Iubirea nu pleacă odată cu fluturii… iar dacă pleacă, aceea nu a fost iubire

cuplu

Da, ştiu, fluturii în stomac sunt minunaţi! Îndrăgosteala este minunată! Îi ştii pe de rost mirosul, tremuri atunci când îi auzi vocea, ritmul cardiac ţi se măreşte doar când te gândeşti la el, te înroşeşti toată atunci când te priveşte obraznic, aştepţi cu nerăbdarea unei adolescente un mesaj… începuturile sunt frumoase, dar dacă te aştepţi că aşa să fie toată viaţa, poate ar fi bine să te mai gândeşti.  Îndrăgosteala trece, făcând loc iubirii… sau despărţirii.

 

Dacă cineva crede că întreaga viaţă un cuplu va trăi într-un nor de fluturi, cred că se înşeală. Pentru că este foarte simplu ca doi oameni să se îndrăgostească. Dar aceştia sunt diferiţi, gândesc diferit, au avut copilării şi vieţi diferite, sunt educaţi diferit, pot avea chiar şi vise diferite, iar după ce trec aburii începutului, pot realiza că nu se potrivesc. Adăugaţi la toate acestea: programe încărcate, joburi istovitoare, grijile cotidiene, ratele la bancă, facturile de plătit, uneori părinţi băgăcioşi… Nu este uşori să rezişti la atâtea provocări. Din acest motiv, eu cred că doar cei ce se iubesc cu adevărat pot rezista ca şi cuplu. Doar cei ce se iubesc sunt dispuşi să treacă peste toate greutăţile şi să negocieze, să facă şi compromisuri uneori, să înţeleagă faptul că viaţa nu este doar roz, să fie dispuşi să încerce să facă lucrurile să funcţioneze.

 

Iubirea nu pleacă odată cu fluturii… iar dacă pleacă, aceea nu a fost iubire! Oamenii care se iubesc ştiu că îi aşteaptă multe provocări, perioade bune şi mai puţin bune, cedări şi acceptări, uneori supărări şi lacrimi… dar sunt dispuşi să meargă mai departe.

Da, doi oameni care se iubesc ştiu că iubirea adevărată este aceea de după emoţiile inceputului. Doi oameni care se ţin de mână şi simt prin o singură inima, la bine şi la greu.

“O relaţie excelentă nu este aceea în care un "cuplu perfect" este împreună, ci una în care un cuplu imperfect învaţă să se bucure de deosebirile dintre ei.”


Anunțuri matrimoniale

Sint o fire calma doresc o femeie în viața mea care sa sa ma iubească sa ma îngrijească și sa aiba grija.
Sunt un bărbat ok ....job stabil foarte ok....2 case 2 masini un băiețel de 10 anișori. Vreau si eu sa ma iubească cineva.
Barbat 41/1,73/80, prezentabil, ingrijit, fara vicii(tutun, alcool), sincer si familist, caut o femeie cu varsta cuprinsa intre 30-40 de ani, calitati asemanatoare, care doreste sa se stabileasca la mine, pentru a forma o familie.Mai multe detalii si poze pe whatsapp.Rog seriozitate.
Buna sunt gheorghe.si caut o fata 29 sau femeie pina in 40 ani pt o relatie reala si sincera pt a forma o familie.nu conteaza situatia sau problemele tale atita timp cat vad implicare din partea ta.nu vreau aventuriere!