Incearca sa fii un gentleman

cuplu

Se spune despre femei ca, pentru a fi irezistibile, ar trebui sa indeplineasca cateva conditii: sa fie doamne in societate, bucatarese in bucatarie si pasionale in dormitor.

Nu stiu daca asa arata femeie perfecta, dar un lucru este sigur: societatea taxaza drastic femeile ce nu corespund din punct de vedere al vestimentatiei, aspectului fizic, comportamentului….si multor alte criterii. Dar despre barbati nu prea se spune nimic. Pe ei cine ii taxeaza pentru derapaje?

Ei bine, in articolul de azi nu certam barbatii, ci doar le aducem la cunostinta ce lucruri ne deranjeaza la ei! Asta asa, ca sa fim dragute si sa nu spunem ca ne repugna de-a dreptul! :)) 

Deci, dragi barbati, daca nu doriti sa ne zgariati retinele si timpanele, va rugam:

  • Nu mai purtati sosete la sandale! Nu ne putem imagina altceva decat faptul ca v-ati ratacit unghiera si nu doriti sa vi se vada degetele de la picioare!
  • Nu purtati lenjeria intima la vedere! Si evitati pantalonii cu talie prea joasa. Ce vedem cand va aplecati nu este deloc sexy!
  • Renuntati la pantalonii prea mulati! Si la tricourile cu 3 numere mai mici. Mai este nevoie sa spun de ce? 
  • In timp ce mergeti pe strada, nu va mai ridicati tricoul deasupra burtii si nu va mai mangaiati! Poate ca ati mancat prea mult si va este greu, dar sa stiti ca la toti ne este greu si cu toate astea nu incercam sa ne ajutam digestia mangaindu-ne pe burta in timp ce mergem pe strada.
  • Nu mai purtati tricourile cu gulerul ridicat! Categoric, acest obicei nu va face sa para ca aveti trapezul mai dezvoltat decat este el de fapt. 
  • Nu mai vorbiti vulgar! Ne plac privirile admirative pe care ni le aruncati pe strada, insa placerea dispare in momentul in care unii dintre dvs incep a fluiera si a explica cu voce tare ce parte din noi le-a placut cel mai mult.
  • Nu avem pretentia sa deschideti usa unei femei daca se intampla sa o intalniti la intrarea intr-o incinta, dar macar nu i-o trantiti in nas! Usa, fireste!
  • Stim ca sunteti niste mici Schumacher, dar ati putea sa nu mai ne urlati obscenitati in momentul in care ne intalnim in trafic si nu calcam toti pietonii, doar ca sa va facem voua loc?

Si ultimul paragraf este pentru tine, femeie draga!

Barbatul ce iti sta alaturi te reprezinta. Comportamentul sau spune multe despre tine. Pentru ca el sa fie un domn manierat si educat, trebuie sa fii si tu o doamna. Sa il faci sa inteleaga, cu iubire si cu respect ca un comportament grobian, din care nu lipsesc limbajul trivial, aspectul neingrijit, precum si comportamentul necivilizat si agresiv nu il face mai barbat


Anunțuri matrimoniale

Mă numesc Florin, am 24 de ani .Caut o fată simplă, serioasă, și la fel de sinceră cum sunt eu, care își dorește o relație serioasă/căsătorie.
Tanar, 44 ani, fara obligatii, doresc cunostinta cu o fata pentru o relatie serioasa bazata pe respect si sinceritate.
60 ani, zodia Pesti, inaltime 164 cm, 54 kg, ochi verzi, par blond. Pasiuni: calatorii, film, lectura, culinar. Dna divortata din Bucuresti, doresc convietuire cu domn serios din Bucuresti. Imi doresc o relatie de prietenie care sa duca la o casatorie, cu un domn care are aceeasi intentie.