Iubirea nu ţine cont de vârstă, ci de suflet

femeie

 

A primit-o în dar,

Este atât de preţioasă...

Dar nu era sigură dacă o merită şi dacă va şti să aibă grijă de ea!

Multe lucruri frumoase ni se întâmplă în viaţă atunci când ne aşteptăm cel mai puţin, atunci când, până nici speranţa nu ne mai ajută, atunci când, aproape ne resemnăm cu ideea că nu merităm.

 

Iubirea! Asta primise ea în dar şi orice alt dar primit vreodată pălea în faţa iubirii. Atât de frumoasă şi curată era.

Un lucru era sigur: nu a căutat-o şi nu a făcut nimic pentru a o atrage. Nu mai credea de mult în basme cu Zăne şi Feţi frumoşi care se îndrăgostesc nebuneşte. Nu mai credea de mult în poveşti de iubire din care să poată ieşi fără inima frănta. Şi cu siguranţă, nu mai credea în bărbaţi! O dezamăgiseră prea mult.

Şi tocmai când credea că bărbaţii adevăraţi erau un fel de Fată Morgana plăsmuită de imaginaţia şi disperarea femeilor care încă mai cred în iubire… viaţa i-a dovedit că se înşală. Pentru că Universul are un plan pentru fiecare dintre noi. Şi ne trimite lucrurile bune atunci când avem nevoie cu adevărat de ele, nu atunci când ne-am dori noi.

 

Nu ştia ce a făcut pentru ca să merite aşa ceva. Probabil cineva acolo sus contabilizează faptele noastre, şi bărbatul ăsta apăruse ca un fel de recompensă pentru tot ceea ce făcuse bun în viaţă. Îl privea cu iubire şi nu putea să nu se întrebe dacă va şti să îl păstreze…

“Ai sperat, ai visat, ai pierdut. Ce contează? Mai poţi pierde, mai poţi visa, mai poţi învinge! Asta contează!”


Anunțuri matrimoniale

Domn 64 ani din Slatina 1,82 m 78 kg pensionar fara vicii locuiesc la curte la tara singur am o gospodarie frumoasa .Doresc sa cunosc o Doamna care vrea sa locuieasa cu mine la tara pana vrea Dumnezeu sa ne tina cu varsta antre 60/63 ani . Daca esti singura si vrei sa locuim anpruna.
Buna ziua ma numesc gabriel am 27ani si doresc o relatie cu o doamna pana 35 ani vreau o relatie serioasa am un handicap gradul unu doresc o femeie si copil doar sa doreasca o familie serios rog seriozitate maxima.
Barbat serios, 36 ani, 1.85 m, 102 kg, caut sotie. Sunt din Bucuresti si doresc o prietenie de lunga durata-casatorie cu o femeie buna tot din Bucuresti. Am studii medii si un venit lunar de 4000 lei.
Am41 ani sant singur fără obligații doresc să cunosc o femeie pentru prietenie de durata. Rog seriozitate. Aștept sms sau telefon.