Iepuraşului meu cu iubire, sau cele 10 trucuri de a-l face să te iubească mai mult

tort

Am găsit din întâmplare un articol scris de un bărbat dornic de a ajuta sexul frumos în greaua misiune de a se face iubite de partenerul lor. Intenţia lui este admirabilă, mai ales că specifică în introducere că o relaţie reuşită are nevoie de strădaniile celor doi parteneri. Că sfaturile sunt doar pentru femei… asta este altă poveste :))

 

Să vedem ce reţetă în 10 paşi ne dezvăluie domnul în cauza:

1-      “Vorbeşte-i dulce, dezmiardă-l cu „puişor, pisoiaş, iepuraş”, vino cu ceva original care îi va trezi dorinţa de a auzi acel cuvânt iar şi iar…”

Aici este foarte simplu, mai ales dacă iepuraşul tău are 2 metri şi 150 kg. Aşteaptă un eveniment important, cum ar fi petrecerea organizată de sfârşit de an de la serviciu lui şi, de faţă cu toţi colegii zi- i ceva de genul: “ Iepuraşul meu mic şi prostuţ, ţi-ai luat pastilutele pentru prostătuţă înainte de a pleca de acasă? Va dori să audă iar şi iar aceste cuvinte!

2-      “Lasă-l să fie protagonistul, lasă-l să ia decizii importante!”

Păi da, că doar nu trebuie să decizi tu tot într-o familie. Când mergeţi la cumpărături, lasă-l pe el să aleagă de care pâine cumpăraţi pentru cină. Şi, ai putea să îl laşi să îşi aleagă singur şi hainele cu care se îmbracă când iese din casă. Până la urmă, nu trebuie să iei tu chiar toate deciziile importante într-o familie!

3-      “Învaţă să-ţi ceri scuze când nu ai dreptate, pentru a evita scandalurile.”

Asta am crezut că face orice femeie normală la cap. Păi voi nu spuneţi: “ Iartă-mă dragul meu, dar din cauza ta am făcut…, sau, “ Iartă-mă, iepuraş, dar dacă mă ascultai, acum nu eram nevoită să fac asta…

4-      “Găteşte-i ceva delicios atunci când are o stare de spirit negativă, fii tu cea care-l înveseleşte chiar şi cu cele mai banale lucruri.”

Că să-l înveseleşti, îmbracă-te în clovn şi fă-i mâncarea preferată. Sau, şi mai bine ar fi să o îmbarci pe maică-ta în clovn şi să o pui să îi servească mâncarea preferată. Va fi foarte vesel, cel mai vesel!

5-      “Nu-i cere altei femei să facă ceva pentru bărbatul iubit, nu transfera responsabilităţile tale pe umerii altei femei.”

Aici, sinceră să fiu, a cam dat-o în bară. Pot să bag mâna în foc că, îl vei face cel mai fericit bărbat dacă vei transfera responsabilitatea sexului pe umerii celei mai bune prietene. Sau pe umerii unei necunoscute… oricare ar fi ea, bine să arate.

6-      “Scrie-i mesaje scurte, fă-l să-i fie dor de ţine şi să te dorească.”

Păi are dreptate, ai putea să mai scurtezi mesajele cu ce are de cumpărat în drumul spre casă. Încearcă să fii mai concisă, scrie ceva de genul: pâine, lapte, ulei, zahăr… fără alte explicaţii. Va aprecia faptul că nu te lungesti, iar tu vei fi foarte încântată când vei vedea ce a cumpărat.

7-      “Ajută-l să se dezbrace, atunci când vine acasă după o zi grea, trebuie să intraţi în contact.”

Dacă vine acasă după ce a rămas fără serviciu, sau după ce a făcut un accident cu maşina şi aceasta este praf, sări pe el că o apucată şi dezbracă-l din uşa fără să îl întrebi de ce are faţa aia picată. Nimic nu l-ar face mai fericit, decât aşa un contact după o zi grea…

8-      “Roagă-te pentru el, fă-l să simtă susţinerea ta.”

Că să vadă cât de mult te rogi, mergi la biserica şi pe la mănăstiri, tămâie casa şi stropeşte-l cu aghiazmă mare. Dacă nici aşa nu îţi vede susţinerea, nu ştiu ce să mai zic!

9-      “Nu sări peste el atunci când sunteţi înfometaţi unul de celălalt, majoritatea femeilor conving bărbatul să facă sex, dar este greşit. ”

Nuuuu, asta să nu o faci niciodată! Până la urmă, oricine ştie că cea mai bună modalitate de a slabi este să nu mănânci atunci când îţi este foame. Lasă-l să rabde şi răbda şi tu! Iar dacă nu îi este foame de tine niciodată, stai nemâncată! Ce obicei este acesta de a sări pe bietul om şi de a-l obliga să facă sex cu tine?

10-    “Aminteşte-i să aibă grijă de părinţii săi, astfel vei obţine sprijinul lor.”

Asta este ultimul şi cel mai bun sfat ever! Da’ de ce trebuie să-i aminteşti? Ia-o pe soacră-ta şi mut-o la voi. În felul asta vei obţine sprijinul ei şi în acelaşi timp scapi de grija obositoare de a-l tot întreba: Ai vorbit cu mămică ta? Ai întrebat-o de ce anume mai are nevoie? I-ai cerut voie să ne cumpărăm televizor?

 

Eiii, cam astea ar fi cele 10 sfaturi primite de la un bărbat pentru a avea o căsnicie reuşită! Dacă le citeşti prea târziu şi deja sunteţi despărţiti, du-te peste el şi roagă-l să-ţi mai dea o şansă! Dacă nu vrea, obligă-l! Până la urmă, deciziile se iau în doi :))


Anunțuri matrimoniale

Am nevoie de o familie de copii sa am cu cine sa trec si prin bune si prin rele sunt Tanar ninciodata insurat am 25 de ani 1.70 ;65-70 kg rog seriozitate astep sa ma contactati la nr.de tel.vam pupat *)
Bărbat 50 de ani din Maramures. 178cm,78kg, doresc sa cunosc o doamna de viață, apropiata, serioasa, credincioasă, cu copii sau fara. Cu adevărat vreau pace, bucurii, dragoste.
Sunt cristi, am 47 ani, doresc sa cunosc o doamna cu varsta intre 45-52 ani, nu am obligatii, doar pentru casatorie .Sunt scorpion, blond, ochi albastrii, 1,74m, permis de conducere, masina, servici stabil. Matrimoniale Frumușani, Călărași.
Buna. Ma numesc Daniel, sunt din jud Mehediți, caut o relație serioasa, casatorie . O acept cu obligatie, copii dacă e cazu. Nu mă interesează starea socială, finacială. Si să își doreasca sa își mute domiciliu . sa aibe varsta 25-38 ani.