Mergand pe tocuri, precum mama

mama

Privind-o astazi pe domnisoara mea cum se machiaza, am stat si m-am gandit: cum oare ne vine noua, femeilor, dorinta de a fi cochete inca de cand suntem mici fetite?

Sigur iti amintesti cum in copilarie mergeai prin casa cu pantofii cu toc ai mamei tale! Sigur iti amintesti cum o priveai cand se machiaza pentru ca mai apoi sa iei pe furis rujul si sa-ti desenezi fata precum  aceea a unui clovn! :) Si sigur ai stricat o mobila de lac cu oja data peste tot, mai putin pe unghii nu!  Sa va mai spun? Adu-ti aminte de ciorapii bagati in bluza pe post de…stii tu ce! :)

Se zice ca avem in gene dorinta de a fi frumoase! Dar eu mai cred ca fetitele invata cum sa devina domnisoare de la mamicile lor. Invata lectia feminitatii, delicatetii si cochetariei, privindu-si mamele cu dragoste si admiratie. De fapt, copiii sunt ca niste bureti care absorb in mod inconstient tot ceea ce vad si ce aud.

Ti-ai auzit mama spunand  ca “se face frumoasa” in oglinda?  Vei vrea si tu sa faci asa!

Ti-ai vazut mama cum isi cauta cu orele ceva de imbracat, cum isi potriveste cu grija la tinuta, pantofi cu toc si o poseta? Vei face si  tu tot asa! 

Ai vazut nebunia ce se tot repeta cand pleaca la o nunta sau o petrecere? Aceeasi febra o vei avea si tu candva!

Eu am vazut la mama mea toate acestea si-am repetat intocmai, precum o copie fidela. Si cum istoria se repeta, privesc acum la fata mea cum face ce-a vazut la mine. Si stiu ca la un moment dat, fetita ei va face tot ceea ce a vazut.

Asa ca, daca ai o fata ce pierde ore pictandu-si fata si proband tinute, nu o certa! Zi-i ca-i frumoasa! Si aminteste-ti ca asa ai fost si tu!


Anunțuri matrimoniale

Am 43 de ani, stau singur, am 1.66 inaltime, caut o femeie singură din Brașov pentru o relație serioasă.
Tinar serios, 42 ani, 1.85 inaltime si 70 kg, doresc sa cunosc o doamna sau domnisoara pentru o relatie serioasa. Eu sint din Timisoara. Rog seriozitate.
35 de ani, saten, ochii căprui, 170 inaltime, doresc sa cunosc o fata pentru o relatie serioasa. Matrimoniale Bucuresti
Am 40 de ani. Dacă este o doamnă singură doar, (București sau județul Ilfov) pentru a întemeia o familie împreună pentru totdeauna vârsta între 40 și 45 de anii sincera și serioasă. Mie nu îmi place singuratatea. Singuratatea doare.