femeie blonda

   Cel mai greu, atunci cand o relatie dintre doua persoane se destrama, este sa-ti intelegi lectia. Daca a fost si s-a sfarsit, Universul a vrut sa inveti ceva, sa constientizezi ceva gresit la atitudinea ta.

Daca cineva s-a indragostit de tine si apoi te-a iubit, inseamna ca ai toate calitatile pentru a fi iubita si a avea o relatie fericita. Daca acea persoana care te-a iubit, la un moment dat te paraseste, inseamna ca pe langa calitati ai si lucruri pe care trebuie sa le corectezi, lucruri la care trebuie sa lucrezi pentru ca iubirea alaturi de tine sa nu devina o povara.

  Trebuie sa intelegem ca nu suntem pe lumea asta pentru a fi pedepsiti, ci pentru a ne dezvolta. Cele mai mari pierderi si intamplarile care ne par niste dezastre, sunt cele cu potentialul cel mai mare de a produce schimbari majore in viata noastra. Prin orice experienta am trece, trebuie sa cautam motivul pentru care aveam nevoie de acel lucru in viata noastra, sa invatam lectia si sa mergem mai departe.

Pentru ca lectiile neinvatate….au prostul obicei sa se tot repete pana atunci cand le intelegem.

Eu, mi-am inteles lectia. Nu spun ca mi-am invatat-o, dar am inteles ce anume incearca Universul sa-mi transmita. Mai departe sta doar in puterea mea de a ma schimba, de a evolua.

“Cand mi-am dat seama ca totul depinde doar de mine, m-am linistit.”


Anunțuri matrimoniale

Sunt Ioan din Alba, am 55 ani, despărțit, sunt inginer miner, am 1,72 înălțime, 67 kg, lucrez la fabrica de Arme Cugir. Doresc sa cunosc o femeie pentru prietenie și căsătorie.
Îmi doresc să am o relație serioasă pe toată viața și să am o familie fericita tota vita etc.
Domn titrat de 60 ani pensionar cu situatie materiala buna, caut jumatatea intr-o femeie licentiata de varsta apropiata de la oras sau de la tara care are locuinta pe pamant cu gradina si este aproape de un oras.