Meriti sa fii iubita

femeie

Esti atat de frumoasa cand iubesti, femeie!

Toata lumea spune ca vrea sa iubeasca si totusi sunt atat de multi oameni singuri…

Sunt atat de multe femei dornice sa daruiasca si sa primeasca iubire si cu toate astea nu o fac…

De ce? De ce esti singura si neiubita? De ce ti-e teama sa iubesti? Tu nu stii ce frumoasa esti cand iubesti?

Ai idee cat de repede trece viata? Ai idee cat de repede se irosesc clipele? Ai idee cate momente de dragoste probabil ai pierdut deja? Ti-e teama sa nu alegi gresit? Ti-e teama de durerea si suferinta pe care le vei simti daca nu va fi omul potrivit si ...va pleca? 

Fii sincera cu tine, te rog! Daca esti singura, nu suferi? Daca esti singura,  nu plangi? Frustrarea de a nu avea un suflet alaturi care sa respire in sincron cu tine nu te face oricum sa suferi?

Deci, da-ti voie sa iubesti! Nu-ti fie teama! Teama este cel mai pervers sentiment, iti innegreste sufletul si iti distorsioneaza toate perceptiile pe care le ai fata de alte persoane.

Daca exista un El care te-asteapta, da-i o sansa femeie minunata! Priveste-l bine, dar nu cu indoiala, ci cu inima deschisa si nu lasa trecutul sa-ti umbreasca prezentul! Nu toti oamenii sunt la fel…poate fi barbatul acela bun pe care il tot astepti!

Inchide tot trecutul intr-un sertar, incuie-l bine si da o sansa iubirii, draga mea! Meriti sa fii iubita, meriti sa fii fericita si cu siguranta meriti sa te simti femeie!

 


Anunțuri matrimoniale

Ma numesc Dragoi ionut, sunt din Calugareni, sunt singur, am 37 ani. Caut relatie serioasa cu o fata astept sa ma contacteze. Matrimoniale Giurgiu
39 de ani, șatenă cu ochi albaștri, minionă și independentă, fără vicii născută în zodia balanței, din Turda caut partener de viață, fără vicii și de vîrstă apropiată.
Caut o fată pentru o prietenie frumoasă.