Intre cer si pamant este viata

cuplu

  “Ne nastem singuri si murim singuri” si de multe ori  ajungem sa ne traim si viata in singuratate.

  Ce este intre nastere si moarte, (singuratate sau fericire, lacrimi sau bucurie, frumusete sau urat), este ceea ce noi putem alege.

   Nimeni nu-si doreste sa fie singur si nefericit, nimeni nu-si doreste sa nu aiba cu cine imparti clipe, emotii sau bucurii, si sub presiunea acestor lucruri, de multe ori intram in relatii de iubire din motive gresite. Cateodata, fiecare dintre cei doi parteneri vede in celalalt sansa de a-si satisface unele nevoi, alteori o face pentru a scapa de singuratate si depresie, sau pentru a-si reveni dupa o alta relatie esuata…si nu este de mirare ca nici cea noua nu va functiona. Si nu va functiona pentru ca acesta este de fapt un targ tacit: imi dai ce imi trebuie, iti dau ce iti trebuie. Este un fel de tranzactie in care nimeni nu spune adevarul, nimeni nu ofera mai mult decat primeste, de fapt…nimeni nu iubeste. Si in final, nimeni nu va fi fericit. Pentru ca:

 „Sa daruiesti totul, sa sacrifici totul fara speranta de rasplata: asta inseamna iubire.”     

  Prin urmare, alegeti sa iubiti! Nu intrati in relatii noi cu traumele si sechelele unei relatii esuate sau cu asteptari nejustificate. Nu intrati in relatii pentru a uita trecutul, intrati pentru a darui iubire! Si oferiti cu bucurie tot ceea ce aveti mai bun fara a pretinde ceva la schimb.

Intre cer si pamant este viata. Iar a trai inseamna a iubi. Tot ceea ce se intampla in afara iubirii este doar supravietuire, nu traire!


Anunțuri matrimoniale

Buna ! Tanar din Tg-Jiu, dragut, sociabil, serios caut sa intemeiez o relatie cu o fata care isi doreste ceva serios si de lunga durata. Varsta intre 18 -30 ani.
Buna!, numele meu este Dan, si doresc sa cunosc o doamna, domnisoara dragutza, cu varsta intre 23-35 ani, pt a incerca sa legam ceva frumos!!, Asta depinde de tine!!
Buna, ma numesc Sorin sunt modest, sincer fara vicii caut o relatie cu o doama de 40 - 46 ani pentru prietenie eventual casatorie. Rog seriozitate.
34 ani, gemeni, inaltime 177 cm, greutate 76 kg, ochi verzi, par saten, Barbat 34 ani, manierat, serios, prezentabil, job stabil, romantic, locuiesc singur, auto propriu, doresc sa cunosc o domnisoara serioasa pentru o frumoasa relatie de viitor sau casatorie.