femeie blonda

   Cel mai greu, atunci cand o relatie dintre doua persoane se destrama, este sa-ti intelegi lectia. Daca a fost si s-a sfarsit, Universul a vrut sa inveti ceva, sa constientizezi ceva gresit la atitudinea ta.

Daca cineva s-a indragostit de tine si apoi te-a iubit, inseamna ca ai toate calitatile pentru a fi iubita si a avea o relatie fericita. Daca acea persoana care te-a iubit, la un moment dat te paraseste, inseamna ca pe langa calitati ai si lucruri pe care trebuie sa le corectezi, lucruri la care trebuie sa lucrezi pentru ca iubirea alaturi de tine sa nu devina o povara.

  Trebuie sa intelegem ca nu suntem pe lumea asta pentru a fi pedepsiti, ci pentru a ne dezvolta. Cele mai mari pierderi si intamplarile care ne par niste dezastre, sunt cele cu potentialul cel mai mare de a produce schimbari majore in viata noastra. Prin orice experienta am trece, trebuie sa cautam motivul pentru care aveam nevoie de acel lucru in viata noastra, sa invatam lectia si sa mergem mai departe.

Pentru ca lectiile neinvatate….au prostul obicei sa se tot repete pana atunci cand le intelegem.

Eu, mi-am inteles lectia. Nu spun ca mi-am invatat-o, dar am inteles ce anume incearca Universul sa-mi transmita. Mai departe sta doar in puterea mea de a ma schimba, de a evolua.

“Cand mi-am dat seama ca totul depinde doar de mine, m-am linistit.”


Anunțuri matrimoniale

Domn distins(fost profesor), 60 de ani caut relatie prietenie / casatorie.
35 ani, divorțată, 152/40kg. Tânără cu ușor handicap și obligații vreau sa cunosc un bărbat hotărât care să știe ce vrea de la viață cu care sa'mi intemeiez o familie bazata pe respect reciproc.
As dori sa cunosc o fata serioasa pentru a intemeia o familie sunt in anglia de 2 ani si as dori sa ma retrag acasa sa mi intemeiez o familie de ce nu si aicisa acesta este numarul la care ma puteti contacta.
46 ani 1.75 cm 90 kg, divortat, caut o doamnă brunetă păr lung 40-48 de ani, ptr a întemeia o familie. Nu doresc aventuri poate avea un copil și poate locui la mine în casa mea.