În tango şi în dragoste, nu te poţi potrivi cu oricine

cuplu dansand

 

Iubire, senzualitate, erotism, dăruire, încredere, sincronizare, emoţii, sclipiri fierbinţi în ochi, bucurie… toate acestea într-un dans, sau într-o noapte de iubire pasională.

Când dansezi tango cu cineva, este ca şi cum faci dragoste în public fără ca ceilalţi să îşi dea seama. Două suflete, o singură mişcare în sincron perfect. Două trupuri încleştate care se mişcă în ritmul muzicii şi al simţurilor.

Poţi să te mişti pe note muzicale cu orice partener, dar nu poţi dansa tango cu oricine!

Poţi să faci sex cu cine vrei, dar nu poţi face dragoste cu oricine!

 

Nu-mi pot imagina un dans mai senzual, dramatic şi care să exprime atâta pasiune precum o face tangoul. Reprezintă 80% conexiune şi 20% tehnică. La tango, este obligatoriu ca femeia să poarte rochie şi sandale şi… ruj roşu, şi să se lase condusă de bărbat. Este ca în viaţă! La început vei fi timidă, nu vei avea încredere deplină în partener, dar pe măsură ce îl cunoşti şi îl simţi, te laşi purtată de braţele lui sigure. Vei greşi probabil primii paşi şi te vei dezechilibra, dar când vei privi în ochii lui şi vei vedea acolo siguranţă… vei şti că totul va fi bine. Ca în viaţă ! Ca în iubire!

Ca atunci când iubeşti pe cineva şi faci dragoste! La început eşti stângace, timidă şi îţi este teamă că nu te vei descurca… dar dacă eşti îndrăgostită, te laşi condusă de pasiune, priveşti în ochii lui şi vezi iubirea. Şi nimic altceva nu mai contează! Te abandonezi cu încredere ştiind că totul va fi bine.

Cum ai putea să dansezi tango sau să faci dragoste cu oricine, când secretul amândurora îl reprezintă pasiunea şi conexiunea?

 

Ştiaţi că tangoul are reguli de eticheta? Ştiţi care este prima regulă? “Nu face rău şi protejează-i pe ceilalţi!” Mai aveţi vreo îndoială că a dansa tango şi a face dragoste cu persoană pe care o iubeşti sunt cam acelaşi lucru?

Nu, nu poţi să dansezi tango cu o persoană lângă care nu simţi emoţie, la fel cum nu poţi face dragoste cu cineva fără să iubeşti.


Anunțuri matrimoniale

Caut o fata serioasa, cuminte, fara minciuni, nefumatoare, nealcoolica, sa fie de casa gospodina ptr casatorie sa aiba si serviciu stabil si devreme acasa sa fie iubitoare sa nu inseli nu plac aventurile nu vei regreta ma numesc vasile caut ceva serios ptr mine. Femei intre 24 si 32 ani sa stie ce vrea de la viata. Sunt o barbat gospodar cu casa si cuminte sunt suflet ranit si calm.
36 ani, 177cm, 84kg, ochi caprui, par brunet. Sunt un barbat serios si iubitor, salariat, locuiesc singur, doresc sa cunosc o domnisoara serioasa, cu care sa putem imparti si bune si rele, o relatie de lunga durata sau casatorie.
Buna, caut o femeie pentru o relatie serioasa. specific ca nu mai locuiesc in Romania, nu am copi si vreau sa imi fac o familie, imi place sa joc fotbal, pescuit si etc incercarea morte nu are.