Meriti sa fii iubita

femeie

Esti atat de frumoasa cand iubesti, femeie!

Toata lumea spune ca vrea sa iubeasca si totusi sunt atat de multi oameni singuri…

Sunt atat de multe femei dornice sa daruiasca si sa primeasca iubire si cu toate astea nu o fac…

De ce? De ce esti singura si neiubita? De ce ti-e teama sa iubesti? Tu nu stii ce frumoasa esti cand iubesti?

Ai idee cat de repede trece viata? Ai idee cat de repede se irosesc clipele? Ai idee cate momente de dragoste probabil ai pierdut deja? Ti-e teama sa nu alegi gresit? Ti-e teama de durerea si suferinta pe care le vei simti daca nu va fi omul potrivit si ...va pleca? 

Fii sincera cu tine, te rog! Daca esti singura, nu suferi? Daca esti singura,  nu plangi? Frustrarea de a nu avea un suflet alaturi care sa respire in sincron cu tine nu te face oricum sa suferi?

Deci, da-ti voie sa iubesti! Nu-ti fie teama! Teama este cel mai pervers sentiment, iti innegreste sufletul si iti distorsioneaza toate perceptiile pe care le ai fata de alte persoane.

Daca exista un El care te-asteapta, da-i o sansa femeie minunata! Priveste-l bine, dar nu cu indoiala, ci cu inima deschisa si nu lasa trecutul sa-ti umbreasca prezentul! Nu toti oamenii sunt la fel…poate fi barbatul acela bun pe care il tot astepti!

Inchide tot trecutul intr-un sertar, incuie-l bine si da o sansa iubirii, draga mea! Meriti sa fii iubita, meriti sa fii fericita si cu siguranta meriti sa te simti femeie!

 


Anunțuri matrimoniale

Serios, crestin, sufletist, apartament, masina, fara vicii, doresc doamna 48-56 ani, modesta, maxim 70 kg chiar cu copii si provincie sau pot ajuta cu camera in apartament la probleme de locuinta, familie, servicu. Sunt un om la locul meu ,civilizat,rafinat, intelegator, respectos, linistit, devotat, loial, sportiv, fara vicii -dar nu ma deranjaza cine are-doresc o doamna ,serioasa ,crestina, hotarata, netritrata ,chiar cu copii si provincie ,daca sunt probleme -le rezolvam impreuna, pot oferi siguranta, liniste si ce doresti ,amandoi la bine si la rau Nu imi place minciuna.
Buna. Imi caut jumatatea, cu speranta ca si tu cautia fel. Daca crezi ca ai vrea sa ma cunosti, astept mesaj de la tine.
Curat respectos si cu foarte mult bun simt, am 170,80k situatie financiara buna, imi doresc o relatie de lunga durata - frumoasa reciproc bazata pe respect incredere si comunicare.
ma numesc mihai sunt din bucuresti am37 ani sint un baiat dragut civilizat de casa locuiesc cu chirie caut prietenie relatie de viitor cu o fata singura cu locuinta de treaba cu varsta intre 25/40 ani din bucuresti.