Iubirea nu pleacă odată cu fluturii… iar dacă pleacă, aceea nu a fost iubire

cuplu

Da, ştiu, fluturii în stomac sunt minunaţi! Îndrăgosteala este minunată! Îi ştii pe de rost mirosul, tremuri atunci când îi auzi vocea, ritmul cardiac ţi se măreşte doar când te gândeşti la el, te înroşeşti toată atunci când te priveşte obraznic, aştepţi cu nerăbdarea unei adolescente un mesaj… începuturile sunt frumoase, dar dacă te aştepţi că aşa să fie toată viaţa, poate ar fi bine să te mai gândeşti.  Îndrăgosteala trece, făcând loc iubirii… sau despărţirii.

 

Dacă cineva crede că întreaga viaţă un cuplu va trăi într-un nor de fluturi, cred că se înşeală. Pentru că este foarte simplu ca doi oameni să se îndrăgostească. Dar aceştia sunt diferiţi, gândesc diferit, au avut copilării şi vieţi diferite, sunt educaţi diferit, pot avea chiar şi vise diferite, iar după ce trec aburii începutului, pot realiza că nu se potrivesc. Adăugaţi la toate acestea: programe încărcate, joburi istovitoare, grijile cotidiene, ratele la bancă, facturile de plătit, uneori părinţi băgăcioşi… Nu este uşori să rezişti la atâtea provocări. Din acest motiv, eu cred că doar cei ce se iubesc cu adevărat pot rezista ca şi cuplu. Doar cei ce se iubesc sunt dispuşi să treacă peste toate greutăţile şi să negocieze, să facă şi compromisuri uneori, să înţeleagă faptul că viaţa nu este doar roz, să fie dispuşi să încerce să facă lucrurile să funcţioneze.

 

Iubirea nu pleacă odată cu fluturii… iar dacă pleacă, aceea nu a fost iubire! Oamenii care se iubesc ştiu că îi aşteaptă multe provocări, perioade bune şi mai puţin bune, cedări şi acceptări, uneori supărări şi lacrimi… dar sunt dispuşi să meargă mai departe.

Da, doi oameni care se iubesc ştiu că iubirea adevărată este aceea de după emoţiile inceputului. Doi oameni care se ţin de mână şi simt prin o singură inima, la bine şi la greu.

“O relaţie excelentă nu este aceea în care un "cuplu perfect" este împreună, ci una în care un cuplu imperfect învaţă să se bucure de deosebirile dintre ei.”


Anunțuri matrimoniale

Barbat 37 de ani serviciu stabil nefumator locuiesc singur am apartament doresc sa cunosc o fata sau femeie pt prietenei casatorie.
Sunt din hunedoara. lucrez pe camion in strainatate...Tanar 32/165/90 doresc relatie/casatorie cu o femeie 22-32 ani. Vreau sa cunosc o femeie singura si hotarata.
Am 51 ani, divortat. As vrea sa cunosc pe cineva apropiat de varsta mea din Buzau. Pentru o relatie pe termen lung. Matrimoniale Buzau
Draguz cu simntul umorului caut domnișoară pentr-u o relație eventual casotorie.