Iubirea cu sens unic

cuplu

"Fie ca oricine care iubeste sa nu fie numit nefericit. Chiar si dragostea neimpartasita isi are propriul curcubeu."

Se intampla uneori sa iubesti cu toata puterea fiintei tale pe cineva, iar acea persoana sa nu iti impartaseasca iubirea… la aceeasi intensitate, sau sa nu isi arate iubirea asa cum ti-ai dori tu. Si incepi sa te gandesti ca in cuplul vostru iubirea merge intr-un singur sens, far a se intoarce inapoi. Si gandurile astea fac sa se transforme fericirea iubirii in intrebari, durere si frustrare. Oricat ar incerca partenera/partenerul sa iti demonstreze ca te iubeste, daca nu te iubeste asa cum iti doresti tu, consideri ca nu te iubeste deloc.

 

“Suferinta apare atunci cand asteptam ca ceilalti sa ne iubeasca in felul dorit de noi.”

Stiu ca sunt nenumarate carti si articole in care ni se spune cum ar trebui sa arate iubirea si cum ar trebui sa se comporte cu noi un partener iubitor. Dar trebuie sa va spun ceva:

Oamenii sunt diferiti!

Oamenii se hranesc si se imbraca diferit!

Oamenii gandesc diferit!

Oamenii simt diferit!

Oamenii iubesc diferit!

Daca intrebi 10 persoane ce inseamna pentru ele iubirea, vei primi 10 raspunsuri diferite. Si exista mari sanse ca raspunsul lor sa se schimbe odata cu trecerea anilor. Si atunci, cum stabilim cine iubeste cu adevarat? Cum putem masura ceva ce nu se poate masura? Cum putem cantari ceva ce nu se poate cantari?

 

Daca ti-ai pus vreodata intrebarea: oare ma iubeste? sau: cum imi dau seama ca ma iubeste?... parerea mea este ca esti pe drumul gresit.

Iubirea nu se intreaba, se simte.

Poate nu iti daruieste flori, dar te inveleste noaptea ca sa nu iti fie frig.

Poate nu iti canta serenade, dar este langa tine exact in acele momente in care ai nevoie de cineva alaturi.

Poate nu plange cu tine la un film siropos, dar il doare sufletul atunci cand stie ca tu suferi.

Poate nu-ti declara iubirea cu vorbe, dar tacerea din privirea lui atunci cand se uita la tine spune mai multe.

Poate se enerveaza si uneori spune lucruri pe care le regreta, dar faptul ca nu se poate culca suparat pe tine inseamna mult.

Iubirea nu trebuie declarata, intrebata, cercetata… iubirea trebuie simtita. Atat.

 

 

 


Anunțuri matrimoniale

Doresc cunostinta economista, studenta master ASE-maximum 35 de ani.
Intelectuala 39 ani – „Te vreau la mine in suflet si la mine in gand” Doamna nonconformista cu simtul umorului asteapta sa intalneasca un domn pozitiv cu aspect fizic placut pentru petrecerea timpului in mod constructiv. Daca doresti o relatie serioasa, plina de iubire pentru totdeauna poate este persoana care cauti.
Ma numesc Cristi sunt din judetul suceava si vreau sa cunosc o doamna din judetul suceava cu varsta antre 35 si 40 ani sunt nefumator antialcoolic sufletist.
Domn 56 ani, salariat, divorţat, 1.70m, 81kg, doresc cunoştinţă cu o doamnă nefumătoare, din oraşul Iaşi, pentru o relaţie bazată pe afecţiune, eventual căsătorie.