Imbratisarile sunt gratis! Daruieste-le!

Imbratisarile sunt gratis! Daruieste-le!

 

Mi se pare atat de trista tendinta noastra de a suspecta orice manifestare de afectiune din partea altora ca fiind nesincera! Mi se pare al naibii de dureros sa traim cu teama ca totul se intampla ca urmare a unui interes ascuns! Aproape ca mi-e frica sa-mi manifest caldura fata de cineva pentru a nu fi inteleasa gresit. Recunosc ca am momente in care pur si simplu imi vine sa imbratisez persoane de care imi este drag, fara sa am motiv. Sau sa spun unei femei pe care o vad si imi place ca-i frumoasa. Sau sa strang mana cuiva …pur si simplu intr-un simplu gest de prietenie. Si recunosc ca o si fac. Dar nu vad prea des in jurul meu acelasi lucru. Si nu insinuez ca ar trebui sa mergem pe strada si sa strangem in brate pe toata lumea ! Nu. Dar ar trebui sa putem face gesturi simple, pornite din inima, fata de persoane dragi, fara sa ne cenzuram emotiile.

 

Ma gandesc ca aceasta frica de a mai oferi sau primi afectiune se datoreaza faptului ca ne ghidam dupa prejudecata ca toata lumea e rea. Ca daca esti bun, esti prost. Ca toti iti vor si se bucura de raul tau.

Pai daca toata lumea e rea, inseamna ca esti si tu ! Ne acuzam unul pe altul in viata reala si in lumea virtuala de toate relele posibile, dar nu prea vad multi care sa multumeasca. Pentru un gest, pentru o stare, pentru orice …chiar si fara sa aiba vreun motiv.

Eu sincer cred ca este din cauza faptului ca lumea nu mai stie sa iubeasca. Sigur ca exista si oameni rai, invidiosi, negri. Asa si este normal, sa existe pentru a pastra echilibrul omenirii. Dar de ce sa traim cu impresia ca toti sunt asa ? De ce sa pornim de la premiza ca facand o fapta buna, un gest frumos, vom fi rasplatiti cu rautate ?

Si da. Si eu mi-am mai luat-o din cand in cand :)) Si ce ? Asta nu inseamna ca suspectez in orice gest de bunavointa din partea cuiva un interes ascuns. Refuz sa gandesc negativ si sa-mi traiesc viata intr-o permanenta teama. Si ma simt al naibii de bine asa! Incercati si voi!

 

“Suferi de pe urma nedreptatii unui om rau? Iarta-l, ca sa nu fiti astfel doi oameni rai! “

Si acum aveti liber sa ma desfiintati ! :)) Dar va rog sa nu-mi spuneti ca-s naiva, pentru ca nu v-am incurajat sa va donati averea, ci doar sa aveti curajul de a va exprima emotiile! :)


Anunțuri matrimoniale

Ma numesc Marius, am 41 ani, 167 inaltime, 60kg, sunt despartit si am un baietel de 9 ani pe care il cresc singur. Sunt foarte tandru, sincer, sufletist si intelegator. Sunt din Bucuresti. Doresc sa cunosc o femeie sufletista si iubitoare, cu varsta cuprinsa intre 35-55 ani, care isi doreste mult sa formam o familie. Mentionez ca nu ma intereseaza frumusetea fizica.. deci nu sunt pretentios, sufletul conteaza.
Intelectual situat, onest, pensionar inaltime 180 cm, greutate 85 kg, Doresc o convietuire fericita pe viata alaturi de o doamna fara obligatii, spirituala, cu aspect fizic placut. Vino langa mine sa ne facem viata frumoasa.
Buna manumesc alex si am 20ani si imi doresc o fata sincera ai iubareata mie imi plac copii si bebelusi foarte mult si imi.doresc sa gasec o fata sincera pentru sami fac o familie frumoasa si mai multe detali.dau la tel.
Vreau sa cunosc o intelectuala singura, draguta, serioasa si cu valori morale pentru relatie de lunga durata. Fata va fi intelectuala si ea va avea varsta minima de 28 ani. Director de dezvoltare din domeniul IT, stabilit in Germania, 44 ani, inalt, solid, destept, expresiv, spiritual si talentat, doresc cunostinta cu intelectuala singura, draguta, slabuta, serioasa si cu valori morale, pentru relatie de lunga durata. Fata va fi intelectuala cu centrul de greutate a personalitatii bazata in intelect si nu in alte parti. Fata va avea varsta minima de 28 ani, si va fi dornica sa inceapa o viata noua plina de provocari dar si placeri variate, in functie de implicarea acesteia in relatie. Exclus barbatii si fetele aventuriere sau profesioniste.