În disperarea de a nu-l pierde pe el, ai grijă să nu te pierzi pe tine

cuplu

Să fii într-o relaţie de lungă durată nu este, orice s-ar spune, un lucru simplu. Se întâlnesc doi oameni, două personalităţi, două caractere cu obiceiuri şi vise diferite, şi încearcă să construiască împreună. Pentru a reuşi, este nevoie că fiecare dintre cei doi să lase la intrarea în casă egoul si orgoliul, este nevoie de renunţări şi compromisuri de ambele părţi, este nevoie de o muncă de echipă. Ce se întâmplă când laşi prea mult de la tine?

 

Personalitatea ta şi opiniile tale te definesc. Dacă trebuie să te schimbi pentru a fi pe placul cuiva ca să nu te părăsescă… ceva nu este în regulă. Un om care te iubeşte nu va încerca să te schimbe. El te va iubi aşa cum eşti, îţi va aprecia ideile, va empatiza cu gândurile tale şi îi va face plăcere să petreacă timp cu tine.

Femeia este construită în aşa fel încât toată viaţa încearcă să menţină echilibrul şi liniştea, să repare ceea ce se strică, să rămână în locuri unde s-a simţit cândva iubită. Şi acesta este un lucru minunat, dar doar atât timp cât nu i se cere să se schimbe radical. Pentru că, niciun om n-ar trebui să uite de el în încercarea de a fi plăcut şi iubit de altă persoană.

 

Totul are o limită! Nu trece de ea, pentru că într-o zi te vei uită în oglindă la o străină. Vei realiza că acea persoană nu eşti tu şi nu-ţi va plăcea acest lucru.

Meriţi o persoană care să te iubească şi să te aprecieze aşa cum eşti tu!

Meriţi o persoană care să iubească la tine tot ceea ce altcineva consideră a fi defect!

Meriţi o persoană care să nu încerce să te schimbe, şi pe care să nu încerci să o schimbi!

În disperarea de a nu-l pierde pe el, ai grijă să nu te pierzi pe tine!


Anunțuri matrimoniale

Bărbat 62 de ani din județ Harghita caut femeie pentru prietenie sau căsătorie se poate să fie și din alt județ eu sint din Toplița caut i femeie simpla din or ce oras.
Sunt un baiat de treba la locul lui caut o relatie serioasa de lunga durata sunt un baiat de treba la locul lui caut o relatie serioasa de lunga durata.
Divortat am doua fetite le cresc eu doresc o relatie serioasa, cu o femeie care stie sa aprecieze bunul simnt, vârsta 38.. 44, eu sunt din jud alba
Doresc sa cunosc o Doamna singura draguta pentru prietenie casatorie, nu conteaza zona de unde este atata timp cat este deacord sa locuiasca cu mine, puteti suna oricand!