Iubirea se priveste in suflet

cuplu

Femeile se indragostesc de ceea ce aud.

Barbatii se indragostesc de ceea ce vad.

De aceea majoritatea femeilor se machiaza si majoritatea barbatilor mint.

 

Dar, vine o dimineata in care femeia i se infatiseaza barbatului fara pomezi, si ciufulita de zbuciumul noptii de iubire ce tocmai a ravasit-o. Iar barbatul va tacea.

Atunci, tot ce au de facut este sa se priveasca in ochi si in suflet, in tacere. Acesta va fi adevaratul test. Pentru ca ochii nu mint niciodata, iar sufletul, daca reusesti sa il simti… iti va arata si iti va vorbi mai clar decat o mie de imagini si cuvinte!

 

„Ca un om sa iubeasca pe altul e probabil cea mai grea sarcina care ne-a fost incredintata, sarcina suprema, examenul final, opera pentru care toate celelalte sunt doar un preludiu. Iubirea e un imbold pentru fiecare sa se desavarseasca, sa devina cineva, sa devina o lume el insusi de dragul cuiva.”


Anunțuri matrimoniale

51 de ani, fara obligatii, doresc relatie serioasa, caut domn 52- 57 ani.
Buna ziua sunt aici an cautareea jumatati niciodata casatorit sunt dornic de o relatie serioasa momentan sunt an italia.
Sunt un tanar de 35 de ani, 1.77/80 kg, sunt saten cu ochii caprui, dragut, romantic, sufletist, sincer, fara vicii, ingrijit, fara obligatii, modest, necasatorit niciodata, serios, cu serviciu stabil, calm, comunicativ, cu simtul umorului, linistit, intelegator, intelept, rabdator, tandru, harnic si doresc sa-mi intemeiez o familie si sa-mi petrec timpul langa persoana iubita. Eu nu vreau sa ma imbogatesc in urma vreunei relatii, doar sa fim fericitii si sa ne intemeiem o familie bazata pe incredere reciproca, sinceritate, iubire adevarata si respect reciproc. Nu ma intereseaza daca esti bogata sau saraca, doar sa-ti doresti cu adevarat sa-ti cladesti o familie, eu nu vreau o frumusete sau un fotomodel, pentru mine sufletul si frumusetea interioara conteaza si sa fii om cum trebuie. Caut o domnisoara/doamna de varsta apropiata, ingrijita, harnica, gospodina, fara vicii, modesta, sufletista, sincera, romantica, fara obligatii, eneroasa, tandra. Nu ma intereseaza aspectul fizic. Tu poti fi din Bucuresti sau din imprejurimi. Pot sa fiu contactat la numarul de telefon.
176cm/ 80kg, căprui/grizonat, berbec. Barbat 42 din Bucuresti, nefumator nu consum alcool, caut doamna, domnisoara pt relatie serioasa eventual casatorie, nu am un barem de varsta, trebuie sa ne placem sa fie chimie atata tot.