caine

 

''Intr-o zi vei intelege ca e mai greu sa fii bun decat istet. Istetimea este un dar, bunatatea este o alegere. Cu darurile e mai simplu, ele ne sunt date. Alegerile insa pot fi dificile.''

Vrei sa inveti ce inseamna iubirea? Este suficient sa iti privesti patrupedul. Din punctul meu de vedere, cainele este printre putinele suflete care poate iubi cu usurinta si total neconditionat un om si care este dispus sa isi dea viata, fara sa clipeasca pentru stapanul lui.

 

Ati vazut vreodata vreun caine care sa nu isi iubeasca stapanul pentru ca ar fi prea slab, gras, urat, murdar, prost, nesimtit ? Dar pentru faptul ca n-ar avea maniere, bani, educatie, masina, averi? Ati vazut vreodata vreun caine care sa protesteze ca sforai, vorbesti prea mult, prea tare, prea obscen, sau ca din contra, nu ii vorbesti si nu il bagi in seama?

Ei bine, nici eu!

Il vei gasi vesnic acolo, privindu-te in ochi si asteptand o mangaiere. Va manca doar atunci cand va fi hranit, va da din codita atunci cand il vei mangaia, te va proteja asa cum va putea el si cel mai important: NU VA MUSCA NICIODATA MANA CARE L-A HRANIT!

Si sa mai spun ceva! Cercetatorii americani au vrut sa descopere daca blanosii canini sunt capabili sa iubeasca.

Au fost folositi 12 caini dresati, a caror creiere au fost urmarite la RMN. In timpul testului, acesti caini au simtit mai multe mirosuri, printre care si cel al stapanului lor. Toate animalele au reactionat pozitiv la mirosul persoanei de care erau atasate. Niciun alt stimul, nici macar mirosul unor alti caini cunoscuti nu a mai produs aceasta reactie in creierul lor…

 

Trebuie sa recunosc faptul ca eu nu aveam nevoie de aceste teste ca sa mi se confirme faptul ca, prietenul meu cu blanita ma iubeste. Eu stiu. Si mai stiu ca si cainilor le e dor - nu cunosc multi oameni care sa stie se bucure pentru ceva, asa cum se bucura un caine caruia i s-a intors stapanul acasa.

"Un caine este singurul lucru pe pe aceasta lume, care te iubeste mai mult decat se iubeste pe sine insusi!"

 


Anunțuri matrimoniale

Ma numesc Catalin, am 39 de ani, sunt din Prahova,f ara obligatii. Doresc cunostiinta cu domnisoara fara obligatii in vederea casatoriei.
60 ani, 1,73 inaltime, ing. pensionar. Doresc a cunoaste femeie serioasa, simpatica, 50-65 ani. Pasionata de cultura, arta si drumetie. Relatie de durata.
Mă numesc Marian, am 49 de ani, înălțime 1,75 și 75 kg, brunet, ochi căprui-verzui. Sunt din Zvoriștea, Suceava. Nu am copii sau obligații. Am școala populară de artă la acordeon. Nu am piciorul drept de la genunchi dar am proteză. Doresc să cunosc o doamnă până în 48 de ani, pentru căsătorie.