Impart cu voi fericirea mea de azi

femeie rasarit

In dimineata asta, in timp ce voi toate probabil dormeati, am ales sa ma urc in masina si sa beau o cafea la malul marii...chiar daca ploua. Pentru ca este ziua mea si pentru ca nu imi pot imagina loc mai potrivit de tras concluzii si de ...mers mai departe.  

Daca m-ar intreba cineva ce am realizat pana la varsta asta....i-as spune asa:

Am realizat (pierzand de curand o persoana draga), ca viata-i a naibii de scurta si ca adeseori  uitam lucrul asta, de parca am fi nemuritori...

Am realizat ca am in jur oameni ce ma iubesc azi si m-ar iubi pana la capatul lumii...

Am realizat ca cea mai frumoasa declaratie de dragoste care mi-a fost facuta vreodata ramane: "mama, esti dusa, dar te iubesc de mor!"

Am realizat ca frumosul exista, trebuie doar sa deschidem ochii ca sa-l vedem…

Am realizat ca viata este mult mai frumoasa cand cineva iti spune: mi-e dor...

Si am realizat ca de fapt imbatranim atunci cand ne simtim sufletul batran si nu mai putem visa!

 

Vi se pare putin ce-am realizat? Mie nu :)

Si trebuie sa va multumesc pentru toate mesajele pe care mi le trimiteti in fiecare dimineata. Voi spuneti ca va incepeti ziua frumos atunci cand cititi postarile mele. Dar eu cum credeti ca mi-o incep cand primesc atatea ganduri bune?

Este posibil ca nu intotdeauna sa putem face un bine, dar este important ca niciodata sa nu facem rau!

Impart cu voi fericirea mea de azi!

Si va imbratisez in toate culorile! :)


Anunțuri matrimoniale

36 ani, 178/80 kg, romantic cu bun simț, fără obligații. Interesat de a cunoaște o doamnă drăguță din Oradea sau împrejurimi pentru o relație serioasă.
Buna eu vreau sa îmi gasesc jumatatea sunt Marcel din gorj stau la 10km de Tîrgu jiu am facut de curînd 45 de ani, nu am mai fost niciodata casatorit, am fost o fire mai timida, sunama sa vorbim.
Barbat serios, 36 ani, 1.85 m, 102 kg, caut sotie. Sunt din Bucuresti si doresc o prietenie de lunga durata-casatorie cu o femeie buna tot din Bucuresti. Am studii medii si un venit lunar de 4000 lei.
Sunt ionut din tr magurele sunt un baiat súper ok sunt aici sa imi gasesc jumateate va astept.