Indrazneste sa fii diferit

zid

“Un singur lucru este asemanator intre toti oamenii - ei toti sunt diferiti.”

Si tocmai faptul ca suntem diferiti ne face mai atragatori unii in ochii celuilalt. Cand vei intelege acest lucru, viata ta va deveni mai simpla!

Asa ca nu iti mai pierde timpul incercand sa faci o persoana sa fie ca tine, sa gandeasca cum gandesti tu, sa iubeasca precum iubesti tu!

Nu incerca lucrul acesta cu nici parintii tai, nici cu copiii tai, nici macar cu iubitul tau!

Pentru ca da, putem avea aspiratii si vise identice, dar modul in care fiecare incearca sa si le implineasca este diferit.

Pentru ca da, toti iubim ceva sau pe cineva, dar modul in care iubim este atat de diferit!

Si acesta este un lucru minunat!

Pentru ca, ce ar fi o lume in care toti oamenii ar fi la fel? Unde ar mai fi provocarea? Unde ar mai fi progresul?

Alege sa ai langa tine oameni cu care poti avea vise comune! Invata de la ei, asa cum si ei vor invata de la tine, dar nu incerca sa-i schimbi, pentru ca tocmai in acest lucru consta frumusetea vietii, in faptul ca fiecare persoana de pe acest Pamant este unica!

Si iti mai spun ceva: ultimul lucru pe care ar trebui sa il faci este sa consideri ca, daca o persoana nu te iubeste asa cum crezi tu ca arata iubirea, asta inseamna ca nu te iubeste deloc. De fapt, de aici pornesc cele mai mari dezamagiri in relatii, de la asteptari neimplinite. Nu toti ne putem exprima iubirea la fel,( unii nici macar nu si-o pot exprima in cuvinte) si nu toti ne putem demonstra  iubirea la fel…asta nu inseamna ca nu iubim cu toate celulele fiintei noastre.

Am invatat ca, daca cineva nu te iubeste cum ai vrea tu, nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul…”

 Nu uita ca esti unica! 


Anunțuri matrimoniale

Mă cheamă Nelu și as dori să cunosc o doamnă din Brăila pentru ceva foarte serios cu vârsta între 49-57ani eu am 53 ani fără obligații.
Doresc o relatie serioasa cu o fata serioasa care doresti ceva serios si daca se poate si o familie