Într-o zi banală de luni

femeie flori

„Toată lumea vrea să trăiască pe vârful unui munte, fără să știe că adevărata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre vârf.”

Oricât ar suna de banal şi de comun, nu există zi în care nu poţi fi fericit. Singura condiţie pentru a o face, este să ai grijă la ce te raportezi. Dacă te-ai trezit azi şi îţi începi ziua cu gândul că weekendul s-a terminat, afară este frig, începe o nouă săptămâna grea, totul este pe dos, nu te iubeşte nimeni, sau nu te iubeşte cine ţi-ai dori... slabe speranţe să ai o energie bună şi să îţi meargă bine. Pentru că, prima condiţie ca să fii fericit este să nu te gândeşti la nefericire!

 

Într-un fel sau altul, pe toţi ne scutură viaţa, toţi avem momente sau perioade grele, toţi trecem de la fericire la lacrimi, de la linişte la zbucium, de la iubire la durere... la un moment dat. Unii sunt mai puternici, alţii mai uşor de dezamăgit şi de dărâmat, dar indiferent cât de greu pare de crezut, adevărata putere de reconstrucţie şi de aducere a frumosului în viaţa noastră se află în noi. Fericirea este ceva ce se învaţă zi de zi, este ceva ce se află în noi, nu se aşteaptă de la alţii. Pentru că fericirea are mai multe sinonime: recunoştinţă, prietenie, satisfacţie, altruism, împlinire, zâmbet, dragoste, iertare… şi este imposibil să nu poţi alege ceva din lista pentru a realiza că eşti fericit.

 

Aşa că, în această banală zi de luni, tu poţi decide dacă vrei să fie o zi fericită, sau dacă te agăţi de lucrurile negative inerente din viaţa ta, pentru a-ţi induce nefericirea. Tu eşti dirijorul vieţii tale, tu decizi cum începe şi în ce notă se cânta piesa,… tu decizi!

„Fiindcă nu știi ce te-așteaptă mâine, luptă să fii fericit astăzi.”

 


Anunțuri matrimoniale

39.1.72.80 kg, blond inchis cu ochi albastri, doresc sa cunosc o doamna draguta de pana in 40 ani pentu prietenie eventual casatorie. Cine doreste sa ma cunoasca trebuie sa stie ca eu am 2 copii in clasa a-11-a dar nu stau cu mine.Eu sunt, si locuiesc singur.
Sunt o persoana calma, caldă, liniștită. Cred ca iubirea începe cu respect, numi place controlul. Sunt un om serios, singura de 5 ani, fără copii.
Barbat 40 ani, matrimoniale Bucuresti, zodia Sagetator, ochi caprui, par brunet, asiuni: animale, calatorii, culinar, lectura, sport. Doresc cunostinta tanara cu preocupari sanatoase, in vedere unei prietenii sincere. Impreuna putem avea o viata fericita. Incercam? Cu deosebita stima Nicolae.