Mergand pe tocuri, precum mama

mama

Privind-o astazi pe domnisoara mea cum se machiaza, am stat si m-am gandit: cum oare ne vine noua, femeilor, dorinta de a fi cochete inca de cand suntem mici fetite?

Sigur iti amintesti cum in copilarie mergeai prin casa cu pantofii cu toc ai mamei tale! Sigur iti amintesti cum o priveai cand se machiaza pentru ca mai apoi sa iei pe furis rujul si sa-ti desenezi fata precum  aceea a unui clovn! :) Si sigur ai stricat o mobila de lac cu oja data peste tot, mai putin pe unghii nu!  Sa va mai spun? Adu-ti aminte de ciorapii bagati in bluza pe post de…stii tu ce! :)

Se zice ca avem in gene dorinta de a fi frumoase! Dar eu mai cred ca fetitele invata cum sa devina domnisoare de la mamicile lor. Invata lectia feminitatii, delicatetii si cochetariei, privindu-si mamele cu dragoste si admiratie. De fapt, copiii sunt ca niste bureti care absorb in mod inconstient tot ceea ce vad si ce aud.

Ti-ai auzit mama spunand  ca “se face frumoasa” in oglinda?  Vei vrea si tu sa faci asa!

Ti-ai vazut mama cum isi cauta cu orele ceva de imbracat, cum isi potriveste cu grija la tinuta, pantofi cu toc si o poseta? Vei face si  tu tot asa! 

Ai vazut nebunia ce se tot repeta cand pleaca la o nunta sau o petrecere? Aceeasi febra o vei avea si tu candva!

Eu am vazut la mama mea toate acestea si-am repetat intocmai, precum o copie fidela. Si cum istoria se repeta, privesc acum la fata mea cum face ce-a vazut la mine. Si stiu ca la un moment dat, fetita ei va face tot ceea ce a vazut.

Asa ca, daca ai o fata ce pierde ore pictandu-si fata si proband tinute, nu o certa! Zi-i ca-i frumoasa! Si aminteste-ti ca asa ai fost si tu!


Anunțuri matrimoniale

Sunt ionut din tr magurele sunt un baiat súper ok sunt aici sa imi gasesc jumateate va astept.
Bună ma numesc Albert am 41 de ani sint Divorțat si caut o femeie pnt căsătorie sau relație serioasă Watzap.
Doamna serioasa economista, varsta 57 ani, gemeni, inaltime 164 cm, greutate 65 kg, 57-164, 65 fara obligatii, situata serioasa doreste cunostinta intelectual 59-64 ani, 175 in vederea casatoriei.
Am 40 ani, 1,80 m, 90 kg, sunt divorțat, sincer, serios, caut o fata singura, serioasa, imi doresc sa imi refac viata, fiecare merităm a doua sansa in viata.