Mergand pe tocuri, precum mama

mama

Privind-o astazi pe domnisoara mea cum se machiaza, am stat si m-am gandit: cum oare ne vine noua, femeilor, dorinta de a fi cochete inca de cand suntem mici fetite?

Sigur iti amintesti cum in copilarie mergeai prin casa cu pantofii cu toc ai mamei tale! Sigur iti amintesti cum o priveai cand se machiaza pentru ca mai apoi sa iei pe furis rujul si sa-ti desenezi fata precum  aceea a unui clovn! :) Si sigur ai stricat o mobila de lac cu oja data peste tot, mai putin pe unghii nu!  Sa va mai spun? Adu-ti aminte de ciorapii bagati in bluza pe post de…stii tu ce! :)

Se zice ca avem in gene dorinta de a fi frumoase! Dar eu mai cred ca fetitele invata cum sa devina domnisoare de la mamicile lor. Invata lectia feminitatii, delicatetii si cochetariei, privindu-si mamele cu dragoste si admiratie. De fapt, copiii sunt ca niste bureti care absorb in mod inconstient tot ceea ce vad si ce aud.

Ti-ai auzit mama spunand  ca “se face frumoasa” in oglinda?  Vei vrea si tu sa faci asa!

Ti-ai vazut mama cum isi cauta cu orele ceva de imbracat, cum isi potriveste cu grija la tinuta, pantofi cu toc si o poseta? Vei face si  tu tot asa! 

Ai vazut nebunia ce se tot repeta cand pleaca la o nunta sau o petrecere? Aceeasi febra o vei avea si tu candva!

Eu am vazut la mama mea toate acestea si-am repetat intocmai, precum o copie fidela. Si cum istoria se repeta, privesc acum la fata mea cum face ce-a vazut la mine. Si stiu ca la un moment dat, fetita ei va face tot ceea ce a vazut.

Asa ca, daca ai o fata ce pierde ore pictandu-si fata si proband tinute, nu o certa! Zi-i ca-i frumoasa! Si aminteste-ti ca asa ai fost si tu!


Anunțuri matrimoniale

36 ani, 65 kg, inaltime 1,85, ochi verzi, neinsurat, pocait, curat, sincer. Caut o fata in vederea casatoriei. Locuiesc in Germania in Casa parintilor. Am servici, masina, dar îmi lipseste cei mai important “jumatatea”! Matrimoniale Bufta.
...realist cu simtul raspunderi, experienta de viata, sociabil cu mult umor....caut o femeie simpla dar compicata cu bun simt, curata...cele dornice de aventuri pastrati distanta. Nu raspund la nr privat. Daca doresti o relatie stabila suna.ma.