Lucrurile bune li se întâmplă celor care muncesc pentru ele

femeie

Nu cred în citatul care zice că lucrurile bune li se întâmplă celor care ştiu să aştepte. Cred că lucrurile bune li se întâmplă celor care şi le doresc atât de mult, încât nu au linişte şi nu se odihnesc până nu le fac posibile.

Cred că cele mai interesante realizări din viaţa noastră sunt cele care la un moment dat păreau imposibil de realizat... cele mai preţioase iubiri sunt cele care nu păreau de atins... şi cele mai preţioase lucruri sunt cele la care am visat mult timp înainte de a ni le permite.

 

Poate aceasta este şi explicaţia pentru care tot ceea ce obţinem uşor nu ni se pare atât de preţios. Poate că tot ceea ce este cu adevărat valoros şi important în viata noastră a avut momentele de "irealizabil", "imposibil", "de neatins".

Poate că tot ceea ce este cu adevărat preţios trebuie să aibă momente de cumpănă pe care, dacă reuşim să le depăşim înseamnă că într-adevăr merităm lucrurile bune ce vor veni.

Până la urmă, care ar fi modalitatea Universului de a ne împărţi ceea ce merităm, dacă nu s-ar ghida după gradul nostru de dorinţă în a obţine ceva? Cum ar putea oferi cuiva care nu asudă şi nu se zbate, frumosul? Nu şi-ar pierde valoarea odată ajuns acolo unde nu este dorit?

Cum am mai evalua preţiosul din viata noastră, dacă ar fi atât de simplu de obţinut?

Pentru că, n-am auzit bărbat să se îndrăgostească de o femeie după o noapte de amor la prima întâlnire. N-am văzut vreodată un câştigător la loto care să nu fi pierdut toţi banii câştigaţi prea uşor. Nu am văzut niciodată vreun vis care să facă fericit pe cineva, dacă el i s-a împlinit fără să depună niciun efort!

 

Nu, nu cred că lucrurile cu adevărat bune vin de la sine! Nu, nu cred că atunci când îţi doreşti cu adevărat ceva, trebuie doar să te concentrezi pe dorinţă şi să aştepţi!

Cred că succesul în orice se obţine doar dacă eşti suficient de nebun încât să ignori piedicile, eşecurile şi căzăturile. Doar aşa vei convinge Universul că meriţi şi doar aşa vei preţui la adevărata valoare ceea ce obţii!


Anunțuri matrimoniale

Buna sant ciprian am 33 anilocuiesc la tara am casa muncesc divortat locuiesc singur caut o relatie serioasa cu o fata pana-n 35 ani pentru casatorie rog seriozitate maxima nu raspund la nr privat.
Buna lucrez din martie in Anglia . sunt un tip curat priete cu apa sapunul si cu periuta de dinti caut o fata pentru a convetui inpreuna pentru a incerca o casnicie fara obligati curata priceputa in bucatarie pritena buna cu apa sapunul si cu periuta de dinti sincer am 56 de ani am casa mea la bloc nu am obligati fata de nimeni si am zis sa imi incerc norocul dami un mesaj s-au sunama
O femeie intre 28 40 ani satena ori bruneta din zalau sau din apropiere.