Într-o zi banală de luni

femeie flori

„Toată lumea vrea să trăiască pe vârful unui munte, fără să știe că adevărata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre vârf.”

Oricât ar suna de banal şi de comun, nu există zi în care nu poţi fi fericit. Singura condiţie pentru a o face, este să ai grijă la ce te raportezi. Dacă te-ai trezit azi şi îţi începi ziua cu gândul că weekendul s-a terminat, afară este frig, începe o nouă săptămâna grea, totul este pe dos, nu te iubeşte nimeni, sau nu te iubeşte cine ţi-ai dori... slabe speranţe să ai o energie bună şi să îţi meargă bine. Pentru că, prima condiţie ca să fii fericit este să nu te gândeşti la nefericire!

 

Într-un fel sau altul, pe toţi ne scutură viaţa, toţi avem momente sau perioade grele, toţi trecem de la fericire la lacrimi, de la linişte la zbucium, de la iubire la durere... la un moment dat. Unii sunt mai puternici, alţii mai uşor de dezamăgit şi de dărâmat, dar indiferent cât de greu pare de crezut, adevărata putere de reconstrucţie şi de aducere a frumosului în viaţa noastră se află în noi. Fericirea este ceva ce se învaţă zi de zi, este ceva ce se află în noi, nu se aşteaptă de la alţii. Pentru că fericirea are mai multe sinonime: recunoştinţă, prietenie, satisfacţie, altruism, împlinire, zâmbet, dragoste, iertare… şi este imposibil să nu poţi alege ceva din lista pentru a realiza că eşti fericit.

 

Aşa că, în această banală zi de luni, tu poţi decide dacă vrei să fie o zi fericită, sau dacă te agăţi de lucrurile negative inerente din viaţa ta, pentru a-ţi induce nefericirea. Tu eşti dirijorul vieţii tale, tu decizi cum începe şi în ce notă se cânta piesa,… tu decizi!

„Fiindcă nu știi ce te-așteaptă mâine, luptă să fii fericit astăzi.”

 


Anunțuri matrimoniale

Buna ma cheamă nicu sunt din eforie Nord sunt divorțat am un băiețel de 5 ani și aș dori un suflet pereche eu am 33 de ani nu beau nu fumez.
Buna, sunt un tip calm dar determinat, intelegator si educat.Caut pe cineva intelegatoare, calma si cu capul pe umeri. Doresc sa intemeiez o familie . Cineva serioasa ?
Singur, 56 ani, 1.80, 90 kg, angajat, fara obligatii doresc sa cunosc doamna fara obligatii de varsta apropiata.
55 ani, balanta, 180cm/95kg, căprui/grizonat. Doresc sa cunosc o doamna din Bucuresti sau provincie care doreste sa se mute in Bucuresti, cu intentia unei relatii serioase, eventual caatorie. Doamna ar trebui sa aibe intre 35 si 50 de ani, sa fie migniona in nici un caz supraponderal. Sunt salariat, stabil financiar locuiesc singur intr-un apartament situat in sectorul 4