În dimineaţa asta…

femeie

În dimineaţa asta m-am trezit învăluită în miros de dragoste. Am simţit-o atât de clar, de parcă ai mai fi fost încă lângă mine. Şi, cred că te-am visat… altfel, de ce m-aş fi trezit cu ochii lucind şi buzele umede de dorinţă? Sau, poate chiar ai fost aici şi m-ai ţinut strâns în braţe toată noaptea, fiindcă ştiai că îmi e frică. Apoi, te-ai furişat pe uşă înainte de a mă trezi şi a nu-ţi mai da drumul din strânsoarea mea…

 

În dimineaţa asta mi-a fost cel mai dor. Şi, am vrut să te sun şi să îţi spun că nu pot respira şi că nimic n-are sens fără tine, dar mi-am înfrânt orice pornire pentru că n-am vrut să îţi tulbur liniştea.

Dar, m-am privit în oglindă şi mi-am văzut în ochi toate nopţile în care m-ai iubit şi toate dimineţile în care m-ai dorit. Mi-am văzut pe buze toate sărutările pe care mi le-ai dat, şi toate cuvintele nesăbuite cu care ţi-am răspuns la ele. Mi-am văzut în păr toate mângâierile primite, şi toate pe care ţi le-am refuzat. Mi-am văzut pe trup toate urmele luptelor trupurilor noastre înnebunite de iubire. Mi-am văzut în palme, toate gingăşia mângâierilor pe care ţi le-am oferit, şi toată bucuria cu care te lăsai mângâiat.

Şi mi-a fost tare dor. De iubire, de mine, de tine, de noi…

 

În dimineaţa asta mi-am plâns neputinţa de a te uita. Dar, în toate astea există şi un bine. Trebuie doar să îmi treacă durerea pentru a-l putea vedea. După ce îmi voi fi plâns visurile şi dorinţele frânte şi iubirea pierdută… poate îl voi putea vedea. Poate voi merge o perioadă într-un echilibru fragil pe tocurile înalte, poate mă voi clătina uneori… dar într-o dimineaţă mă voi trezi fără să-mi mai fie dor.

Acum, vreau să te uit un timp. Până voi fi suficient de vindecată ca să îmi pot reaminti de tine. Altfel.

 

“Poveştile unei visătoare”


Anunțuri matrimoniale

Tânăr din Craiova , dar lucrez şi locuiesc în Anglia, niciodată căsătorit fără obligații, caut tânără pentru relaţie serioasă/căsătorie.
Ochi negri brunet divortat cu 2copii minori fata 10ani baiat 9ani rog seriozitate pentru casatorie
Sint un barbat nefumator caut o femeie sa fie harnica sai placa veata la tara, eu nam fost casatorit delok locuesc singur.nu am copii, si imi doresc foarte mult copii., cine doreste ma poate contacta numai la tef.