Iubirea se priveste in suflet

cuplu

Femeile se indragostesc de ceea ce aud.

Barbatii se indragostesc de ceea ce vad.

De aceea majoritatea femeilor se machiaza si majoritatea barbatilor mint.

 

Dar, vine o dimineata in care femeia i se infatiseaza barbatului fara pomezi, si ciufulita de zbuciumul noptii de iubire ce tocmai a ravasit-o. Iar barbatul va tacea.

Atunci, tot ce au de facut este sa se priveasca in ochi si in suflet, in tacere. Acesta va fi adevaratul test. Pentru ca ochii nu mint niciodata, iar sufletul, daca reusesti sa il simti… iti va arata si iti va vorbi mai clar decat o mie de imagini si cuvinte!

 

„Ca un om sa iubeasca pe altul e probabil cea mai grea sarcina care ne-a fost incredintata, sarcina suprema, examenul final, opera pentru care toate celelalte sunt doar un preludiu. Iubirea e un imbold pentru fiecare sa se desavarseasca, sa devina cineva, sa devina o lume el insusi de dragul cuiva.”


Anunțuri matrimoniale

Sânt luci și locuiesc în Germania, am 46 de ani și doresc să cunosc o doamna sau domnișoară antre 30 si 40 de ani pentru o relație serioasă. Matrimoniale Caransebeș.
Buna ma numesc Florin am 36 an sint despartit caut o femeie cu suflet care stie ce vrea de la viata.
Bună mă numesc Marius am 40 de ani şi mam săturat să fiu singur caut o relație serioasa. Pentru mai multe detalii sunămă.
Draga domnisoara/doamna, daca citesti acest anunt inseamna ca iti doresti o casnicie fericita. Eu sunt Calin, un tanar romantic si sincer. Mi se pare ca viata nu mai are farmec fara jumatatea mea. Am 32 ani, am absolvit o facultate si un master, la ASE. In prezent nu lucrez, si nu am nici o relatie. Locuiesc singur intr-un apartament, la Piata Iancului. Caut o domnisoara/doamna fara nici un angajament fata de alt barbat, in vederea unei casnicii.