Masina placata cu 500kg de aur

Aventador Gold
Aventador Gold, model creat de Lamborghini a intrat in cartea recordurilor pentru titlul de singura masina placata cu 500 de kilograme de aur, cel mai scump logo placat cu diamante si cea mai scumpa masina din lume. Modelul apare in contextul in care tarile arabe au fost invadate de masini sport a caror vopsea imita aurul.
Aceasta masina a fost creata special pentru a satisfice nevoile de excentricitati specifice lumii arabe. Aventador este realizata din 500 de kilograme de aur, pretul de vanzare fiind estimat la aproximativ 7,5 milioane de euro, dintre care suma de 650 de mii de euro este destinata scopurilor caritabile. Metalele si pietrele pretioase de pe masina sunt estimate la valoarea de 2.64 milioane de dolari.
Comune lumii arabe, astfel de extravagante sunt realizate de diferite marci auto pentru a indeplini cererea. Cu un an in urma aparitiei modelului Aventador Dold, Mercedes Benz a prezentat, tot in salonul de la Dubai, un model placat cu diamante. Aceasta masina era pe atunci cea mai scumpa masina din lume, estimata la valoarea de 4,6 milioane de dolari, gasindu-si cumparator unul dintre cei 10 cei mai bogati oameni din lume, printul Bin Al Waleed, potrivit Forbes.


Anunțuri matrimoniale

Bărbat serios muncitor iubitor caut o femeie cu intenția serioasă si comunicativă rog seriozitate. Ma poti găseai si pe facebook savex gionatan.
Costel 34ani, sincer, serios, modest, iubitor si fara obligatii.Caut fata pentru o relatie serioasa eventual CASATORIE rog seriozitate. locuiesc singur, la casa, am si o mica afacere.
Doamna sociabila, cu simtul umorului, comunicativa, educata, caut partener serios, amabil, nefumator, nealcoolic, respectuos, educat, manierat, barbat cu varsta intre 58-65ani din zona Transilvania.
Buna, ma numesc Daniel am 34 de ani si sunt 1,67m inalt. Provin din Jud. HD si locuiesc de 10 ani in Germania (Berlin). Doresc sa cunosc o Doamna cu frica de Dumnezeu fara obligatii (si eu sunt la fel) de preferintza vorbitoare de limba germana sau cu dorintza de a o invatza pentru a intemeia o familie.