Iubirea dintr-un suflet de copil

copii

     “Copiii isi traiesc povestile, oamenii mari… isi doresc doar sa iasa intregi din ele.”

Poate pentru ca…

Copiii raspund la iubire, iubind; la zambet, zambind; la joaca, jucandu-se;

Copiii n-au orgolii, frustrari, complexe, temeri, regrete.

Copiii se bucura de vederea unui balon, unei pasari, unei gaze, unei plante, unei stele, unei ape… fara sa se intrebe daca vor mai fi acolo si maine pentru ca el sa le vada.

Copiii iubesc basmele cu zmei, capcauni si vrajitoare, dar niciodata nu se imagineaza ca fiind personajul negativ, chiar daca acesta detine puterea in poveste.

Copiii alearga desculti prin iarba, fara sa le fie teama nicio secunda ca se vor rani.

Copiii vad toti oamenii atat de frumosi, pe cat de multa dragoste le ofera.

     Copiii iubesc pur si simplu, fara teama, asteptari, conditii, sau egoism…ei nu iti cer sa “fii bun”, sa “fii cuminte”, sa “fii ascultator”, sa “fii altfel” pentru a te iubi. Ei pur si simplu iubesc si atat.

 

Lasati copilul din voi sa existe pana la sfarsitul calatoriei!

                                                        


Anunțuri matrimoniale

Tânăr 28 de ani caut relație serioasă de lungă durată și dacă se ajunge până acolo și căsătorie lucrez în Spania ca șofer de camion sunt o persoana timida și sunt de la țară.
Sunt Ionel din Constanta, sunt un bărbat serios, am 46 de ani, de încredere, romantic, simpatic, pasional, distractiv. Caut o femeie singură, o doamnă cu vârsta între 45-55 de ani, divorțată sau văduva pentru o relație serioasă casatorie. Vreau o femeie modestă, simpatică, înțelegătoare, iubitoare și bună la suflet.
Cornel, 44de ani din București, caut doamna 40- 45 de ani in vederea unei relații serioase sau căsătorie. Am înălțimea 1,80 m.
45 ani, singur, fara obligatii, fara prejudecati, caut femeie serioasa pt relatie de lunga durata, eventual casatorie, nu beau alcool, nu fumez, fara vicii. Daca esti serioasa si stii ce vrei, astept mesaj.