facut sa nu imi mai pese de gura lumii.
  • Tuturor celor care mi-au zis ca sunt alaturi de mine si care, la prima greutate m-au parasit. Asta m-a facut sa nu ma mai bazez pe nimeni altcineva in afara de mine.
  • Tuturor celor pe care i-am crezut prieteni si care au dovedit contrariul. Asta m-a facut sa folosesc acest cuvant cu mai multa intelepciune.
  • Tuturor celor care mi-au zambit frumos in fata si care atunci cand m-am intors cu spatele si-au aratat coltii. Asta mi-a confirmat faptul ca unii oameni sunt prea lasi pentru a te sfasia in fata.
  • Tuturor celor care mi-au zis ca varsta te obliga sa fii intr-un anume fel. Asta m-a facut sa descopar copilul din mine si sa imi amintesc ca varsta pe care o avem este cea pe care o meritam.
  • Tuturor celor care mi-au zis ca ma iubesc si care m-au parasit fara a se uita in urma. Lor le sunt cel mai recunoscatoare. Pentru ca am invatat cea mai importanta lectie: ca un om nu se iubeste pentru ca este intr-un anume fel , pentru ca face anumite lucruri pentru tine, pentru ca iti daruieste ceva ca sa-ti dovedeasca iubirea, sau pentru ca este umil si supus acceptandu-ti orice… Nu, pur si simplu se iubeste. Orice conditionare nu este iubire. Este santaj emotional.

 

Si multumesc:

Pentru fiecare vorba buna pe care am primit-o in viata mea de la cineva, fie ca o meritam sau nu. Pentru fiecare zambet adresat mie vreodata. Pentru fiecare incurajare, fie ca aveam nevoie sau nu. Pentru fiecare imbratisare primita, fizic sau doar cu gandul. Pentru fiecare gand bun indreptat catre mine, energia lui pozitiva mi-a mangaiat sufletul.  Pentru fiecare om bun cu care mi-am intersectat viata si care m-a facut sa am incredere in mine, sa sper si sa cred in bine, frumos si iubire.

Pentru fiecare mi-e dor, imi lipsesti, te doresc, te iubesc!


Anunțuri matrimoniale

Buna ziua doamnelor.doresc relatie serioasa si casatorie cu doamna sau domnisoara max 40 de ani.nu fumez, nu consum alcool nu am vicii si nu am obligatii.lucrez in strainatate.
Tanar 33 ani divortat caut femeie pentru o relatie serioasa casatorie. Doresc sa cunosc o fata serioasa sincera, nefumatoare care isi doreste o familie fericita.
Băiat singur, 30 de anii, casă, mașină banii și am și afacere personală de construcții. Sunt aingur și doresc să cunosc o persoană singură o domnișoară doamnă serioasă care dorește o familiei și o relație serioasă prietenie căsătorie. Nu am vici gen nu beau, nu fumez, sunt un băiat credincioși și romantic respect și ce-i 7 anii de acasă. Respect o femeie ca pe propria mea mamă, nu duc lipsă de nimic doar de un suflet cald.