Incearca sa fii un gentleman

cuplu

Se spune despre femei ca, pentru a fi irezistibile, ar trebui sa indeplineasca cateva conditii: sa fie doamne in societate, bucatarese in bucatarie si pasionale in dormitor.

Nu stiu daca asa arata femeie perfecta, dar un lucru este sigur: societatea taxaza drastic femeile ce nu corespund din punct de vedere al vestimentatiei, aspectului fizic, comportamentului….si multor alte criterii. Dar despre barbati nu prea se spune nimic. Pe ei cine ii taxeaza pentru derapaje?

Ei bine, in articolul de azi nu certam barbatii, ci doar le aducem la cunostinta ce lucruri ne deranjeaza la ei! Asta asa, ca sa fim dragute si sa nu spunem ca ne repugna de-a dreptul! :)) 

Deci, dragi barbati, daca nu doriti sa ne zgariati retinele si timpanele, va rugam:

  • Nu mai purtati sosete la sandale! Nu ne putem imagina altceva decat faptul ca v-ati ratacit unghiera si nu doriti sa vi se vada degetele de la picioare!
  • Nu purtati lenjeria intima la vedere! Si evitati pantalonii cu talie prea joasa. Ce vedem cand va aplecati nu este deloc sexy!
  • Renuntati la pantalonii prea mulati! Si la tricourile cu 3 numere mai mici. Mai este nevoie sa spun de ce? 
  • In timp ce mergeti pe strada, nu va mai ridicati tricoul deasupra burtii si nu va mai mangaiati! Poate ca ati mancat prea mult si va este greu, dar sa stiti ca la toti ne este greu si cu toate astea nu incercam sa ne ajutam digestia mangaindu-ne pe burta in timp ce mergem pe strada.
  • Nu mai purtati tricourile cu gulerul ridicat! Categoric, acest obicei nu va face sa para ca aveti trapezul mai dezvoltat decat este el de fapt. 
  • Nu mai vorbiti vulgar! Ne plac privirile admirative pe care ni le aruncati pe strada, insa placerea dispare in momentul in care unii dintre dvs incep a fluiera si a explica cu voce tare ce parte din noi le-a placut cel mai mult.
  • Nu avem pretentia sa deschideti usa unei femei daca se intampla sa o intalniti la intrarea intr-o incinta, dar macar nu i-o trantiti in nas! Usa, fireste!
  • Stim ca sunteti niste mici Schumacher, dar ati putea sa nu mai ne urlati obscenitati in momentul in care ne intalnim in trafic si nu calcam toti pietonii, doar ca sa va facem voua loc?

Si ultimul paragraf este pentru tine, femeie draga!

Barbatul ce iti sta alaturi te reprezinta. Comportamentul sau spune multe despre tine. Pentru ca el sa fie un domn manierat si educat, trebuie sa fii si tu o doamna. Sa il faci sa inteleaga, cu iubire si cu respect ca un comportament grobian, din care nu lipsesc limbajul trivial, aspectul neingrijit, precum si comportamentul necivilizat si agresiv nu il face mai barbat


Anunțuri matrimoniale

Ma numesc Cristi sunt din judetul suceava si vreau sa cunosc o doamna din judetul suceava cu varsta antre 35 si 40 ani sunt nefumator antialcoolic sufletist.
Buna manumesc alex si am 20ani si imi doresc o fata sincera ai iubareata mie imi plac copii si bebelusi foarte mult si imi.doresc sa gasec o fata sincera pentru sami fac o familie frumoasa si mai multe detali.dau la tel.
Numele meu este Andrei Și am vârsta de 24 de ani. De meserie sunt asistent medical În domeniul recuperare medicală și masaj. Am ochi negrii, pări: castaniu, Înălțime: 1 m 70cm, Greutate: 55 kg, Siluetă: atletică, Pasiuni: muzica și scrisul. Meserie: asistent medical în domeniul recuperare medicală și masaj. Sunt o persoană romantică, iubitoare, tandră, sensibilă, Dar totodată, responsabilă, modestă și simplă. Idealul meu în viață e să-mi găsesc jumătatea pierdută din sufletul meu și să simt că renasc alături de un suflet nobil și sensibil. Nu sunt un om pretențios; tot ce caut e simplitatea, modestia și iubirea sinceră Și nu în ultimul rând Frumusețea lăuntrică. Motivul pentru care sunt singur este dizabilitatea mea: sunt nevăzător Și femeile, În mod special fetele, refuză să interacționeze cu astfel de oameni, căci astfel se manifestă societatea în care suntem. Căci dincolo de deficitul meu, am terminat o școală iar meseria mea este masajul, atât în domeniul recuperare medicală, drenare limfatică, reflexoterapie, cât Și remodelare corporală, Adică masajul de întreținere. Iubesc muzica și scrisul și nu numai că le iubesc, dar și cochetez cu ele. Cânt și scriu Încă de la vârsta de șapte ani iar la momentul actual am concerte Și sunt aproape unde mi-am dorit, pe propria mea muncă, ajutându-mă cu forța mea Lăuntrică. Matrimoniale Bârlad