Impart cu voi fericirea mea de azi

femeie rasarit

In dimineata asta, in timp ce voi toate probabil dormeati, am ales sa ma urc in masina si sa beau o cafea la malul marii...chiar daca ploua. Pentru ca este ziua mea si pentru ca nu imi pot imagina loc mai potrivit de tras concluzii si de ...mers mai departe.  

Daca m-ar intreba cineva ce am realizat pana la varsta asta....i-as spune asa:

Am realizat (pierzand de curand o persoana draga), ca viata-i a naibii de scurta si ca adeseori  uitam lucrul asta, de parca am fi nemuritori...

Am realizat ca am in jur oameni ce ma iubesc azi si m-ar iubi pana la capatul lumii...

Am realizat ca cea mai frumoasa declaratie de dragoste care mi-a fost facuta vreodata ramane: "mama, esti dusa, dar te iubesc de mor!"

Am realizat ca frumosul exista, trebuie doar sa deschidem ochii ca sa-l vedem…

Am realizat ca viata este mult mai frumoasa cand cineva iti spune: mi-e dor...

Si am realizat ca de fapt imbatranim atunci cand ne simtim sufletul batran si nu mai putem visa!

 

Vi se pare putin ce-am realizat? Mie nu :)

Si trebuie sa va multumesc pentru toate mesajele pe care mi le trimiteti in fiecare dimineata. Voi spuneti ca va incepeti ziua frumos atunci cand cititi postarile mele. Dar eu cum credeti ca mi-o incep cand primesc atatea ganduri bune?

Este posibil ca nu intotdeauna sa putem face un bine, dar este important ca niciodata sa nu facem rau!

Impart cu voi fericirea mea de azi!

Si va imbratisez in toate culorile! :)


Anunțuri matrimoniale

Vaduv, 63 ani, inginer, nefumator, fara vicii, locuiesc la tara in Oltenia (langa Balcesti de Valcea- 45 km de Craiova si 85 km de Rm Valcea - zona de deal impadurita) .Sunt cinstit si corect . Caut o femeie cinstita si cu credinta in Dumnezeu alaturi de care sa-mi petrec in liniste si armonie restul zilelor.
45 ani, singur, fara obligatii, fara prejudecati, caut femeie serioasa pt relatie de lunga durata, eventual casatorie, nu beau alcool, nu fumez, fara vicii. Daca esti serioasa si stii ce vrei, astept mesaj.
Bărbat divorțat 48 de ani doresc să cunosc o doamnă 38-48 de ani de la ţară sinceră și fără vicii pentru o relație serioasă și de lungă durată bazată pe respect și sinceritate.
Nicușor din Alba-Iulia, 70 ani, 165cm, 65kg. Profesor pensionar. Posed apartament și autoturism. Caut o doamna sa alung singurătatea. Matrimoniale Alba Iulia