Iubirea nu se promite, se daruieste

cuplu

“Daca as sti ca acestea ar fi ultimile minute in care te-as vedea, as spune te iubesc, si nu mi-as asuma, in mod prostesc, gandul ca deja stii.”

 

El o privea cu o tandrete si o duiosie de care putina lume l-ar fi crezut in stare. Nu prea spunea niciodata cu vorbe ce simte. Doar o privea. Iar privirea lui patrundea pana in sufletul ei, caruia ii spunea fara intermediari ca este indragostit. De multe ori si-ar fi dorit sa nu fie atat de frumoasa, si-ar fi dorit sa-si poata sterge din minte pana si amintirea ei… dar stia ca orice ar face este prea tarziu. Femeia asta copilaroasa ii patrunsese in fiecare celula a corpului lui si oricat de mult incercase sa se impotriveasca, stia ca duce o lupta pe care o pierduse din clipa in care a intalnit-o.

 

Ea statea in bratele lui, si avea unul dintre acele momente pe care le are orice femeie care se stie iubita... cum ca orice s-ar fi putut intampla, era in siguranta. Era linistea si siguranta iubirii. Pentru ca stia ca el o iubeste ca un nebun. Stia ca este drogul lui, doar ii spusese de atatea ori, dar mai stia ca oricare dintre intalnirile lor ar fi putut fi ultima... el ar fi putut sa spuna oricand ca nu mai poate, oricat ar incerca. Si nu il invinovatea. Pentru ca stia ca dragostea ei il durea. Si nu pentru ca si-ar fi dorit sa-l faca sa sufere, nu, nici gand! Ci pentru ca era una dintre femeile acelea a caror dragoste doare. De prea mult zbucium, prea multa dorinta, prea mult orgoliu. prea multa frumusete, prea multa incapatanare… si pentru toate acestea il iubea si mai mult.

 

Ei doi erau astazi aici impreuna. Doi indragostiti nebuni a caror dragoste ardea tot ceea ce atingea. Si au hotarat sa-si traiasca prezentul, fara aduceri aminte din trecut si fara promisiuni viitoare. Pana la urma, istoria omenirii este plina de promisiuni uitate, de juraminte nerespectate facute intre indragostiti, de vise ce niciodata nu s-au implinit… de lacrimi varsate din cauza atator minciuni. Ei nu aveau de gand sa se minta.

Ei erau azi si atat. Imbratisati in tacere, cu dorul care le sfasia sufletele, chiar si atunci erau impreuna, cu cautari si regasiri care le dadeau lumea peste cap si care ar fi putut schimba axa pamantului cu puterea lor, cu mangaieri fierbinti de care nu se mai saturau, cu priviri cu care se patrundeau pana in suflet, cu liniste si nebunie… aveau mult mai mult decat ar putea visa altii. Si atunci, ce rost ar fi avut sa-si promita ceva, sa-si promita un maine pe care probabil nu l-ar putea respecta?

“Cand dragostea devine o promisiune, lipseste dorinta.”

 


Anunțuri matrimoniale

Bărbat serios 38 ani 1.78/80kg ami doresc relatie stabilă cu o domnișoară simpla si finuta apropiată de varsta mea. Sa nu fie prea plinuta. Caut o femeie serioasă care stie ce vrea de la viata care asi doreste relatie stabilă. Locuiesc singur detin si auto.
Sant un baiat, aspect fizic placut, corp atletic, ochi albastrii, fara obligatii si vicii ( nu beau, nu fumez), situatie materiala foarte buna (casa, apartament, masina )Caut o fata :sincera, serioasa, inteligenta simpatica, pentru o relatie serioasa (casatorie) Nu vreau sa ma deranjeze escortele si cele cu obligatii, nici cele care nu dispun de Whatsapp.
Ma numesc Adi am 40 ani fara obligatii sunt din Bacau doresc sa cunosc o femeie intre 28 si 26 ani din Bacau fara obligatii.
Buna ziua ma numesc andrei am vrsta de 33 de ani aspect fizic placut asi dori sa cunosc o fata sincera care sa-si doreasca o familie nu ma deranjaza daca are si un copil eu iubesc foarte mult copii simi doresc enorm unul vreau doar sa fie o fata sincera deoarece urasc minciuna va multumesc.