Misiunea ta...sa te iubesti

femeie dormind

Exista pe lume lucruri mult mai rele decat acela ca intr-o zi te-a parasit…

Exista pe lume lucruri mai absurde decat acela ca intr-o buna zi si-a luat valiza si a plecat fara nici o explicatie…

Exista pe lume lucruri mai dureroase decat acela ca ai inteles cat de volatile sunt vorbele, cat de volatil este pana si un “te iubesc”…

Stiu ca o despartire poate parea sfarsitul lumii tale....dar, crede-ma ca nu-i deloc asa!

Am vazut femei absolut remarcabile care s-au afundat intr-un hau periculos in momentul in care un anume El le-a parasit. Am vazut femei care mutau si muntii din loc si trageau in vartejul lor optimist pe oricine…si care apoi si-au pierdut busola si au cazut atat de rau incat mi-a fost teama ca nu se vor mai putea ridica! Am vazut…atat de multe femei minunate care au uitat sa se iubeasca in clipa in care ei nu le-au mai iubit!

Este de la sine inteles ca nicio despartire nu este usoara, mai ales cand aveai atatea vise si planuri construite... Sutele de intrebari pe care ti le pui si la care nu are cine sa-ti mai dea raspunsurile  si multii de “poate daca as fi procedat altfel”, sunt motivul pentru care noptile nu poti dormi, iar ziua compensezi pierderea…mancand prea mult, sau facand greva foamei. Durerea pare sa devina “prietenul” tau  cel mai bun, impreuna cu care traversezi perioadele de negare, furie, invinuire, tristete, acceptare, pana la vindecare. Durerea si tristetea sunt normale dupa o despartire, dar atunci cand sunt duse la extrem si te coplesesc, ar trebui sa iti amintesti cateva lucruri:

Cea mai importanta misiune a ta este sa inveti sa te iubesti in primul rand pe tine!

Persoana care trebuie sa aiba cea mai mare incredere in tine, esti tu!

Persoana care trebuie sa te admire si sa te pretuiasca cel mai mult, esi tu!

Nicio intalnire sau despartire nu sunt intamplatoare! Tot ceea ce ti se intampla face parte din evolutia ta, sunt lectii ce trebuie invatate si asumate.

Si cel mai important:

Tu te iubesti?

Cand iti vei raspunde sincer la aceasta intrebare, vei gasi si explicatia pentru multe dintre actiunile tale!

 

 


Anunțuri matrimoniale

Domn divorțat, din Braila, 56 ani, 1,68/90kg, doresc cunoștință doamna in vederea căsătoriei, varsta pana in 53 de ani.
Sunt un baiat tanar, 27 ani, singur, sociabil, caut partenera, iubita nevasta. Discutam mai multe la telefon.
Buna Ma numesc Ioan sunt stabilit in germania de 5 ani despãrțit am si un baietel de 4 anişori sm locuința proprie job stabil su doresc sa fiu contactat de cuneva care doreste acelasi lucru ca si mine.