jucarii

Data de 6, este acea zi magica din luna decembrie în care se dă startul celei mai frumoase şi încărcate de emoţii perioade din tot anul. Moş Nicolae vine an de an cu aroma primelor portocale şi cu miros de ger îmblânzit de focul din sobe. Oricare ţi-ar fi vârsta, trăieşte această perioada cu bucurie de copil!

 

Se spune că erau trei fete sărace care neavând zestre, nu puteau să se mărite. Tatăl lor urma să le vândă unor bărbaţi înstăriţi, lucru care a adus o mare tristeţe în sufletul bietelor fete. Moş Nicolae, aflând despre necazul fetelor, le-a aruncat într-o noapte câte un săculeţ de bani pe fereastră. Săculeţii au căzut în ghetuţele fetelor, astfel infaptuindu-se prima minune de Sfântul Nicolae.

În credinţa populară, Sfântul Nicolae mai este denumit Săncicoara, fiind recunoscut pentru faptul că ajută oamenii săraci, orfanii, văduvele şi apară soldaţii în timpul războiului.

Legendele mai spun că pe lângă miracolele pe care le înfăptuieşte, Sfântul Nicolaie pedepseşte copiii obraznici cu o nuieluşa din creangă de măr, pe care o lasă noaptea în ghetuţele celor neascultători.

 

Nu ştiu dacă aţi găsit în ghetuţe dulciuri sau o nuieluşa, dar ştiu că cel mai important dar pentru care ar trebui să fim recunoscători, este această nouă zi pe care am primit-o!

Să ne bucurăm şi să facem să conteze fiecare secundă din ea!

La mulţi ani!


Anunțuri matrimoniale

Singur, vaduv, nefumator, casa, fara obligatii caut o doamna, 60 -70 ani, pentru convietuire in conditii bune.
Buna ma numesc Mihai si ma aflu in cautarea unei fete cu cine sa ma potrivesc. Cat despre mine un baiat linistit fara vicii sociabil deschis comunicativ etc. Mai multe detalii la telefon.
Mă numesc Mihai și ași dori să cunosc o d-na sau domnișoara,la modul cel mai serios doresc o relație serioasă și care își doresc o familiè până la adânci batranesti stau in zona jud. Ilfov.
Doamnă serioasă de 65 ani doresc să cunosc domn de vârstă apropiată, serios, din Focșani.