caine

 

''Intr-o zi vei intelege ca e mai greu sa fii bun decat istet. Istetimea este un dar, bunatatea este o alegere. Cu darurile e mai simplu, ele ne sunt date. Alegerile insa pot fi dificile.''

Vrei sa inveti ce inseamna iubirea? Este suficient sa iti privesti patrupedul. Din punctul meu de vedere, cainele este printre putinele suflete care poate iubi cu usurinta si total neconditionat un om si care este dispus sa isi dea viata, fara sa clipeasca pentru stapanul lui.

 

Ati vazut vreodata vreun caine care sa nu isi iubeasca stapanul pentru ca ar fi prea slab, gras, urat, murdar, prost, nesimtit ? Dar pentru faptul ca n-ar avea maniere, bani, educatie, masina, averi? Ati vazut vreodata vreun caine care sa protesteze ca sforai, vorbesti prea mult, prea tare, prea obscen, sau ca din contra, nu ii vorbesti si nu il bagi in seama?

Ei bine, nici eu!

Il vei gasi vesnic acolo, privindu-te in ochi si asteptand o mangaiere. Va manca doar atunci cand va fi hranit, va da din codita atunci cand il vei mangaia, te va proteja asa cum va putea el si cel mai important: NU VA MUSCA NICIODATA MANA CARE L-A HRANIT!

Si sa mai spun ceva! Cercetatorii americani au vrut sa descopere daca blanosii canini sunt capabili sa iubeasca.

Au fost folositi 12 caini dresati, a caror creiere au fost urmarite la RMN. In timpul testului, acesti caini au simtit mai multe mirosuri, printre care si cel al stapanului lor. Toate animalele au reactionat pozitiv la mirosul persoanei de care erau atasate. Niciun alt stimul, nici macar mirosul unor alti caini cunoscuti nu a mai produs aceasta reactie in creierul lor…

 

Trebuie sa recunosc faptul ca eu nu aveam nevoie de aceste teste ca sa mi se confirme faptul ca, prietenul meu cu blanita ma iubeste. Eu stiu. Si mai stiu ca si cainilor le e dor - nu cunosc multi oameni care sa stie se bucure pentru ceva, asa cum se bucura un caine caruia i s-a intors stapanul acasa.

"Un caine este singurul lucru pe pe aceasta lume, care te iubeste mai mult decat se iubeste pe sine insusi!"

 


Anunțuri matrimoniale

Sunt un baiat tanar, 27 ani, singur, sociabil, caut partenera, iubita nevasta. Discutam mai multe la telefon.
Buna! Sunt un băiat sincer, iubitor... vreau să cunosc o fată pentru relație serioasă(prietenie, căsătorie) cine vrea să fie alături de mine poate să mă sune.
Sunt Claudiu am 33 de ani, nu fumez si nu consum alcol, sunt o persoană calmă ce urăsc cearta si minciuna, nu îmi place sa ansel sau sa fiu inselat. Am o situație materială foarte bună si mașină personală . Caut o fată serioasă de până la 36 de ani care își dorește să întemeieze o familie.
Iubirea este scanteia ce porneste o relatie, comunicarea si respectul reciproc o fac sa dureze vesnic . Doresc numai o relatie foarte serioasa nu sunt pasionat de aventurii vreau o familie .sunt linistit, calm, intelegator, nu consum alcool si urasc din tot sufletul cearta . mai multe daca doresti vei descoperi singura, sper sa fii sincera si sa stii ce doresti de la viata. Ma numesc viorel si am 36 ani.