Meriti sa fii iubita

femeie

Esti atat de frumoasa cand iubesti, femeie!

Toata lumea spune ca vrea sa iubeasca si totusi sunt atat de multi oameni singuri…

Sunt atat de multe femei dornice sa daruiasca si sa primeasca iubire si cu toate astea nu o fac…

De ce? De ce esti singura si neiubita? De ce ti-e teama sa iubesti? Tu nu stii ce frumoasa esti cand iubesti?

Ai idee cat de repede trece viata? Ai idee cat de repede se irosesc clipele? Ai idee cate momente de dragoste probabil ai pierdut deja? Ti-e teama sa nu alegi gresit? Ti-e teama de durerea si suferinta pe care le vei simti daca nu va fi omul potrivit si ...va pleca? 

Fii sincera cu tine, te rog! Daca esti singura, nu suferi? Daca esti singura,  nu plangi? Frustrarea de a nu avea un suflet alaturi care sa respire in sincron cu tine nu te face oricum sa suferi?

Deci, da-ti voie sa iubesti! Nu-ti fie teama! Teama este cel mai pervers sentiment, iti innegreste sufletul si iti distorsioneaza toate perceptiile pe care le ai fata de alte persoane.

Daca exista un El care te-asteapta, da-i o sansa femeie minunata! Priveste-l bine, dar nu cu indoiala, ci cu inima deschisa si nu lasa trecutul sa-ti umbreasca prezentul! Nu toti oamenii sunt la fel…poate fi barbatul acela bun pe care il tot astepti!

Inchide tot trecutul intr-un sertar, incuie-l bine si da o sansa iubirii, draga mea! Meriti sa fii iubita, meriti sa fii fericita si cu siguranta meriti sa te simti femeie!

 


Anunțuri matrimoniale

Buna Am 39 ani 1,82 înălțime 84kg, divorțat si sant din Bucuresti. Caut iubirea vietii, sa putem avea sentimente reciproce si sa ne putem trai viata impreuna. Doresc seriozitate. Ne putem auzi pe watap. Robert
Bună, mă numesc Daniel, am 34 de ani, sunt din Maramureș dar acuma muncesc de 3 ani in Spania.Am 2 căței Bichon Maltese, nu fumez, beau doar la ocazii, sunt corect, sincer, simplu, fără alte vicii.Caut o fată pentru o relație de lungă durată.
Ma numesc Cris, am 51 ani, 166cm, 62 kg. Sunt economist si as dori sa cunosc un medic. Imi doresc o relatie de durata. Sunt draguta, sincera, sufletista, nefumatoare. Imi doresc sa cunosc un barbat dragut, sincer, sufletist, tandru, nefumator. Cu varsta intre 45-55 ani, sa fie din Bucuresti.
Ma numesc Manuel Alexandru Demian, am 37 ani, profesor de geografie, titular de catedra, originar din Reșița, jud. Caraș Severin. Mu-as dori sa cunosc o persoană sinceră, romantică, care iubeste natura si excursiile, cu studii superioare, care isi doreste o familie.