Iubirea cu sens unic

cuplu

"Fie ca oricine care iubeste sa nu fie numit nefericit. Chiar si dragostea neimpartasita isi are propriul curcubeu."

Se intampla uneori sa iubesti cu toata puterea fiintei tale pe cineva, iar acea persoana sa nu iti impartaseasca iubirea… la aceeasi intensitate, sau sa nu isi arate iubirea asa cum ti-ai dori tu. Si incepi sa te gandesti ca in cuplul vostru iubirea merge intr-un singur sens, far a se intoarce inapoi. Si gandurile astea fac sa se transforme fericirea iubirii in intrebari, durere si frustrare. Oricat ar incerca partenera/partenerul sa iti demonstreze ca te iubeste, daca nu te iubeste asa cum iti doresti tu, consideri ca nu te iubeste deloc.

 

“Suferinta apare atunci cand asteptam ca ceilalti sa ne iubeasca in felul dorit de noi.”

Stiu ca sunt nenumarate carti si articole in care ni se spune cum ar trebui sa arate iubirea si cum ar trebui sa se comporte cu noi un partener iubitor. Dar trebuie sa va spun ceva:

Oamenii sunt diferiti!

Oamenii se hranesc si se imbraca diferit!

Oamenii gandesc diferit!

Oamenii simt diferit!

Oamenii iubesc diferit!

Daca intrebi 10 persoane ce inseamna pentru ele iubirea, vei primi 10 raspunsuri diferite. Si exista mari sanse ca raspunsul lor sa se schimbe odata cu trecerea anilor. Si atunci, cum stabilim cine iubeste cu adevarat? Cum putem masura ceva ce nu se poate masura? Cum putem cantari ceva ce nu se poate cantari?

 

Daca ti-ai pus vreodata intrebarea: oare ma iubeste? sau: cum imi dau seama ca ma iubeste?... parerea mea este ca esti pe drumul gresit.

Iubirea nu se intreaba, se simte.

Poate nu iti daruieste flori, dar te inveleste noaptea ca sa nu iti fie frig.

Poate nu iti canta serenade, dar este langa tine exact in acele momente in care ai nevoie de cineva alaturi.

Poate nu plange cu tine la un film siropos, dar il doare sufletul atunci cand stie ca tu suferi.

Poate nu-ti declara iubirea cu vorbe, dar tacerea din privirea lui atunci cand se uita la tine spune mai multe.

Poate se enerveaza si uneori spune lucruri pe care le regreta, dar faptul ca nu se poate culca suparat pe tine inseamna mult.

Iubirea nu trebuie declarata, intrebata, cercetata… iubirea trebuie simtita. Atat.

 

 

 


Anunțuri matrimoniale

Sunt saten, ochii căprui, 1 85,75 kg as dori sa imi gasesc jumătatea care își dorește ceva serios în viața si sa fie pe lângă județul hd.
Barbat de 51 ani,divortat de 4 ani. Caut jumatatea mea din Galati-Braila,sa locuiasca cu mine la tara 25 km de Galati.
Numele meu este Alexandru, am 31 de ani, 1'75 inaltime, ochii căprui, 60kg, niciodata căsătorit. Caut o femeie sigură cu vârstă apropiata de mine, pentru relatie serioasa, sa fie din Bacau.
39/1,72/75, doresc din inima sa întâlnesc o ființa feminina, frumoasa sufletește, care sa îmi ofere dragoste, respect, demnitate. Asemenea, ofer!! Îmi doresc sa ma simt iubit, apreciat, sa iubesc din nou.