Intre bine si rau... este realitatea

inger

 

Nu, nu traiesc intr-o “bula magica” in care totul este bun, roz si frumos! Nu, nu vad doar binele, lumina si iubirea! Nu, nu neg existenta raului pe Pamant!

 

Stiu…

Stiu ca atat timp cat vor exista oameni frumosi, vor exista si oameni perfizi, lacomi, cruzi si rai. Este probabil un fel de echilibru al Universului…

Stiu ca exista razboaie absurde in care zilnic sunt schilodite trupuri si suflete. Razboaie absurde in care foamea de bani si putere a unor oameni avari si cruzi nu tine cont de parjolul si durerea lasate in urma.

Stiu ca exista femei abuzate, ranite si violate. Stiu ca unele dintre ele n-au primit in viata lor o floare, nu au fost mangaiate si nu cunosc ce-i iubirea.

Stiu ca exista copii care mor de foame, batuti si exploatati. Stiu ca cei ce ii abuzeaza nici macar nu-i privesc ca pe niste oameni.

Stiu ca exista animale omorate cu cruzime, chinuite sau abuzate. Si stiu ca dezaxatii care le maltrateaza fac lucrul acesta cu o bolnava placere, fiind convinsi ca niciodata aici pe Pamant nu isi vor primi pedeapsa.

Siu ca exista urat, boala, durere, umilinta, nedreptate, disperare, intuneric… si nu am de gand sa le neg sau sa le ignor.

 

Dar…

Stiu ca in lumea asta imperfecta, exista bine, frumos si iubire.

Stiu ca oamenii buni sunt in numar mult mai mare decat cei rai.

Stiu ca fiecare dintre noi poate deveni mai bun si impreuna putem inclina balanta in favoarea luminii!

Stiu ca fiecare dintre noi poate face zilnic o fapta buna!

Stiu ca fiecare dintre noi poate mangaia un copil suferind, hrani un animal infometat, spune o vorba buna unei femei chinuite!

Stiu ca nu putem si nu avem dreptul sa ignoram raul, dar putem si avem obligatia sa luptam, fiecare cum poate, impotriva lui!

Sa invatam sa privim cu compasiune orice forma de viata! Sa invatam sa iubim si sa iertam!

Si…  putin cu putin se face mult!


Anunțuri matrimoniale

Domn serios din zona Pașcani, muncitor, caut doamnă în jur de 40 ani pentru căsătorie.
Domn, 48/ 180 cm/ 85 kg, varsator, nefumator, divortata,doresc cunostinta cu d-na. de varsta apropiata pentru prietenie, casatorie.
67 ani, doamna serioasa din Craiova, 160 cm, cu forme, studii superioare, draguta, sensibila, romantica, cu simtul umorului, respectuoasa, buna gospodina, ochi albastri. Doresc cunoștință cu un domn care sa fie asemeni mie. Matrimoniale Craiova, Dolj.