Indrazneste sa fii diferit

zid

“Un singur lucru este asemanator intre toti oamenii - ei toti sunt diferiti.”

Si tocmai faptul ca suntem diferiti ne face mai atragatori unii in ochii celuilalt. Cand vei intelege acest lucru, viata ta va deveni mai simpla!

Asa ca nu iti mai pierde timpul incercand sa faci o persoana sa fie ca tine, sa gandeasca cum gandesti tu, sa iubeasca precum iubesti tu!

Nu incerca lucrul acesta cu nici parintii tai, nici cu copiii tai, nici macar cu iubitul tau!

Pentru ca da, putem avea aspiratii si vise identice, dar modul in care fiecare incearca sa si le implineasca este diferit.

Pentru ca da, toti iubim ceva sau pe cineva, dar modul in care iubim este atat de diferit!

Si acesta este un lucru minunat!

Pentru ca, ce ar fi o lume in care toti oamenii ar fi la fel? Unde ar mai fi provocarea? Unde ar mai fi progresul?

Alege sa ai langa tine oameni cu care poti avea vise comune! Invata de la ei, asa cum si ei vor invata de la tine, dar nu incerca sa-i schimbi, pentru ca tocmai in acest lucru consta frumusetea vietii, in faptul ca fiecare persoana de pe acest Pamant este unica!

Si iti mai spun ceva: ultimul lucru pe care ar trebui sa il faci este sa consideri ca, daca o persoana nu te iubeste asa cum crezi tu ca arata iubirea, asta inseamna ca nu te iubeste deloc. De fapt, de aici pornesc cele mai mari dezamagiri in relatii, de la asteptari neimplinite. Nu toti ne putem exprima iubirea la fel,( unii nici macar nu si-o pot exprima in cuvinte) si nu toti ne putem demonstra  iubirea la fel…asta nu inseamna ca nu iubim cu toate celulele fiintei noastre.

Am invatat ca, daca cineva nu te iubeste cum ai vrea tu, nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul…”

 Nu uita ca esti unica! 


Anunțuri matrimoniale

Octavian din bucurești 37ani, aspect fizic plăcut caut fata din bucurești între 28-38 ani, aspect fizic plăcut, serioasă pt relatie de durata.
Corect, sincer cu cei șapte ani de acasă la purtător, devreme acasă, crestin practicant, fara vicii ascunse/alcool, tutun, etc.! Doresc ca viitoarea mea sotie sa fie o buna creștină sau macar sa si dorească asta cu adevărat(eu sunt printre cei care consider ca Dumnezeu nu poate fi înșelat).! Sunt iubitor de copii si mi ar face o deosebita placere daca e nevoie sa te ajut in creșterea copiilor tăi daca situația o impune, o vom face inpreună competent/eficient.! Te aștep sa ne auzim/vedem/cunoaștem pt.a stabili gradul de compatibilitate in vederea unei vieți împreună reușită cu succes sigur pot apare si greutăți, neîmpliniri dar împreună șansă de a le biruii este mult mai mare.! Te aștept pe tine jumătatea mea.
Fara obligati, sociabila, serioasa, 53_ 173.-78k. Doresc sa cunosc un "om" ARDEAL_BANAT.prezentabil, familist, corect, responsabil, caracter bun..Prietenie/casatorie. Virsta apropiata.Inf;telefon.(rog aventurieri, neseriosi sa se abtina.Mersi)
Mă numesc Costin am 34de ani și caut o fată cu vârsta între 25si 34de ani .pentru căsătorie .rog SI ofer seriozitate maximă.