Masina placata cu 500kg de aur

Aventador Gold
Aventador Gold, model creat de Lamborghini a intrat in cartea recordurilor pentru titlul de singura masina placata cu 500 de kilograme de aur, cel mai scump logo placat cu diamante si cea mai scumpa masina din lume. Modelul apare in contextul in care tarile arabe au fost invadate de masini sport a caror vopsea imita aurul.
Aceasta masina a fost creata special pentru a satisfice nevoile de excentricitati specifice lumii arabe. Aventador este realizata din 500 de kilograme de aur, pretul de vanzare fiind estimat la aproximativ 7,5 milioane de euro, dintre care suma de 650 de mii de euro este destinata scopurilor caritabile. Metalele si pietrele pretioase de pe masina sunt estimate la valoarea de 2.64 milioane de dolari.
Comune lumii arabe, astfel de extravagante sunt realizate de diferite marci auto pentru a indeplini cererea. Cu un an in urma aparitiei modelului Aventador Dold, Mercedes Benz a prezentat, tot in salonul de la Dubai, un model placat cu diamante. Aceasta masina era pe atunci cea mai scumpa masina din lume, estimata la valoarea de 4,6 milioane de dolari, gasindu-si cumparator unul dintre cei 10 cei mai bogati oameni din lume, printul Bin Al Waleed, potrivit Forbes.


Anunțuri matrimoniale

Necăsătorit, 37 ani, brunet, ochi cărprui, din Slatina, locuiesc singur, caut o fată singură, frumoasă, pentru o relație serioasă. Matrimoniale Slatina
Barbat. necasatorit. Cu. copil. sub. intretinere. caut. femeie. serioasa. nefumatoare. o. mama. iubitoare. cu. o. talie. mica.
Am 39 de ani 58kg 1,68analtime si as dori orelatie serioasa cu o doamna serioasa de la oras sau de la tara cu varsta apropiata nu conteaza daca are copil vreau seriozitate nu vorbe.
Văduv, 1,80/65/86, familist convins, fără obligații, nefumător, antialcoolic, ochii căprui, parul negru, cu domiciliul în Ploiesti. Doresc să cunosc o doamnă, văduvă, serioasă, din Ploiesti, cu virsta 55 - 65 de ani, fără obligații, nefumătoare.