Intre cer si pamant este viata

cuplu

  “Ne nastem singuri si murim singuri” si de multe ori  ajungem sa ne traim si viata in singuratate.

  Ce este intre nastere si moarte, (singuratate sau fericire, lacrimi sau bucurie, frumusete sau urat), este ceea ce noi putem alege.

   Nimeni nu-si doreste sa fie singur si nefericit, nimeni nu-si doreste sa nu aiba cu cine imparti clipe, emotii sau bucurii, si sub presiunea acestor lucruri, de multe ori intram in relatii de iubire din motive gresite. Cateodata, fiecare dintre cei doi parteneri vede in celalalt sansa de a-si satisface unele nevoi, alteori o face pentru a scapa de singuratate si depresie, sau pentru a-si reveni dupa o alta relatie esuata…si nu este de mirare ca nici cea noua nu va functiona. Si nu va functiona pentru ca acesta este de fapt un targ tacit: imi dai ce imi trebuie, iti dau ce iti trebuie. Este un fel de tranzactie in care nimeni nu spune adevarul, nimeni nu ofera mai mult decat primeste, de fapt…nimeni nu iubeste. Si in final, nimeni nu va fi fericit. Pentru ca:

 „Sa daruiesti totul, sa sacrifici totul fara speranta de rasplata: asta inseamna iubire.”     

  Prin urmare, alegeti sa iubiti! Nu intrati in relatii noi cu traumele si sechelele unei relatii esuate sau cu asteptari nejustificate. Nu intrati in relatii pentru a uita trecutul, intrati pentru a darui iubire! Si oferiti cu bucurie tot ceea ce aveti mai bun fara a pretinde ceva la schimb.

Intre cer si pamant este viata. Iar a trai inseamna a iubi. Tot ceea ce se intampla in afara iubirii este doar supravietuire, nu traire!


Anunțuri matrimoniale

30 ani, domn singur din Buzau, caut o fata 25 - 30 de ani ptr relație serioasă sa duca spre căsătorie. Sa fie singura si sa nu aibe copii.
Am 50 ani, 1,70m, ochi verzi, sunt o fire calma, sincer si imi doresc sa cunosc o doamna singura din Buzau.
Bună mă numesc Marius am 40 de ani şi mam săturat să fiu singur caut o relație serioasa. Pentru mai multe detalii sunămă.