Iubirea se priveste in suflet

cuplu

Femeile se indragostesc de ceea ce aud.

Barbatii se indragostesc de ceea ce vad.

De aceea majoritatea femeilor se machiaza si majoritatea barbatilor mint.

 

Dar, vine o dimineata in care femeia i se infatiseaza barbatului fara pomezi, si ciufulita de zbuciumul noptii de iubire ce tocmai a ravasit-o. Iar barbatul va tacea.

Atunci, tot ce au de facut este sa se priveasca in ochi si in suflet, in tacere. Acesta va fi adevaratul test. Pentru ca ochii nu mint niciodata, iar sufletul, daca reusesti sa il simti… iti va arata si iti va vorbi mai clar decat o mie de imagini si cuvinte!

 

„Ca un om sa iubeasca pe altul e probabil cea mai grea sarcina care ne-a fost incredintata, sarcina suprema, examenul final, opera pentru care toate celelalte sunt doar un preludiu. Iubirea e un imbold pentru fiecare sa se desavarseasca, sa devina cineva, sa devina o lume el insusi de dragul cuiva.”


Anunțuri matrimoniale

Mă numesc Razvan am 39 ani sunt din Craiova și doresc cunoștință cu doamnă de vârstă apropiată din zona moldovei Pașcani sau împrejurimi . Imi plac moldovencele și caut o femeie liniștită, cuminte. Dacă distanța nu este un impediment pentru tine sună-mă!
Șanț Tudorell am 46/175/75 singur fara obligații caut femeie singură din Craiova pentru prietenie căsătorie max 48.
Ma numesc Ionut, am varsta de 36 ani, sunt din Bucuresti, am 1 65, 65 kg, satan, cu serviciu stabil. Locuiesc singur cu chirie, nu am vici, sunt un baiat modest, simplu, sincer, cu frica lui dumnezeu. Nu am gasit o persoana serioasa. Doresc o fata 25-37 ani din apropiere de Bucuresti pentru casatorie sincera. Nu doresc aventuri. Acept si de orice etnie. Conteaza sufletul omului. Nu bani, averile, frumusetea, sau etnia intro relatie.
Caut o fata serioasa cu frica de dumnezeu nu mar deranja daca este are copii, vreau doar sa ne facem fericitii unul pe altul.