jucarii

Data de 6, este acea zi magica din luna decembrie în care se dă startul celei mai frumoase şi încărcate de emoţii perioade din tot anul. Moş Nicolae vine an de an cu aroma primelor portocale şi cu miros de ger îmblânzit de focul din sobe. Oricare ţi-ar fi vârsta, trăieşte această perioada cu bucurie de copil!

 

Se spune că erau trei fete sărace care neavând zestre, nu puteau să se mărite. Tatăl lor urma să le vândă unor bărbaţi înstăriţi, lucru care a adus o mare tristeţe în sufletul bietelor fete. Moş Nicolae, aflând despre necazul fetelor, le-a aruncat într-o noapte câte un săculeţ de bani pe fereastră. Săculeţii au căzut în ghetuţele fetelor, astfel infaptuindu-se prima minune de Sfântul Nicolae.

În credinţa populară, Sfântul Nicolae mai este denumit Săncicoara, fiind recunoscut pentru faptul că ajută oamenii săraci, orfanii, văduvele şi apară soldaţii în timpul războiului.

Legendele mai spun că pe lângă miracolele pe care le înfăptuieşte, Sfântul Nicolaie pedepseşte copiii obraznici cu o nuieluşa din creangă de măr, pe care o lasă noaptea în ghetuţele celor neascultători.

 

Nu ştiu dacă aţi găsit în ghetuţe dulciuri sau o nuieluşa, dar ştiu că cel mai important dar pentru care ar trebui să fim recunoscători, este această nouă zi pe care am primit-o!

Să ne bucurăm şi să facem să conteze fiecare secundă din ea!

La mulţi ani!


Anunțuri matrimoniale

Te vreau lângă mine pentru o relație serioasă . Sânt din Vrancea am 39/1,68 caut o fată singură interesată de o relație serioasă.
Mă numesc George, sunt din Suceava, am 40 de ani, 1,65m înălțime și 65kg, nici o dată căsătorit. Îmi doresc să cunosc o fată singură din Suceava, 30-40 de ani, pentru o relație serioasă de căsătorie.
Barbat de 51 ani,divortat de 4 ani. Caut jumatatea mea din Galati-Braila,sa locuiasca cu mine la tara 25 km de Galati.