Imbratisarile sunt gratis! Daruieste-le!

Imbratisarile sunt gratis! Daruieste-le!

 

Mi se pare atat de trista tendinta noastra de a suspecta orice manifestare de afectiune din partea altora ca fiind nesincera! Mi se pare al naibii de dureros sa traim cu teama ca totul se intampla ca urmare a unui interes ascuns! Aproape ca mi-e frica sa-mi manifest caldura fata de cineva pentru a nu fi inteleasa gresit. Recunosc ca am momente in care pur si simplu imi vine sa imbratisez persoane de care imi este drag, fara sa am motiv. Sau sa spun unei femei pe care o vad si imi place ca-i frumoasa. Sau sa strang mana cuiva …pur si simplu intr-un simplu gest de prietenie. Si recunosc ca o si fac. Dar nu vad prea des in jurul meu acelasi lucru. Si nu insinuez ca ar trebui sa mergem pe strada si sa strangem in brate pe toata lumea ! Nu. Dar ar trebui sa putem face gesturi simple, pornite din inima, fata de persoane dragi, fara sa ne cenzuram emotiile.

 

Ma gandesc ca aceasta frica de a mai oferi sau primi afectiune se datoreaza faptului ca ne ghidam dupa prejudecata ca toata lumea e rea. Ca daca esti bun, esti prost. Ca toti iti vor si se bucura de raul tau.

Pai daca toata lumea e rea, inseamna ca esti si tu ! Ne acuzam unul pe altul in viata reala si in lumea virtuala de toate relele posibile, dar nu prea vad multi care sa multumeasca. Pentru un gest, pentru o stare, pentru orice …chiar si fara sa aiba vreun motiv.

Eu sincer cred ca este din cauza faptului ca lumea nu mai stie sa iubeasca. Sigur ca exista si oameni rai, invidiosi, negri. Asa si este normal, sa existe pentru a pastra echilibrul omenirii. Dar de ce sa traim cu impresia ca toti sunt asa ? De ce sa pornim de la premiza ca facand o fapta buna, un gest frumos, vom fi rasplatiti cu rautate ?

Si da. Si eu mi-am mai luat-o din cand in cand :)) Si ce ? Asta nu inseamna ca suspectez in orice gest de bunavointa din partea cuiva un interes ascuns. Refuz sa gandesc negativ si sa-mi traiesc viata intr-o permanenta teama. Si ma simt al naibii de bine asa! Incercati si voi!

 

“Suferi de pe urma nedreptatii unui om rau? Iarta-l, ca sa nu fiti astfel doi oameni rai! “

Si acum aveti liber sa ma desfiintati ! :)) Dar va rog sa nu-mi spuneti ca-s naiva, pentru ca nu v-am incurajat sa va donati averea, ci doar sa aveti curajul de a va exprima emotiile! :)


Anunțuri matrimoniale

Bărbat poliglot, fără obligații, cu dubla cetățenie. Am 48 de ani si caut doamnă, fără obligații, care dorește copii, pentru a încerca a întemeia o familie fericita.
Mă numesc marian am 27 de ani sunt din Gorj și caut o fata pentru căsătorie pote sa fie și săracă ca și eu sunt un om mai amărât mama m-a părăsit și doresc sa încep o viața noua in România in Gorj dacă se poate.
Caut o relație serioasă bazată pe incredere caut o fata serioasă care sa nu aiba voci si cu capu pe umeri sa aiba între 20 și 25 de ani daca stiti ca doriti ceva serios ma puteti gasi la tel.