Moşul nu ne poate aduce fericirea. Trebuie să ne facem singuri acest dar

brad cadouri

“Dragă Moş Crăciun, pentru că am fost cuminte, am făcut o lista cu cadourile pe care mi le doresc. Nu, nu vreau parfumuri de firma, pantofi şi poşete, rochii scumpe… vreau să-mi aduci doar fericire!”

Aşa arată o scrisoare scrisă de o prietenă pentru Moş Crăciun. Serios? Aştepţi să-ţi aducă Moşul fericirea? Păi, în cazul asta ai avea mai multe şanse să primeşti parfumurile şi rochiile alea scumpe pentru că, iartă-mă că îţi spun, nu există nicio fabrică de fericire unde se pot găsi oferte de sărbători!

 

Fericirea este ceva ce vine din interiorul nostru, şi din acest motiv nimeni nu ne-o poate lua, dar nici nu ne-o poate da. Poate că, cea mai mare greşeală pe care o facem, este că nu ştim să ne analizăm, să privim în noi, să medităm.

Nimeni, nici măcar Moşul nu ne poate aduce fericire, dragoste, încredere, voinţă, ambiţie… pentru că toate acestea sunt deja la noi. Faptul că nu le vedem şi le aşteptăm sub bradul de Crăciun ambalate în cutii sclipitoare… este pierderea noastră de timp.

Mintea noastră rulează un film, ca şi cum l-am privi într-o sala de cinema. Filmul acesta este compus din secvenţe reprezentate de gândurile noastre, pozitive sau negative. Noi singuri ne construim realitatea, în funcţie de gândurile cele mai frecvente! Noi singuri ne hrănim mintea! Şi, la fel cum învăţăm să ne alimentăm sănătos pentru a avea o viaţă lungă, tot aşa putem învaţa să ne alegem cu grijă gândurile. Oricine poate învaţa să fie fericit!

 

“Dragă Moş Crăciun, am fost cuminte şi te rog să-mi aduci orice vrei tu în dar. Eu promit că voi fi fericită indiferent ce mi-ai aduce, mă voi bucura de sărbători, de bradul împodobit, de luminiţe, de cei dragi, de colindători, de ziua de azi şi de toate cele ce vor veni, de faptul că iubesc, de faptul că sunt iubita, de faptul că văd cerul şi luna şi stelele, pentru că visez, pentru că mi-e dor, pentru că mi-e sufletul plin! Te aştept şi Crăciunul viitor, când sper ca lista mea cu mulţumiri să fie mult mai lungă!”

“Bucură-te de lucrurile mărunte. Într-o bună zi s-ar putea să priveşti înapoi şi să descoperi că erau cele mai importante lucruri.”


Anunțuri matrimoniale

Caut domnisoara sau doamna intre 25-45 ani din bucuresti sau din zona ilfov in vederea prieteniei - casatoriei pt mai multe ma puteti gasi la telefon.
Daca esti in cautare de un baiat serios si iti doresti o relatie serioasa, cauta-ma.
Caut relatie serioasa eventual căsătorie ma numesc ionut sunt din iasi am 31 ani .
42 ani, caut parteneră de viață. Am 1.80 inaltime, 75 kg, grizonat, verzi, dețin locuință. Fost mister boboc Sibiu. Aștept fotografia ta pe Whatsapp.